B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-12

Kan en student & comma; istället för att betala hyra och komma; köpa en lägenhet & quest;

Advertisement

Hej, jag tyvärr av allt, vad skulle jag behöva möta ingen aning om, men hade även tänkt att be det kostar ingenting :) Så följande situation. 2er budget, månadsvis. Hyror, hyresintäkter 530 euro plus gas / el etc. Om vi ​​vill ne jämförbar lägenhet för försäljning, skulle vara ungefär 100.000 grund här. Eget kapital skulle så på 15000 är realistiskt något eller fullständigt nonsens och ingen bank inser? Jag undrar bara vad som var i allt kostnader utom återbetalning av lån till en. Kanske är det helt naiv ....

Om några förslag jag skulle vara tacksam. Hälsningar F.

answers

Man kan redan få idén i den nuvarande låga räntor, men tyvärr är det inte fungerar. Din inkomst (studielån, underhåll av föräldrar, etc.) är så låg att det skulle bli föremål för beslag, så att banken är ingenting.

Men skulle kunna köpa föräldrarna, eller fungera som Mitkreditnehmer.

€ 100.000 till dig, beroende på hur högt du väljer återbetalning - 2,5% ränta, 2,5% Utträdes 400 € månadskostnad. Med tanke på den mindre kostnader för el, värme, vatten, etc för att komma - förvänta gånger 150-200 € plus sedan kommer ännu huset pengar, som används för reparationer och reservfonder. Detta kan variera mellan 150-250 € är månadsvis.

Med 15.000 euro kan du bara täcka kostnaderna för inköp, dvs notarie, fastighetsregister, mark överföring och eventuellt mäklare. Så du står där med något eget kapital. Vilken bank skulle en student eftersom det redan bevilja ett lån på den här nivån?

Och vilseleda dig med pågående kostnads ​​gånger inte: uppvärmning och allmännyttiga kostnader också uppstå för ägaren. Ännu mer än hyresgästen. Ägaren bär alla nämligen reparera huset.

Dessutom tror jag att det är också en stor risk för en person med en sådan ung ålder har du fortfarande inte vet vad som helst kan hända ännu

Related questions

Vem bestämmer & comma; hur mycket att betala till vem i personlig konkurs måste & quest;

Vem bestämmer hur mycket jag har att ge till vem? Vem bestämmer vilka fordringsägare på hur mycket pengar från mig får ännu? Hur mycket du ska betala totalt beror på vad du tjänar i Wohlverhaltsphase och hur mycket av det är inte föremål för utmätnin

Har skattetaxerings mottagen betalning & comma; Jag kan inte betala och komma; Vad tycker du råda & quest;

Jag har precis fått en skatteutgifterna med en skattebetalning, så jag kan inte betala, vad ska jag göra? Har du några råd? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Förklara expedi

Hur man beräknar & comma; om du kan betala för privat sjukförsäkring i pension fortfarande & quest;

Jag undrar om det är vettigt att byta till privata sjukförsäkringar. Men så väntas stiga mer och mer bidrag. Hur räknar ni om du fortfarande har råd särskilt i pension är, särskilt när pensionerna är också mindre och mindre? Som alltid, det finns för

Prognos säger & comma; att DAX företag betala 2013 hög utdelning - nytta som nybörjare & quest;

Hej, jag har läst att de DAX företagen kommer att löna sig i 2013, enligt beräkningar av Commerzbank nästan 30 miljarder euro utdelning. Om jag nu går in någon form, kan jag då också dra nytta av denna utdelning regn? Eller du har aktier för en viss

Kan musik Student & comma; parallell fortfarande fungerar och komma; Tangentbord kontroll över den avsatta & quest;

God dag, min vän arbetar deltid, men har nu också fått en lärarexamen. Att klara proven han köpte en billig används tangentbord. Kan han bryta sig loss från den kontroll som? Han är, trots allt, en musikdeltagare och tangentbordet på ett sätt, hans a

betala hyra från och med nu Fogdar & quest; En förändring som för mig som hyresgäst & quest;

Jag fick ett brev att jag skulle betala min hyra i framtiden kronofogden wg. Skuld från ägaren. Om kommer för mig då alltså mer som en hyresgäst, vad betyder det för oss hyresgäster i allmänhet, som kommer att vara problematiskt? Snabbare och billiga

Vad ska jag i alla fall pay & comma; om jag köper en lägenhet & quest;

Innan du faktiskt köpa, bör du i alla fall lite pengar i handen och engagera en oberoende expert, som granskat och utvärderat egendom genom sin takt. Så du kan skydda dig från obehagliga överraskningar och konstruktionsfel, för ofta stora skador och

Avskärmning av en fastighet och komma; vid vilken tidpunkt skulle betala hyra från den tidigare ägaren och quest;

Huset min moster var zwangsversteigert- från när det skall betalas till den nya ägaren hyra, från auktionsdagen - eller från fastighetsregistret förändring? Har den normala lagstadgade att observera varsel, bör den nya köparen de vill få meddelande?

Råda konsumentcentrum också & comma; om du är osäker wg & period; Att köpa en försäkring & quest;

Kan du söka vägledning om nuvarande försäkringsprodukter på konsumentcentrum? chatta i praktiken Tid: Jag är alltid förvånad, såsom frågan är handikapp "råd" inom 30 minuter för 20 €. De flesta fortfarande med en kopia av Stiftung Warentest arti

Vem behöver betala mindre reparationer i en hyrd lägenhet & quest;

I min hyrd lägenhet dörrlås bröts, som behövs för att ersättas. För förlusten kan jag inte. Nu säger ägaren, den lilla mängden 20 euro jag kunde betala sig. Stämmer det? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

0
Views
0
Ccomments