B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

frivillig försäkring Pension frivilliga bidrag bidrag och plus; pensionsförsäkring 2012-07-03

Kan jag betala frivilliga bidrag var tillgängliga för 2008 för min pension och quest nu;

Advertisement

eventuellt Jag vill betala frivilliga bidrag till pensionssystemet fanns tillgängliga för 2008, vilket är under 2009 eller?

answers

Du kan fortfarande betala till 31/03/09 de pensionsavgifter frivilliga. Det räcker om du fram till 31.3. denna begäran om frivilliga bidrag betalningar gälla i din kyrka. Betalning kan göras i efterhand.

Detta är nästan bara tills 31.3.2009

Det är tills 31.3.09.

http://kuerzer.de/dPR4Zko8S

Related questions

Varför måste du betala extra bidrag separat u & period; Det är inte automatiskt belöna & quest;

Varför måste du betala extra bidrag faktiskt separat - varför arbetsgivaren inte har lika konkurrerande eller gör det inte bara mitt företag? Detta krävs enligt lag så eftersom medlemmarna måste betala - det vill säga när en medlem av tilläggsavgifte

Min fru skulle vilja betala frivilliga bidrag till pension & comma; Finns det ett minimibidrag & quest;

Min fru saknas fortfarande 3 år för fullföljandet av väntetiden, "pension 65". Du vill betala detta år, det finns ett minimibidrag eller i vilken utsträckning bidrag borde vara? Minimiavgiften är 2008 euro 79,60 per månad. http://kuerzer.de/CoBf

måste jag betala mer bidrag till co-försäkring av mitt barn i ansvarsförsäkring & quest;

Mitt barn har en dyr vas i går bröt med min flickvän. Naturligtvis, jag vill ersätta sin skada. Men mitt barn automatiskt omfattas eftersom jag ansvarsförsäkring? Eller jag måste låta det ta upp, och kanske sedan betala tillbaka mer bidrag? Det beror

Hur kan jag betala skatt för klumpsumma av de totala rörelse & period; Pension minska & quest;

Jag har avslutat en pension enligt tjänstepensionen och kan välja några år före pensioneringen, om jag skulle vilja få en månatlig pension betalning eller ett schablonbelopp. Om jag väljer den klumpsumma, en enorm summa skatt är det år då utbetalning

Frivilliga bidrag till den lagstadgade pensionen för föräldrar - som kan dra nytta & quest;

Jag har läst att föräldrar nu en gång en summa kan betala i pensionssystemet staten frivilligt och sedan kan få en månatlig pension. Vem kan dra nytta av detta nya system? Detta system gäller försäkringsfria personer som skulle ha föräldraskap tid me

Hur mycket kostar därför för närvarande frivilliga bidrag till den lagstadgade pensionen och quest;

Jag skulle möjligen fortsätta att betalas vid pension, någon som vet hur högt de pensionsavgifter frivilliga är? Låt råda dig om det är vettigt att betala frivilliga bidrag eller hur länge du måste fortfarande betala för att nå en viss väntetid. Dess

Full invalidpension - betala frivilliga pensionsavgifter & quest;

8 veckor sedan arkiveras jag för sjukpension och den här veckan har jag att komma på godkännande av hela minskningen tjäna beslutet. Det jag behöver fortfarande 10 år fram till inträdet i pension. Är det möjligt att frivilligt fortsätta att betala in

Hjälper det för pensionsskyddet och komma; om jag betalar frivilliga bidrag till pension & quest;

Tyvärr missade jag i tid du registrera med, som min yngsta barnet i år i juli har varit 10 år gammal, jag har tyvärr en mindre jobb heller. Jo jag trodde jag kunde kanske betala frivilliga pensionsavgifter i pensionssystemet, vilket skulle bidra till

frivilliga bidrag till pensions avdragsgill & quest;

Jag är sedan 2015 småföretag och betala en så kallad "frivilliga bidrag" i det lagstadgade pensionssystemet. Jag skulle vilja veta om (kan tas bort från att vinna?) God skatt utformad, om jag sätter ytterligare belopp. Lt. 2010, det är säkert et

Är det möjligt i Tyskland & comma; att göra frivilliga bidrag i direkta skatter Form & quest;

Såvitt jag vet, kan en i Michigan med markeringen i Makierungsfeld pengar (ugf.5 -10 dollar) en stiftelse donerar direkt (dvs. kontroll av program). Är det också möjligt i Tyskland (eller Schweiz), för att göra frivilliga bidrag (t.ex. vid en viss gr