B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-02-26

Kan en P-konto tillbaka till "& halv, normal" och halv; omvandlas checkkonto och quest;

Advertisement

Kan omvandlas till en P-normles konto konto, det vill säga man kan hålla kontonummer?

answers

Konvertera hittar du den när som helst. Om du kan hålla kontonummer, säger du din bank.

Tekniskt sett är det sannolikt att vara ett problem i någon bank.
Juridiskt inte (det är inte förbjudet) - men det finns ingen laglig rättighet.

Vad som saknas är viljan att en omställning. P konton är arbetskrävande och därför dyr. Ingen vill permanent bosätta sig på bekostnad av goda kunder ..

Vanligtvis kan du behålla sitt nummer, så det var i alla fall med en vän till mig. Men varför vill du konvertera det alls. En P-konto är faktiskt mer användbar än en vanlig checkkonto ...

Detta kan bara svara på din bank. Jag vet att många banker inte gör det, men avsluta kontot i stället. Eftersom P-kontoinnehavare är helt enkelt oönskade och sannolikheten för att igen någon gång beslag ska redigeras (som banken verkligen kan beräkna något annat än en enorm ansträngning har) är mycket hög.

Du har en laglig rätt att omvandlingen till ett P-konto - omställning kan du inte göra anspråk på. Banken händer när de kan bli av med dessa kunder ändå!

Oavsett om det är så, har du din bank och frågar inte oss.

Related questions

Kan jag ringa från en taxa tillbaka till det normala SHI tull förändring & quest;

Om jag har ett val taxa antar på mitt kontor, men det betyder inte glädja mig, kan jag sedan helt enkelt byta tillbaka till sin normala hastighet eller det kan vara problem där? De lagstadgade sjukförsäkringsbolag erbjuder valfria planer med premium

ändå alla skulder betalas eller P konto & comma, där går pengarna som ligger över grundavdraget och quest;

Om du har en P-konto och alla borgenärer lönat sig, pengarna går liggande kvarstad avdraget även bort? Om ja, då vem som får? Ska vi beställa du kan få sina pengar sedan lämna P-konto konvertera till en normal lönekonto igen ?. Vem kan svara mig? Tac

Självdeklaration i januari 2012 inte utfärdats ännu tillbaka och komma; normal & quest;

Hur lång tid tar behandlingen sannolikt har utfärdats i januari. Är detta normalt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Rolig fråga. Beräkningsprogrammet av skattekontoren är ä

Pengar på australiska konto tillbaka överförings strävan att tyska &;

Hej! Jag är tillbaka från Australien och är fortfarande pengar på det (Commonwealth Bank), ville jag veta hur jag exakt dessa pengar tillbaka till min tyska konto ungefär lika glad? Tack för din hjälp! :) Försök ändå helt enkelt gånger det enklaste s

Kan jag av SHI till PHI "och halv, falla tillbaka" och halv; & quest;

Tyvärr, är det antagligen bara titeln har lämnats in .... Så än en gång: Jag var ungefär fem år innan jag började efter min föräldraledighet deltidsarbete i privata sjukförsäkringar. föll jag därför under tröskeln inkomster och är därför återigen obl

Skillnaden mellan "och halv, normal" och halv; Dela och preferensaktie & quest;

Är inte det samma sak? Var är skillnaden? Preferensaktier har "förmånen" att få en högre utdelning och en garanterad utdelning, jämfört med de stamaktier (stamaktier). Men de har ingen rätt att rösta. Kommer inte att betala en utdelning för en p

säga & comma; att "& halv, till ett konto bok" och halv; och "& halv, från ett konto bok" och halv; eller & quest;

Vi har till exempel utstationering rekord "bank för att finansiera Euro 1000", vilket innebär att vi förbehåller oss på bankkonto och kassakonto, eller vad? Vad menas med frågan "vad konto för att boka tjänster (t.ex.)". Tyvärr, jag är

Är tillbaka med "& halv, gamla" och halv; Livförsäkring är inte skattefria & quest;

Hej! Jag heter berunsichert. Det var men hittills alltid varit att utbetalningar på LV-befintliga avtal inte behöver beskattas. Bra sagt en bekant att intäkter ska beskattas, men så vinsten. Vad är fel? Tack för förtydligande! Det är inte rätt. Innan

Ändra skattekontoret: kan nya FA tidigare skatte år tillbaka "och halv; roll" och halv; & quest;

en bekant är förmodligen redan sker är: han hade förändrats på 90 bostadsort - inte fallet i den lilla staden - och därmed även skattebyrån. Den nya skatten kontoret medan rullade en gammal taxeringsår. Det handlade om en betydande summa på ett beslu

Kan jag på en kvarstad skydd konto tillbaka remitteringar gör & quest;

Jag blir så bara fördelar som jag alltid kunde plocka upp inom 7 dagar. Men jag kunde inte göra något mer överföring. Hade alltid betala för en remiss för en avgift på 10 €. Jag Spar nu skrivit ett brev där jag bad mig att godkänna åtminstone 3 överf