B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter skattedeklarationer aktiemarknaden seminarium aktiemarknaden och plus; självdeklaration läroböcker 2013-03-25

Kan jag byta kvitton från tidningar och komma; Föredrag & comma; Läroböcker etc & period; hävda & quest;

Advertisement

Förra året skattekontoret inte acceptera dessa kvitton. När det gäller den kommande deklarationen, ville jag veta om det måste accepteras?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

enligt 80 ännu har du mer:

reklam~~POS=TRUNC kostnader~~POS=HEADCOMP

Investerare kan bosätta sig i deras 2008 självdeklaration för sista gången reklam kostnaden för sin investering mot skatte.

Tips 80: Peelable är kostnader för litteratur, kurs tidskrifter, datorprogram, dator eller resekostnader för resor till årsstämman. Depåavgifter som investerare debiteras 31 januari 2009 Treasury också erkänna fortfarande i förklaringen av 2008.

http: //www.neutralekapitalberatung.de/steuertipps-zum-sofortigen-steuersparen/da ...

Har du haft intäkter genom att sälja aktier? I det här fallet skulle jag litteraturen härmed utgör (endast dessa har du producerat vinst). eventuellt du har tur. måste erkänna FA men inte. Problemet är nämligen din privata intresse herauszurechnen här.

Related questions

Elleverantör växling - för problem vid byte av leverantörer orsakar & comma; att ingen makt har & quest;

Informera mig bara om elleverantören förändring. Mach Jag tänkte bara om problem att byta leverantörer leda till att du har ingen elektricitet - vad händer då? Kan det hända? Nej, det kan hända i alla fall. Om det finns skillnader med nya leverantöre

Byt namn & comma; vad det kostar och quest;

Min svåger har en dubbel namn (med "kallas" det). Detta har redan lett till äventyrliga berättelser (Två läkare står på sjukhus vid hans säng. Man talar om Mr A, den andra av B och båda inser inte att de talar om samma sak.) Vad gör en sådan för

Byte av hyreskostnaden för ett reservhjul lastaren för reparationstiden för skadade hjullastare & quest;

Mina lastare var allvarligt skadad av en olycka. Honom måste svara på en bakåtgående lastbil. Hjullastaren kommer flera dagar i verkstaden. Om en vän jag hade tillfälle då att falla tillbaka på sina hjullastare. Men vill han för 100,00 euro per dag p

Information KGV i tidningar och komma; nätet och komma; etc & period; Litar du på detta "och halv, sann" och halv; Information & quest;

i tidningar kan hittas i den finansiella delen ofta information om pers. litar på henne denna information för det förflutna? varpå PER hänvisar ofta? Resultat före / efter skatt? Det handlar om resultatet efter skatt. Vanligtvis tas vi det senaste år

Big Bil Skador & comma; Glömde att byta kuggremmar och komma; ansvarig verkstad & comma; var där innan perioden 6 Om &; z period; Kd period, service & quest;

Min bil var cirka sex veckor innan kundtjänst kunde ha varit eftersom inte behöver berätta att kamremmen förfaller. För att inte görs, och nu har jag skador på motorn! Om verkstaden ansvarig för machen- inte hade behöver berätta att kamremmen ska gör

Min Spezi vill byta till en basnivå av privata hälsa & comma; Kostar 570 euro - korrekt och strävan;

En Spezi Jag ville byta till en basnivå av sin privata sjukförsäkringar, men det skulle kräva 570 euro per månad från honom, vilket är verkligen korrekt? Jag trodde att detta nya tariffen var en skärmsläckare pris! Taxan är främst avsedd för personer

Byt till ett övergångsföretag trots graviditet 6 & period; Månad & quest;

Hej! min arbetsgivare har ansökt om konkurs. De tre månader konkurs pengar vi redan har fått. Nu erbjöds vi från 1:12:13 att byta till ett övergångsföretag, väggar om alla skulle få på din avbokning. Jag är 6 månader gravid och skulle gå på mammaledi

Byte av Besteuerungsform- Hur hanterar jag utestående betalningar från småföretag timmar vid & quest;

Jag är frilansare och har ändrats till januari av Kleinunternehmerregelung till standardbeskattning. Nu mitt problem är i detta fall att jag kommer att beskattas enligt insamlade överväganden men några utestående betalningar år har, som jag har rappo

Om byte av en redan saknad tand för tand ersättning försäkring betalar fortfarande & quest;

Om jag nu ingå en protes försäkring, men jag redan saknar en tand, är detta fortfarande protesen efter att ha väntat sich- förstår betalt? Allmänna saknade tänder avstängs från ersättning. Det finns dock möjligheter för en riskpremie till ersättning

Kvitton från EU-länderna: med eller utan främmande och period; Moms från DAS & sol i EUR utmätnings & quest;

är en frilansare, som ingår i .. Då och då har jag att göra utomlands (t.ex. öst, F, CH) och det finns berufl. Relaterade frågor där som tankning. Om jag till exempel i östra Tanke för 100 netto, 120 euro brutto (inkl. Österr. Moms) som jag lägger se

0
Views
0
Ccomments