B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-04-19

Kan jag dra av donationer från förra året i år lät & quest;

Advertisement

Vissa mängder du fortfarande kan glida i deklarationen till nästa år. Hur gör detta med donationer? Kan jag har en under det senaste året inträffade men inte specificerat donation i år fortfarande räknas som avdragsgilla?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Om beslutet för "förra året" fortfarande är föränderlig - så ja.

Related questions

att dra av moms från förra året

Är tyvärr ingen Steuerfachangestellte men gör lite städning sysslor. 2012, har jag redan skapat de finansiella rapporterna. Nu får jag från min hyresvärd en kredit för kostnader och insåg att jag under 2012 för de allmännyttiga ingen U-St. har försvu

Ledighet från förra året

På var och en av mina lönespecifikationer i år (januari-oktober) är tidigare semester kvar 48,5 dagar, vilket är fallet. Om rätten att lämna i år för 30 dagar får jag varje år. I min återstående semester pan är (jag talar om uppgörelsen i oktober, ef

Förra året köpte & comma; selbstgenutze Condo & comma; vad kan vara avdragsgilla och strävan;

Hej Alla, som titeln antyder, vi (man och hustru) köpte en Eigentumswohnug förra året och bebor dessa själva. På Internet finns det några tips som kostnaderna är avdragsgilla. Såsom hushållstjänster, som jag förstår det klart. Hur är det personliga b

Gjorde förra året köpte ett hus och period; Är det en del av oss båda och komma; eller bara min make & quest;

Vi har varit gifta i 14 år och har köpt ett hus, tagit åt sig äran och renoverades förra året. Huset, mark och kredit är allt i namn av min make. Nu vårt äktenskap går fel. Har jag rätt till huset? (Det är samma situation med eftersom bilar -. Men de

Jag har förra året beräkningar utan skattenummer att ha & comma; Jag medger att i deklarationen & quest;

Hej alla, Jag förra året några IT-tjänster som tillhandahålls och för skriftliga fakturor och därmed få pengar, vi talar om nästan 1000 €. Tyvärr har jag sov att behöva ge mig en ny skattenummer, hur kan jag nu retts ut igen och ange i min deklaratio

I utbildning semester Korta & comma; eftersom förra året också fått & quest;

Jag gör en utbildning och är i 2: a året. Förra året fick jag från min instruktör 28 dagar semester. Detta år innebar min nya tränare, som skulle ha gjort så i 4 dagar blir för mycket, och drar mig dessa 4 dagar från mitt nuvarande semester från? Är

För livet försäkringsersättningar förra året & quest; Värt Quest &;

Har en livränta med en årlig betalning. Nu har jag funnit att spardelen avdrag för administrativa kostnader på 95%. Det är, med varje utbetalning av 5% kommer att debiteras administrativa kostnader. Om jag som planerat förra året före utgången av kon

Förra året bara utnyttjat Minijob - kan jag percnt mig ersättningar med 4; säker & quest;

Hej. Jag har bara gjort en mini jobb förra året, nu förtjänar jag lite mer. ESkriv vän sa till mig att jag skulle Riester definitivt nu, eftersom jag lätt kommer till ersättningar från staten. Det bör i själva verket betala 4% av bruttolönen från för

Förra året, delvis & period; studerade & comma; hade resekostnader - kan jag ladda med skatter från lön & quest;

Jag har delvis studerat förra året, då jag har övergett sina studier och har återigen arbetat, betalda skatter. Nu undrar jag om jag kan göra kostnaden för resa till Studiumort dra skattemyndigheten? Det skulle vara bra. Snabb och billig hjälp för di

Vergünstigte ansvars priserna på förra årets bil & quest;

En kollega ville göra mitt köp från en förra årets bil, bland annat genom att hävda läckra att det då skulle verünstigte ansvars priser. Stämmer det, och varför skulle det vara det? Jag vet bara avgiftsrabatter för fordon i Erstbesitz. Jag vet inte a