B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-11

Kan en självdeklaration göra och komma; men under träningen var du tvungen att betala någon inkomstskatt & quest;

Advertisement

Jag var tvungen att resa långa sträckor för att arbeta under min utbildning, jag vill veta om jag kan göra en självdeklaration och kan göra relaterade kostnader, trots att mina betalningar var så lågt att jag var tvungen att betala någon inkomst.

answers

Du kan endast avsatt från den kontroll som du har en aktiv betalas dessa kostnader. Du menar ingen betald skatt, ingen avsatt. Du får ingenting från staten igen, men du måste betala mindre skatt. Men mindre än ingen lön är inte ...

Visst kan du göra en deklaration, men de kommer inte att ge dig mycket. Även om du kan annonseringskostnader ansetzten eftersom du har men betalade ingen skatt, du kan varje år bara kommer inte att få någon skatteåterbäring. Detta gör det, men ge dig något, du skulle ha på reklamkostnader driva dina referenser enligt 0 euro och sedan ta det belopp som en underskottsavdrag till nästa år. Om du betalar skatt då nästa år, då kan du minska din inkomst därefter. Allt detta är förmodligen mycket osannolikt.

Otur där ingenting betalades eftersom rotar Vater Staat ingenting från lådan.

Related questions

En självdeklaration du måste, men bara göra och komma; om man har betalat skatt eller & quest;

Även om det kan vara en dum fråga, men: Om du har ett år, ingen skatt betalas och endast kapitalavkastning (mindre än 500, - Euro) har en självdeklaration måste fortfarande göra det? Följaktligen kan du sedan inte heller erkänna terminsavgifter betal

Behöver jag en självdeklaration göra om jag tjänar mer än en Mini Jobb & comma; men under 8004 € & quest;

Hej, jag kommer förmodligen acceptera en ny deltidsjobb och tjänar mer än i min gamla mini-jobb, men fortfarande under ersättning av € 8004. Måste jag göra en deklaration eller inte? Jag bättre inte betala skatt ... Snabbare och billigare rådet Labou

Självdeklaration: Förlust överförts på Student med inhemska och korttidsanställning och komma; är detta möjligt & quest;

Hej! Bräuchte du bara hjälpa till med deklarationen: -Jag Är en student i den första graden och -har En kommersiell (med Kleinunternehmerregelung) - för närvarande fortfarande utan kvitton men med utgifter (ca 300 Euro) -außerdem Jag röker korttidsan

Hur gör jag handla självdeklaration för 2015 gör & comma; om det inte längre finns företaget sedan 7 år & quest;

Snabb fråga: Company (grundat IM utomlands, så undantagna) inte längre förekommer i 2008. 2015, därför kom vi överens om sju år senare med en gammal partner på grund av obetalda räkningar. Finanzamt av 8200 € uro Bauabzugsteuer medgav. vi att få dess

Måste också göra en självdeklaration & comma; Om du inte betalar en inkomstskatt & quest;

Har du faktiskt även göra en deklaration om du inte betalar inkomstskatt, eftersom inkomsten var så låg under året? Om du fortsätter att ha någon annan inkomst, måste du göra en självdeklaration. Det finns dock undantag, alltid: 1) Skattemyndigheten

Självdeklaration - kan jag sälja för att köpa ett bad hiss för en funktionshindrad person & quest;

Min man inte längre komma ut ur badkaret och sedan gjorde en spontan köp på Internet. Är också stor. Nu med deklarationen, märkte jag att lagförslaget är på mig. Omskrivning omöjligt. Under vilka omständigheter kan jag därför att ta in deklarationen

Självdeklaration 3 & sol; 5 & period; & period; & period, efterskottsbetalning

God kväll, Jag bara vår självdeklaration för 2011 WISO durchgefuert..und've skrämde mig ... I klass 5, brutto 19.000 euro och resekostnader 2800 euro och min make klass 3, brutto 51.000 euro klumpsumma 1000 euro. Både heltid upptagen, inga barn. Trot

Lärling: Inbjudan till självdeklaration & comma; sedan tull & quest;

God dag, jag har för första gången utfärdades år 2011 en deklaration för inkomstskatt avdrag från nästa jobb. Nu har jag fått ett brev från skattemyndigheten att jag hade misslyckats med att leverera under 2012 a. Måste jag har ett förslag till eller

dras från Österrike i juli till Tyskland - självdeklaration & sol; s & quest;

Hej alla, Jag flyttade från Österrike i juli till Tyskland. Jag har tidigare i januari (till och med augusti, som jag har ätit Resturlaub.) Arbetade i Österrike - Även om skattefritt, men ändå alla gör i Österrike en deklaration, som gör min anställn

Självdeklaration - fastighetsförsäljningar

Nu fastigheten säljs. Nu kontrollen är på. Behöver hjälp här, eftersom jag var tvungen att betala när de säljer den. Jag har hittills eingtragen all information, men kan inte förstå att hittills ingen ++ står. Nu min fråga, kan någon säga en sida där

0
Views
0
Ccomments