B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Skatt Skattekontoret självdeklaration skatt kontor & plus; Moms skatterådgivare 2013-02-28

kan göra momsdeklarationer från Revisorer & quest;

Advertisement

Hej!

För det första försäljnings deklaration för skattekontoret (mig förra året hade sin egen verksamhet som ett litet företag) vill att skatterådgivare ca 800 €.

Min fråga: Skulle det ha varit billigare om jag skulle ha gett mina dokument för redovisning honom eftersom min Selbststängigkeit? Då skulle jag ha en månad vad du betalar för och inte så mycket på en gång, eller jag skulle ha det fortfarande sluta måste betala 800 € i slutet?

För jag har bara 100 räkningar. Vad händer om jag har tid 5000 räkningar för ett år!

Tack på förhand för svar!

answers

1. Om du är ett litet företag (dvs. moms är inte tillämplig på dig) Jag tvivlar mycket att du för momsdeklarationen 800, - skall betala Euro. Förutom att du vill ha en kopia i bladguld.

2. Det kommer att vara att hela det finansiella rapporter, så få ut dina dokument, kontoutdrag, etc. En bestämning av vinster (intäkter - kostnader - Überschussrechnung euro) att tillverka.

3. Det är viktigt här, hur dokumenten är beredda (skokartong eller mapp, alla in i kronologisk ordning).

4. Om du har tid 5000 fakturor bör du inte längre ett litet företag och behöver ändå månatliga make (krävas för att).

De kvitton och fakturor för att ge honom en månad, är att ge Revisorer allt endast en gång under hela förra året, antagligen inte göra mycket skillnad. Men har du ändå bara en gång EUR - överskottet räkningen gör för det gångna året som indikerar, i små företag reglering enligt §19 UStG vid entpsrechenden Punkt / fästing. Så länge du är ett litet företag, har du varken en momsredovisning ytterligare ett år moms återvända till ditt skattekontor lämna! Naturligtvis kan du då ingen ingående skatt göra (eftersom du inte är momspliktig).

En fråga. Om skattekonsult Din moms, respektive euro gör, som gör sedan din inkomstskatt?

Detta beräknas till revisor ett schablonbelopp. Detta belopp motsvarar inte ansträngningen. Men det måste finnas någon fördel för dig förklara revisor, om du kan själv. Du måste fortfarande räkna allt och kontrollera eftersom Accountants vanligtvis ut till Un-favör.

Redovisnings- och skattedeklarationer finns olika tjänster som du måste också betala motsvarar, om du inte kan skapa sig själv.

Hej!

Jag ville tacka alla för svaren! Stort tack!

Jag beslutade att ta en skatterådgivare för detta år. Med honom ger jag sedan var 3 månader från mina dokument. Så inte varje månad. Först inte.

Om det är någon gång för dyrt, så jag kan låta i Zukunkft fortfarande :-)

Det vill tacka Tamara!

Related questions

Vem är ansvarig för falska momsdeklarationer av skattekonsult & quest;

Jag har ett enda företag i bilhandeln. Mina Revisorer gjorde 2010 fel momsdeklarationer för augusti och oktober. I augusti två fakturor inte registrerades, så jag fick en återbetalning på cirka 3000 euro, vilket var naturligtvis fel. I oktober vann h

Freelancer: Är det värt Revisorer & quest;

Hej, jag hoppas bara att detta är rätt område här. Det handlar om att snart så tidsfristen för skattedeklarationer under 2014 löper ut och jag undrar om jag någonsin behöver en revisor eller inte kan göra hemma? Det verkar som om jag är en frilansare

Inkomstskatt förskottsbetalning kan låta uppsättningen från en Revisorer & quest;

Jag och min man måste betala en skatt förskottsbetalning som alltid betala kvartal 2 år. Förra året, vi får vad tillbaka från skatteverket Nu min fråga är en revisor på skattekontoret orsaka en som inte längre har att betala och sedan skicka in dekla

När du behöver för att skapa en affärsplan en Revisorer & quest;

En vän till mig vill öppna en butik och sa att hon hade hittat på webben mallar för en affärsplan. Nog om det? Jag trodde att man bör därför alltid göra något med en revisor, men hon sa, det behöver inte vara. Snabb och billig hjälp för din skattefrå

Gör en normal pensionär alls Revisorer & quest;

Eller rekommenderar att instruera en revisor endast för pensionärer med kompletterande inkomst? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Så, nu gånger på allvar: Jag förstår frågan

Vad exakt tar för självdeklarationer Revisorer & quest;

Har morgon möte med skattekonsulter. Vad som tros dokument med allt om det är att göra EKST förklaringen? allt: Bevis på inkomster (årlig skatt räkningar för banker, skattetryck, övriga intäkter från hyror och arrenden, pensioner, ...) Kvitton för ko

Vad fortbildning bör göras en Revisorer & quest;

På internetsidor skatterådgivare utbildningen är ofta noterade som har gjort de anställda. Tyvärr, jag kan inte bedöma om utbildning var också bra, eller de saker som jag behöver, undervisades. Om du känner kunden som? Eller är det tillräckligt att v

göra bestrida skattsedel själv eller revisor & quest;

Jag har min kontroll tiden själv gjort och inte tidigare beräknade värdet ersätts get. Hur komplicerat det är att överklaga? Om det är uppenbart att eftersom jag skriver flera bokstäver eller att FA vid en låg (ren) summera sig alltför dyrt? Snabb oc

Trycka igen uttryckt LST-2008 certifikat och sol, 9 gratis n period; § 34 och LPAR, 5 & rpar; StGebV € 50 från Revisorer & quest;

Skatte konsult i vårt företag beräknas för upprepad expression av inkomstskatte certifikat under 2008 och 2009-I som ett första sikt inte fick det wurden- men sände sin åsikt till § 34 punkt. 5 StBGebV € 50 u. Är en tid av 0,25 timmar . till det. § 3

Är det vettigt för första deklarationen efter examen för att anlita en revisor & quest;

För mig är den första deklarationen efter examen väntar. Jag är redan i standard. Nu undrar jag om det kan vara värt att ta en skatterådgivare, så att han kan förklara allt i detalj till mig en gång. Är detta innvoll eller tror du att det skulle vara