B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-11

Kan föräldraledighet kortas för att gå i korttidsarbete och heltids deltid & quest;

Advertisement

Har mina föräldrar tid von3.2 till 3,5 obetalda utökas med samtycke av AG. Nu AG går från 1,3 i permittering. Jag skulle vilja att förhandla med AG och föräldraledighet så jag förkortas från 1,4 arbeta igen på kort tid. Jag måste också arbeta deltid på grund av vård anläggning mitt barn. Detta har jag ännu inte visats. Gem.parag.8 TzBfG är minst 3 månader i förväg göra.
kan jag
1. Med godkännandet av AG förkorta den tid föräldrarna att göra processen kort
2. Har återstående 7-dagars semester innan e'ternzeit. Skulle det sedan vill ta till 12,4 och sedan arbeta vs kort deltid. Om AG accepterar deltid, jag bako''e 7-dagar kvar semester full lön dras delvis? Och jag ber sedan deltid, till exempel. Först då från 13,4

answers

(Ett par stycken skulle göra det hela mer lättläst)

Du kan förkorta ditt medgivande AG föräldraledighet.
Du kan sedan första heltidsanställda (och samtidigt lämna) tillbaka och låt din deltidsarbete för att starta senare - även med samtycke av AG.

Men jag kan inte tänka mig att det AG, eftersom han har alltid att gå redan är i drift på korttidsarbete, håller eller tillät mig.
Kort är licensierad men vissa specifikationer!
Och du är en anställd, behöver han inte betala för 03:05. Varför skulle han för att du vill avbryta nu och betala? Och då också fullt?

Related questions

Måste jag ansöka om föräldraledighet och komma; om jag avbryter arbetet kräver det och quest; & quest; & quest;

Carolin33 | 5 timmar sedan Hej, jag är med förlust just nu, jag beskriver du / ni ut min nuvarande och framtida livssituationen. Följande situation är för närvarande: Till 31.12.2012 Jag är fortfarande föräldraledig min 1: a barn. Teoretiskt skulle j

Föräldraledighet dotter är över och komma; Hon skall ha rätt till återinträde & quest; Deltids & quest;

Föräldraledighet min dotter är nu nästan över. Då kör nu? Har det jämfört med den gamla arbetsgivaren har rätt till återinträde? Men det kan bara arbeta deltid på grund av den lilla dotter, du måste ge chefen deltid? Tidigare var hon heltid. Jag har

Om föräldraledighet är en kombination av deltidsarbete och fäder månader möjliga & quest;

Hej! Jag som en far skulle vilja ta med barn nummer två mer föräldraledighet, men är inte säker på om följande konstellationen är möjlig. Antag att barnet föds i januari. 1. Jag vill ansöka om två år föräldraledighet och carry av det tredje året till

Mindre föräldrapenning genom korttidsarbete och sol, action & quest;

Jag får mina pengar Elter kommunikation nyligen. På grund av 3 månader korttidsarbete, är det nu varit lägre. Nu min fråga: Vad lag måste göra för att överklaga minskning opposition. Kan ett eventuellt på Gleichheitsgrundatz rap eftersom så görs inge

Kan föräldraledighet fortsätta och komma; Om du redan har arbetat igen & quest;

Om arbetsgivare och arbetstagare är överens om att det är bättre om den anställde för närvarande men går tillbaka till föräldraledighet eftersom barnomsorg men fungerar inte så bra, är problemet? Vilka faktorer är viktiga just avtalsrätten? Snabbare

Föräldraledighet: Uppsägning avtalet ineffektiv Kündig & period; och konkurs AG sign & quest;

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Moderskap och föräldrapenning till följd av den inkomst som du hade före barnets födelse. Därför bör du varken mamma pengar eller föräldrar måste b

Om man har under föräldraledighet har rätt att lämna och du kan spara detta & quest;

Hur är det ledighet regleras under föräldraledighet, medan de står till arbetsgivarens några timmar i veckan? Om du har äntligen en normal semester rätt? Och om man inte lämnar en semester, kan man föreställa sig semester sedan spara dem för den tid

Hur korttidsarbete påverkar faktiskt precis & quest;

Jag vill veta hur korttidsarbete effekt bland företag faktiskt en gång. Finansiellt och personal. Vem kan berätta för mig? För korttidsarbete som tyder på begreppet en tillfällig minskning av den planerade arbetstid och därmed också av den anställdes

hab ich & LPAR, är rpar föräldraledighet &; på Minijob också rätt till semester och semester avgifter & quest;

hur kommer detta om jag börjar en mini arbete under föräldraledigheten. en har sedan också rätt att lämna u. kanske till semesterlön. Eller utgör en fara då mina föräldrar kontantbetalningar? Inte ledighet i Minijob hotade föräldrapenning, men mini j

Efter föräldraledighet tillbaka att arbeta heltid och quest;

Kära gemenskapen, Jag har en fråga: Mina föräldrar gången i juni i år över nu. Jag skulle vilja arbeta igen heltid. Men har hört att skatten skulle sett men inte lönsamt. Jag har 2 barn. Dessa är fortfarande närvarande på skattekort för min make Insp

0
Views
0
Ccomments