B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-28

kan fastigheter finansiera återköp av aktier vägrar & quest;

Advertisement

Min vän berättade att han hade en öppen fastighetsfond och ville sälja aktier. Fonden banken vägrade, på grund av att väldigt många investerare skulle ha behövt pengar och nu gjort en Auszahlstop. Är det lagligt så?

answers

Helt rätt. De för närvarande vissa fonder har problem, är bara på hysterin investerare. Det kommer att ha säkert lugnat under ett halvår.

Om jag satt likviditet på ett berg, skulle jag köpa aktier till en rabatt på 10%, mer pengar skulle kunna fås på tid att se knappt.

Din vän får för köp av aktier inte råd? Naturligtvis måste han har noterats, har han förmodligen drinstehen i sina avtals dokument som detta. Rättmätigt som kommer att vara på, särskilt i fastighetsfonden är en sådan sak med försäljning av aktier: Sälj alltför många investerare sina aktier, får fonden i en knipa, skulle behöva sälja under tryck får egendom. Priserna kan detta då inte vara marknadsrelaterad, och det skulle vara de kvarvarande aktieägarna i fonden absolut inte vacker. Titta på det här från vyn. Såvitt jag vet bör fonden Bank 2 år avbryta inlösen.

Related questions

Grekland vill några egna obligationer återköp & comma; investera nu & quest;

Grekland vill så småningom sina obligationer för att köpa tillbaka för att minska skulden, om du gör det på en stor stjälk är för närvarande mycket låga obligationer sväva pris. Om jag så vill spekulera, kan jag nu köpa obligationer och hoppas ledarn

Som har erfarenhet av Fürstengrotte fastigheter aktie crowdfunding & quest;

Har någon kunnat göra erfarenhet Fürstengrotte? För närvarande ett fastighetsprojekt finns på aktie crowdfunding-plattformen, som jag tycker är ganska intressant. Jag tycker att konceptet intressant, eftersom du kan investera (från 10 euro) och inga

Vilka är orsakerna till återköp av aktier & quest;

Den tyska Telekom vill göra aktieåterköp. Vilka är orsakerna till detta? Med återköp, tidningarna brukar öka kraftigt i värde - och utvecklas på ett hållbart sätt bättre än den totala marknaden. Dessutom ökar andelen återköp vinst per aktie (EPS), ef

Har man ha en fastighet om finansieras genom Labo själv lever & quest;

Eller så kan du alltid ta bort ibland hyr -Huset och bo någon annanstans? Är lånet öronmärkt, om man tar det att slutföra? Allt vad Labo detta? Ett laboratorium, som har försvunnit, r? Alternativ jordbruk och bönder organisation? Livet alla jordbruka

Jag har möjlighet att ta ett lån för fastigheter finansiera mina föräldrar & quest;

Hej Jag 23 är tillsvidareanställd sedan 3,5 år i drift Intäkter är ca 1400 € min schufa tyvärr negativa egenskaper 3 på det nummer som var, men som också noterade 02.2008 viktad mig Detta belopp relaterade till min tidigare bänk 268 € T-Mobile med ca

Skulle du vid en fastighet finansiera en försäkring i händelse av dödsfall Complete & quest;

Är det vettigt i en fastighetsfinansiering försäkring i händelse av dödsfall eller fullständig är inte absolut nödvändigt och onödigt extra pengar fråga? Det beror på de personliga förhållanden eller hur objektet ska användas. Tänk bara när händelsen

Pensioner aktier: Vem vet med Hapimag aktier från & quest;

En bekant till oss har köpt några aktier. Vi ville inte att han skulle fråga, men som kan berätta exakt hur det fungerar, det Hapimag koncept? Bäst är dagestellt sin egen webbplats: http: //www.hapimag.com/deu/So-funktioniert-Hapimag.htm gclid = CKN-

Frisyr på ImmoWert i fastigheter finansiering från banker och strävan;

Om bankerna finansiera ett fastighetsköp, eftersom dessa går sedan tidigare? Skapa det ett yttrande på fastigheten, eller känner dem så väl att de har en riktlinje etc. för priset enbart på plats och andra data, såsom byggår marknaden? Om jag köper e

Vilka handlingar måste jag ha och komma; om jag vilken nivå av finansiering jag har råd Bank & quest;

Jag skulle vilja veta i vilken Hoe skulle jag få finansiering för en bostadsrätt. Vilken information behöver min bank om jag vill få ett samråd? För vår första veckan behövde vi bara bevis på inkomst, en redogörelse för månatliga fasta kostnader (för

Hus finansiering utan högre återbetalningar möjliga & quest;

En bekant till mig vill bygga eller köpa en "privat" hem. Själv därför inom citationstecken eftersom han faktiskt inte har råd utöver den månatliga ränte insättning fortfarande stor del av utrotning. Är det överhuvudtaget är möjligt eller bättre