B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Betalning Inland Revenue Tax anhöriga föräldrar underhåll nöt Inland Revenue & plus; anhöriga personer som behöver 2012-01-30

Kan jag ange betalning till mor underhåll för behövande personer i kontroll & quest;

Advertisement

I deklarationen finns en ruta för underhåll för behövande människor - min mamma har inte mycket hög pension, kan jag ange betalning till dem med min kontroll?

answers

Ja, som är en del av § 33 EStG det är på grund av underhållsskyldighet du har som ett barn för mamman.

Denna passage i deklarationen jag har redan läst oftare, är underhållet för behövande människor en av de "exceptionella laster". Som vanligt, det finns (t ex. Som hälsokostnader) en så kallad rimlig belastning och endast när du överskrider detta, kostnader kan tillgodoräknas. De skatteexperter härifrån, kan du säkert svara mer detaljerat.

Related questions

Underhåll för behövande personer och period; Fiscally vad genomförbart & quest;

min familj regelbundet mindre belopp än underhålls till behövande människor. Kan du fixa betalningarna skattemässiga? Har effekten på den beskattningsbara inkomsten? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Kan barnets mor underhåll för 4 år efterfrågan retroaktivt & quest;

Hej! min ex-flickvän och mor till min 7-åriga dotter lämnade mig början av 2010. Hon drog ut ur huset, som jag var tvungen att underhålla ensam hädanefter. Eftersom barnet stöd budgeten hade vi ursprungligen kommit överens om så att jag var tvungen a

Underhåll tyder på personer i behov

Hej! Jag har en mamma som bor i hemmet med mig. Detta är skild och tjänade 410 € netto per månad. Min pappa behöver din domstol Arrangeras betala 400 Euro underhåll, eftersom det är redan 58 år gammal, har ingen utbildning och på marknaden är inte lä

På extraordinära bördor - underhåll för behövande människor

Hej! Jag har en fråga till dig. Jag bor med min partner och våra gemensamma barn. På grund av detta faktum, jag har fram till förra året kan göra extraordinära kostnader för min partner hävdade som deras förmåner enligt lagen ALGII förkortades till m

Eventuellt & period; Jag måste f period; Mor underhåll pay & comma; hon behöver vård & comma; Inte tillräckligt pensionspengar och komma; Jag sparar skatter och strävan;

Det kan vara att jag måste betala barnstöd för min mamma snart, hon alltid behöver mer vård och hennes pension (det har med änkepension 800 euro) är inte tillräckligt för sina vårdkostnader. Nu undrar jag om jag kan rädda underhåll åtminstone skatt?

Har min mor underhåll betala för mig & quest;

Jag är 25 år gammal och nu gör en utbildning som bygger på min första träning, jag hänvisar BAföG, detta tillräckligt men inte ut och jag har mitt eget hushåll. Min mamma vill inte stödja mig. vad kan jag göra? Tack för alla svar Hej, något annorlund

Hur länge får jag som ett barn mor underhåll om jag är singel och sökande;

hur länge jag skulle ha rätt till underhåll om jag är singel och separeras från barnets far? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Det är i själva verket målet på 3 år. Men ef

eftersom lönen kvarstad påstås inte betald barn underhåll och komma; kan någon hjälpa & quest;

Hej! Jag kom ut från barnets mor en lön kvarstad, även om icch har alltid betalat underhåll. Hon drog på 26.11.03 huvudstupa, gjorde sin korrekt underhåll för min son från 01:12:03 till datum varje månad och nu något. Jag har inte vårdnaden och vi va

Kan en domstol fast 15 år sedan underhåll för ex-fru är osålda & quest;

En gammal vanlig kund nyligen klagade till mig sina bekymmer, han är nu nära till pension, frånskild 15 år, har han alltid tjänat bra pengar och hade sin ex-fru alla dessa år efter skilsmässan betala underhåll, var hon i skilsmässa redan 50 år gammal

Gjorde min mor med 65 ganska underhållande och bostadsbidrag & quest;

Jag har följande problem Jag försöker så mycket som möjligt för att förklara! min sjuka far upprätthålls av tre slag från min mor i flera år för att bibehålla nivån. 2 kan han fortfarande köra men påverkas i hög grad med vänster hand! han fick första