B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-19

Kan för övrigt inte konkurrera, ändå använda Return & quest;

Advertisement

Jag bokade en helg i Barcelona och flyga tillbaka fredag ​​kväll nu och måndag kväll. Men nu kunde jag men överraskande ta fredag ​​fortfarande fri och kunde redan flyga iväg torsdag kväll. Det finns också en mycket billigt flyg jag kunde boka. Men det finns ett annat flygbolag och Rebook skulle vara så dyrt. Kan jag bara boka billiga flyg och flyga till redan bokat flyg hem igen?

answers

Jag kan bara rekommendera att kontakta flygbolaget för att vara här för säker. Det beror på biljetten och bokningsklass som du har. Det beror också på hur du har bokat.

Den levereras med billiga flyg, som är mindre flexibla, genom att återresan är förverkad om vägen inte tas.

Flygbolagen talar om ingen show om vägen inte har levererats. Sedan automatiskt returresan avbryts och senast måndagen finns det obehaglig överraskning.

Så att bara flygbolaget vet lösningen. Risken att flyg förverkad är hög.

Ja, det bör vara möjligt. Du, trots allt, inte är skyldig att ta upp båda flygningar. Något är verkligen allt vanligare och flygbolagen bör fastställas.

Så vitt jag vet, det är inte exakt !!! Flygbolaget neka dig återresan, eller bara ta dig till en extra kostnad på det normala priset.

Related questions

bifoga faktura Return & quest;

Och du måste bifoga räkningen, om du skickar tillbaka en avkastning för online köp? Hur Obelix föreslår, är vanligtvis sändningen en återgång slinka in på en sida som du dazulegen fyllda. Vissa postorderföretag har också på förpackningen av varorna f

Varor från katalog skälen för att returnera & quest;

Måste jag ge skäl, om jag vill returnera beställda varor i katalogen? I villkoren för postorderföretag eller katalogen bestämmer vad den säger med åter, topp om inte uppfylls inom 30 dagar eller så. Men en anledning inte anger ett. Men vad kan vara ä

Hur länge kan rabatt kläder returneras & quest;

Om man har för rabatterade varor faktiskt en återgång inom 14 dagar? Behöver jag detta en orsak eller inte tillräckligt nöjda ifrån? Återgå eller Exchange, har den ingen rätt (rensad postorder / Internet). Om produkten är defekt, garantin för 2 år gä

Orderbok med fri frakt: handlaren kan ladda ursprungliga fraktkostnader för att returnera & quest;

Jag har några Blu Ray beställde en Onlienhändler. Så sparar fraktkostnaden, jag har en bok beställt det, men jag tycker inte om nu. Jag har bett om tillbakadragande, dealern har dock inneburit att han är oförmögen att ta boken, eftersom det inte var

Dubbla Studies & plus; Kleinunternehmerregelung - Hur mycket pengar kan jag för övrigt som en dubbel elev tjäna & quest;

Hej! Från oktober börjar jag en dubbel studie. De senaste tre åren har jag som ett litet företag (Media Design) rapporterades och vill behålla. Det skulle vara möjligt för mig bredvid mina vanliga studier innehåll eller en mängd av ca tjäna 500 € -Mo

Vill mitt barnbarn som en fond köp & comma; vad du tycker om DWS Top Return & quest;

Vill mitt barnbarn (2 år) vilja köpa en fond, så han senare med 18 J en bil kan köpa sig. Vad tycker du om DWS Top Utdelning? Investeringarna i aktier i företag med goda utbyten (blue chips), vilket kan rekommenderas för tillfället? Tack någonsin. Me

Cat Returns & quest;

Hej :) Jag undrar tillsammans för att skapa mig en katt och skulle vilja fråga om någon kan berätta för mig kanske vad en katt så kostnader om tid? Jag vet att det är en fråga med en hel del utrymme för att svara på möjligheten men haut rein :) bara

När ska tilldelas gräsklippare returneras & quest;

Jag hade gett en gräsklippare förra sommaren, jag nu angelägen om att återvända. Finns det tidsfrister för uppsägning av låneavtalet eller när man ska ge tillbaka med gräsklipparen låntagaren? Slutligen, jag behöver honom nu. Även om jag inte kan kli

PKV självständigt - för övrigt till social trygghet och period; upptagen & period; Förändring i SHI & quest;

Jag har en solarium, sprang ganska bra sedan dess. Öppet 15-23 klocka. Var full existensen av liv. Nu kom en konkurrent till detta så att det inte längre reicht.Habe problemet med en gäst i ett stort företag på platsen har diskuterat jag får från hon

Kan hyresvärden nya dörrlås efterfrågan & comma; om du inte returnera alla originalnyckeln & quest;

Om du inte returnera alla originalnyckeln när du flyttar ut ur lägenheten för uthyrning, kan hyresvärden kräva ett nytt lås och lägga den till hyresgästen? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.