B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-05-16

Kan en insättning i Bausparvertrag aktiv och kommatecken, att dra nytta av en hög ränta kredit & quest;

Advertisement

En fråga här i forumet jag har blivit medveten om följande:

Kan jag göra, så då vinst (kvasi som en investering) från en hög ränta balanserar en insättning i en sparavtal?

Exempel: Jag stänger en byggnad lån från ett sparbelopp på 10.000, - euro, betala 10.000, - euro och låta pengarna sju år är sedan efter löptiden betalning av ränta på 4% pa (1,50% sparkvot + 2, att få 50% bonus ränta). Är det för i dag där du får 4%?

answers

Hej!

Din oro är relaterade.

Följande hypotekskassor fortfarande betala 4%, men först efter en period av 7 år.

  • Alte Leipziger men bara åtta år
  • Aachener Bausparkasse
  • Badenia
  • mainz Bausparkasse

4% på en Einamlzahlung Du kommer att få bort genom stöd endast vid Aix la Chapelle Bausparkasse Badenia och i reklam.

Men: Du kan inte öppna 10.000 sparmålet och sedan einbezahlen 10.000 euro, du måste stanna i förhållandet mellan den minsta balans. Det är på en kontraktssumma på 10.000 euro kan du i Aix la Chapelle Bausparkasse 4000 euro einbezahlen (40% av kontraktssumman). Efter 7 år, kommer du att få en retroaktiv bonus, totalt 4%.

Vad Bausparkasse eftersom betala 1,5% + 2,5% bonus per år?

Bortsett från det faktum att jag inte vet om jag skulle göra en ren investering i pengar i 7 år, jag tror 4% kreditränta vid en Bausparksse för mycket sällsynt.

I princip ja, men ...

.... Bonusen kommer inte att årligen och / eller inte beviljats ​​troligen på hela summan. Visa kommer att glädja när och på vilken del av bonusen betald ränta gånger exakt under de förhållanden. Jag kan lätt föreställa sig att detta betalas endast en gång i slutet (i lån undantag) eller på insättning (och inte tidigare betalda insättningar).

Det finns ingen sparkontrakt på en så hög ränta på gång - som en gång var och dessa kontrakt var alla stängda.
Även bygga samhällen kan inte skit dukater.

Om du vill bygga och kredit för det behöver senare, gör bara Sense Building Societies.

För investeringar med höga räntor, är de inte passar.

Här redan nästan en historisk tidningsartikel:

www.manager-magazin.de/finanzen/geldanlage/0,2828,413547,00.html

Related questions

Bausparvertrag: Med stor insättning omedelbart rätt till kredit & quest;

Min flickvän och jag är övertygad om att vi vill att vi ska köpa en lägenhet. Inte idag, inte i morgon, kanske i 3-5 år. Intresset för att bygga besparingar är mycket låg, därför skulle vi väljer denna väg. Vi vill nu spara varje månad, och när vi ha

Jag måste välja mellan insättning eller flytta kostnader och kommatecken, kan göra kontoret något

Jag har ett brev från sociala tjänster som kräver att jag ska Willing, på grund av Kindeswohl.Ich få Hartz4.Das tjänsteman sade till mig att jag måste välja mellan insättning eller Umzugskosten.Ich hade en hel del stress i den sista relationen, och m

Bestäm mellan insättning eller rörliga kostnader och kommatecken, byrån måste göra något

Tyvärr, på kontoret som jag måste bestämma säger en av det beiden.Gibt irgenein punkter kan hjälpa mig § 22 abs. 3 SGB II. Det finns bara en kan utesluta, men det är ncihts sagt, detta är att tillåta endast en eller den andra. Om efterfrågan finns dä

Insolvens i den aktiva delpension fasen och komma; oprioriterade kreditsaldon & period; Vem kan hjälpa & quest;

Under den aktiva fasen av delpension, har företaget ansökt om konkurs. Anställningsavtalet sades upp. Saldot har inte sparats, en insolvensförsäkring är också inte. För närvarande försöker vi att vidta åtgärder mot uppsägning. Men det tjänar något om

Bausparvertrag & period; Vad är och komma; om jag behöver tidigare än planerat & quest lånet;

Jag hade allt rena bara mig när jag behöver lån på min Bausaprvertrag och även få. Tyvärr har min situation förändrats, jag behöver nu eller tidigare än planerat pengar. Vad kan jag göra nu? Du kan använda genom ökade priser spar- eller särskilda bet

Exchange premie för insättning överföring till Deutsche Bank till maxblue & comma; vad du tycker om det och quest;

Kväll, erbjuder tysk bank mig utbyte premie till när jag gör en insättning överföring till maxblue, jag fick 0,5% av den överförda portföljen volym, max. 2500 euro. Vad tror du? Har du haft goda erfarenheter med maxblue? Tack. Jag har precis fått mit

Bausparvertrag bara användbart & comma; om du kanske en dag behöver kredit & quest;

Om en sparavtal bara vettigt om man också ibland ett lån behov Baumanahmen? Sättet du ställa frågan: Nej Eftersom gång faktiskt aldrig. Så vara mer specifik Bauabsicht bör vara. Detta är den typiska situationen: den tyska Michel får från den vise och

Med en insättning förfarande maskinen uppkopplad borta och tid; Pengarna är borta och exkl; Vad nu & quest;

Jag har satt in pengar i helgen, eller vill sätta på en Einzahlautomat på en gren av min bank. När maskinen har räknat räkningarna, är han plötsligt borta offline. Pengarna är borta, och på mitt konto ingen kredit har bokats. Vad nu? Bästa du omedelb

Bausparvertrag - hur man får den snabbaste och mest meningsfullt att en del kredit & quest;

Hej! hädanefter skulle jag be om en bekant som ett sparavtal med Huk - har Coburg och nu måste avgöra vad som skulle vara ekonomiskt förnuftigt - tilldelning eller uppsägning? Han har i Bausparvertrag gamla och därmed ekonomiskt bättre alternativ, ef

Kan man ha en insättning med ränta efterfrågan & quest;

Om jag betala en deposition till min hyresvärd och detta betalar pengar på ett sparkonto, får han det, ja intresse. Men egentligen är det mina pengar som finns där. Jag har därför rätt att få pengarna tillbaka med ränta? Varje insättning måste skapas

0
Views
0
Ccomments