B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-26

Kan GEZ trefaldiga efterfrågan & quest;

Advertisement

Har en bild fäster. Jag glömde att betala och ta emot endast en varning endast i 3 månader och jag har. Vem kan hjälpa mig om det är laglighet?

att ta € 52,50 16 juli-16 september är nu betalar 173,50 €

answers

Det låter mer som det, att det finns flera enheter i olika hem eller anläggningar kommer att debiteras. Så du bör ha ett andra hem, sedan vill betala en extra pengar. De brukade titta på TV med 1x och 1x Radio nöjd, idag är differentierad, hur mycket utrustning du har på olika platser. exempel:

du har flera fordon sedan ökar radioprogram tänka från tre fordon, men eftersom jag är inte säker. Har du fortfarande har ett andra hem måste du betala även 2x. Har kommersiella och arbetskraft är också en radio är inkasserades igen: -. Eftersom du har verkligen fråga hur efterfrågan i detalj ser ut.

Hej!

Sen när du bor i lägenheten och du är säker på att du inte har fått någon betalningspåminnelse?

Efterfrågan på 173,50 € ser mer ut som att beräkna en period 3/4 år, plus ytterligare förseningsavgifter.

Kan du verkligen förklara denna summa inte, då endast hjälper nachzuhaken telefon.

Det är bättre att fråga skriftligen om förtydligande är!

Nej, så länge du bor i ett hushåll bara (!), Du måste betala € 52,50 var tredje månad.

Antingen du hade på GEZ mer skuld eller gäng svans mer än ett hushåll.

Den "GEZ" inte längre är existerar för ett tag, idag ARD, ZDF, här är en länk för framtida referens Tyskland Radio, allt ut på radion talar om inte längre som tidigare Device relaterade men budgetrelaterade. http://www.rundfunkbeitrag.de

När det inte finns något mer för en stund GEZ, uppstår frågan, om någon här söker en dum under namnet GEZ .....?

Related questions

Måste funktionshindrade framtida GEZ avgifter betalas & quest;

Är det sant att du fortfarande måste betala nästa år GEZ avgift och funktionshinder kort? Banktjänsteman berättade så min morfar i dag, vilket gör mig mycket förbryllad. Här är en information på din fråga: GEZ avgifter obligatoriska från 2013 - hushå

Kan GEZ avgifter utsätts & quest;

För mig, plötsligt möjlighet har öppnat upp i 6 månader att åka utomlands under mina studier. Kan jag under denna tid exponera betalning av GEZ avgifter, eller måste jag bort mig och sedan logga in igen? Du måste registrera på GEZ avbeställa u. Stann

Vilka företag köper en enda titulierte efterfrågan & quest;

Låt oss säga, jag har en titulierte efterfrågan värd cirka 10 tusen. Med gäldenären en avkastning på 90 euro överens pM. Gäldenären är tillämplig också villig att betala och kan och flödeshastigheten. Antag också, jag skulle kräva fortfarande föredra

Kan en hyresvärd både en insättning och en garanti efterfrågan & quest;

Är det lagligt när en ägare kräver både en insättning och en garanti? Med insättning, han faktiskt redan säkrat ett tillfredsställande sätt mot förlust av hyran eller? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Be

Vad händer med den obligatoriska inteckning & comma; om gäldenären har betalat efterfrågan & quest;

Jag hade registrerat en obligatorisk inteckning i fastigheten av gäldenären enligt en lagakraftvunnen dom. Vad händer med detta, eftersom han har nu fullt betalda domen skuld? Du måste lära honom radertillstånd. Slutligen har skälet till att registre

Måste alla moderata medel GEZ avgifter betalas & quest;

Som förtidspensionärer med barnbidrag och bostadsbidrag, jag inte ljuga mycket om välfärdsnivå (så vitt jag vet); Varför måste jag fortfarande betala GEZ avgifter? Känsla diskriminerade total lång. För min situation jag kan inte. Gjorde kontoret bara

Får jag ex-flickvän och komma; Hartz IV får & comma; normal hyra efterfrågan & quest; Faderskap-estate & quest;

Jag igen. Kan jag på min ex-flickvän (gravid med mig och hemlösa kvalitet) (60 kvm) efterfrågan på lägenheten som jag hyr henne en normal hög hyra? Eller har jag, jag ger ett barn far egendom far till barnet? Hon får Hartz IV och arbetsförmedlingen.

När exakt GEZ måste betalas & quest;

När kommer GEZ måste betalas? Måste jag betala om jag har en TV, men eftersom ingen TV-anslutning? Vad om mobiltelefon som kan ta emot radio? ... Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: ww

Negativ fastställelse talan - bör kompenseras efterfrågan & quest;

Jag var alltid anser att ett krav på en hantverkare är omotiverat och därför rekommenderas kunden, en bekant till mig att motsätta räkningen kräver en negativ förklaring, så att låta domstolen finna att just den kundfordran inte existerar. Detta har

Varför måste GEZ avgifter och quest du faktiskt;

Jag förstår inte. Jag har inte TV eftersom jag har en dator och titta på TV på Internet. För min Internet har jag redan betalar pengar. Varför även GEZ avgifter ?? varför? annars public service avsändaren inte kunde leva. kontanter två gånger av unde

0
Views
0
Ccomments