B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

kontanter Bank Konto jobb pengar och plus; konto 2012-01-28

Kan du samtidigt öppna flera transaktionskonton & quest;

Advertisement

Kan jag öppna flera kontroll konton som en vanlig anställd? Jag har för mitt jobb, den andra jag vill skapa min deltidsjobb på en annan BNAK att hålla både jobb separat kan. Om en sådan sak?

answers

Löpande räkningar kan öppna så många du vill och du vill med bankerna; att bara ta hänsyn till fall tillämpliga avgifter, gratis eller med låga avgifter är endast den aktuella konton på vilka regelbundet vissa minimiförsäljning.

Men naturligtvis är det går. Jag antar att människorna i Tyskland De flesta uppgifter har flera konton som används för olika ändamål. Jag tror att detta är också mycket lämpligt att sättet du också behålla en bättre överblick i min erfarenhet!

Ja, det är givetvis möjligt och mycket vanliga mehere kontroll konton att öppna som används för olika ändamål.

som kommer inte bara, men det är lämpligt. inga problem. du kan logga in x konton.

så mycket som du vill. kom ihåg att du måste betala alla.
kontohantering är inte gratis överallt

Jag har mer än ett dussin ... professionellt och personligt! Leve Internetbank.

Ja, varför inte?

Related questions

Semper Constantia Real Estate & LPAR, A0RAVN & rpar;: det är något och komma; Vad mot denna öppna Immofonds talar & quest;

Hej, under de senaste dagarna fanns ett meddelande som trycktes nästan oförändrad i olika medier och som omfattade de ovannämnda medel. Till exempel, här på Reklam avlägsnas genom Support (Vers. Produktpresentation längre ned på sidan) Kort sagt: eft

Gör hållbarhetsinvesteringar samtidigt garantier till investerare & quest;

Gör hållbarhetsinvesteringar samtidigt garantier till investerare? Om emittenten inte också ta en viss omsorgsplikt i samband med hållbarheten här? Nej. Hållbara investeringar avser ekologiska system, gröna investeringar, förnybar energi, vapen-och t

Måste nödvändigtvis håller i Tyskland Schufa & comma; Om du vill öppna ett konto quest;

Ska vi därför enas i Tyskland obligatoriskt att banken får före kontoöppningsuppgifter i Schufa, om du vill öppna ett bankkonto med en ansedd bank? Nej, du behöver inte. Men eftersom det är en standard för banken, kommer de inte att vara nöjd efterso

Vilka dokument du behöver öppna en bankfack & quest;

Jag måste tillfälligt öppna ett konto och har redan frågade på min bank. Den har en tillgänglig och jag kan bara gå. Kan jag helt enkelt göra det eftersom jag har redan ett konto där eller jag behöver speciella dokument utom identitetskort? utom iden

Vad är ett bevis på ekonomiska resurser från & comma; är behovet av att öppna ett konto quest;

En kompis till mig studerar en termin i Schweiz. När han där nu ville öppna ett konto, fick han veta att han behöver ett bevis på ekonomiska resurser för att kunna visa så kan att han har råd sitt liv och sina studier i Schweiz. Något liknande. Vi bå

Måste Postbank varje öppna ett konto quest;

En vän avslutades kontot på banken, eftersom han inte har kompenserat i tid. Det var knappt 5 euro. Kan han hoppas att få ett konto hos Postbank nu? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu:

Vid vilken tysk bank jag kan även om den finns i EU-länderna för att öppna ett konto quest;

Jag bor för närvarande i Frankrike och vill öppna ett konto i en ny Tyskland, banken som detta är möjligt trots huvudsakliga bostad utomlands? Detta gäller särskilt när många online-banker som jag känner till. Till exempel, när Comdirect eller DKB Ba

Vad behöver jag för att öppna ett Kiosk & quest;

Jag skulle vilja öppna en kiosk med min partner. Vi är för närvarande lever på socialbidrag och vill få ut det till slut. Vad om med tilläggstjänster från Office? Vad behöver jag för att öppna allt till en kiosk? Kan ni också ge en Existensförderung

Finns det en bank där jag kan öppna ett konto quest;

Finns det en bank där jag kan öppna ett konto och bara kan ha en liten MRP på 300 euro nästa månad? Har också bevis på inkomst under de senaste månaderna för en deltidsjobb (500 merit) men det är beroende av ett annat konto! Vem är den flexibel ?? Be

Vilka prioriteringar bör fastställas samtidigt som du sparar & quest;

Jag har 3 stora projekt, till vilket jag spara. 1st husköp, 2. pension, 3. Skapa finansiella kuddar för barnen. Kan vi göra tre saker samtidigt effektiv? Eller är det bättre att prioritera? Ja med en sparplan och även engångsinvesteringar i aktiefond

0
Views
0
Ccomments