B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

SHI sjukförsäkring anhöriga sjukförsäkring & plus; underhåll 2017-05-05

Kan försäkringsbolaget MIdgliedschaft vägra på grund av för mycket underhåll och quest;

Advertisement

Hallå
Har nyligen försäkringsbolaget förändrats och nu har jag blygsam får jag min son om fadern som jag har ingen kontakt för att försäkra eftersom min son påstås alltför mycket underhåll blir (miniminivån från socialtjänsten) Har ensam vårdnad om min Sohn.Mein son ( 11 år) är för närvarande utan sjukförsäkring. Nu är min fråga är huruvida den tillåtna överhuvudtaget?
För ditt svar Jag är mycket tacksam
Grüßle Alexandra Wagemann

answers

Min son är 11 år gammal och i den 5: e klass så ingen yrkesutbildning där han tjänade och underhåll som han får är det minimum som beror på honom enligt Düsseldorf bordet så också kan de vara nich ... Ja nu nästa problem far har sitt eget företag och ingen sjukförsäkring där han kunde ta min son. Tyvärr försäkra privata faller också för att jag inte har råd med det måste det finnas en möjlighet att ge den försäkrade är min son .......

Uttalandet KK kan mycket väl vara rätt. Bidragen till KK måste ge den som gäller det mesta av underhållet.

... Lite komplicerat ... Jag misstänker att SHI tror att på grund av "status" Oberoende av din före detta make, är detta högre inkomster och eventuellt även privat försäkrade, annars kan jag inte förklara uttalandet.
Om du är försäkrad genom staten och barnet bor med dig, bör vara något hinder för en familj försäkring. Be mig igen för att komma de rättsliga grunderna i kassan till varför din son inte kan vara försäkrad med dig och låta dig. Eftersom det sätt du beskriver det inte passar lätt ihop.

Jag är övertygad om att informationen är korrekt. Varje praktikant som redan nu har en egen inkomst, måste försäkra sig, det vill säga det droppar ut ur KK föräldrar.
Så det är fastställt i ditt fall också. Ditt barn kommer att få mer underhåll än sin grund, så din egen försäkring i KK.
Din KK berättar avgör hur högt underhåll måste vara för ditt barn återigen försäkrad med dig. Låt ringa dig denna vecka bidrag för frivillig försäkring för din son. Beroende på skillnaden med Fadern rösta annan underhållsbidrag.

Mycket märkligt - beslutet måste man först läsa innan du bör råda dig att föredra den sociala domstolen.

Du bör därför skynda indivduell råd. Förespråkare för sociala rättigheter - men det kostar något.

Läs du ändå glädja gånger följande punkter så efter:

http: //www.allein-erziehend.org/alleinerziehend/fragen-und-probleme/2618-kranken ...

Related questions

På vilka grunder försörjning beräknas omskolning genom Arbetsförmedlingen & quest;

Hej, jag behöver hjälp igen. På ett liknande sätt har jag redan ställt frågan. Bara för att jag inte visste att DRV är inte ansvarig. Förmodligen byrån. Vad kostar gör detta i en omskolning eller den grund på vilken levnadskostnader / Underhåll Beräk

Kan vägra en delägare och renoveringar görs till husförsäljning & quest;

Min farbror och jag är ägare till en villa i lika 50:50. Jag bor i det här huset, den nedre våningen av min farbrors dotter till övervåningen, han själv inte bor i det här huset. Han bryr sig också om ingenting. Vad reparationer uppkommit hittills, d

Vad det innebär och komma; kan vägra att en sjukförsäkringsbolag sjuklön inte på filen & quest;

Jag läste en kort artikel där det noteras att ett försäkringsbolag inte kan vägra på filen, enligt ett domstolsbeslut sjuklön. Här är det inte förklaras vad som menas med uttrycket "på skivan". Kan någon räkna ut det UDN berätta? Val) Är sjukför

Om en kredit på grund av ålder kommer att avslås & quest;

Fadern, -68 år gammal - en vän ville göra med sin fru har nu en lång drömda resan. För detta ville han att ta ett lån och betala mer än fyra år. Även om pension för månatliga avgifter tillräckligt säker på att hans kredit nekades. Genom loppet av kon

Kan försäkringen vägra stöld Betalning & comma; Om husnyckel avsattes utanför & quest;

Egentligen gör nästan alla människor lägga tid i trädgården ett hus nyckel för grannar eller bekanta. Hur detta är faktiskt när en tjuv kommer att hitta dem och skulle avlägsna huset. Kan försäkringen vägrar sedan att betala? Naturligtvis kan försäkr

Har du någonsin Post få bilen försäkringsbolaget med en ny Post & comma; när ska brevet kom & quest;

Det är redan 21:11. och jag har ännu inte fått någon information till närmaste jämna analys. När måste jag ha posten slutligen man behöver också tid att överväga det och göra jämförelser. Är det med dig också? Hello Auto Gustav! Försäkringsbolagen ka

Kan läkaren vägra behandling eftersom de har grundavgiften i försäkring & quest;

Är det sant att du då säker dåligt då ofta inte vill behandla det som en lagstadgad försäkring och läkare? det måste förkasta inte, men det finns metoder som förnekar behandling enligt en bräcklig förevändning. säkra bevis, företrädesvis med vittnen

Kan en grannar på grund av buller från tvättmaskinen stämma & quest;

Våra grannar har en tit! De klagar om buller städnig skulle göra vår tvättmaskin. Detta är en normal Waschmachiene och vi tvätta 2-3 gånger i veckan på eftermiddagen, som en vanlig familj också. Nu vill fästa oss för en talan om buller. Har de få ige

På grund av hög inflation aktier köper & quest;

Jag har läst att en börsexpert för nästa år förutspår en hög inflation och därmed råda under andra hälften av 2009 att köpa aktier. Jag förstår inte exakt var på grund av sammanhanget är. Varför ska du köpa aktier till en hög inflation? Värdet alla t

Jag har en fråga att uppskatta en tandläkare och komma; trots min signatur på grund av ett formfel kostnadssidan bindande & quest;

Specifikt handlar det om poängvärde (faktor) per tand tillämpades. Med en faktor som är större än 3,5 en förklaring till det ökade värdet måste anges. Dessa skäl saknades på kostnadsberäkningen. Jag har i efterhand rätt att minska kostnaderna på grun