B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter AFA självdeklaration dator arbetare sedimentering skriva anställd & plus; Självdeklaration 2014-05-24

Kan du lösa en dator skatt som anställd och komma; om du ibland arbetar hemma & quest;

Advertisement

Jag har inte definierats i avtalet hemmakontor, men kan fungera delvis av tecken hemifrån, att jag gör mindre resekostnader för skatteändamål. Kan jag dra av datorn skatt?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

"Om du ibland ..."

på ordval, vi fortfarande måste arbeta, om du vill (bättre amortering av enheten) dra som affärskostnader enheten.

Som en stationär eller bärbar dator som krävs för det lokala kontoret för studier och utbildningsändamål i sitt yrke, kan skriva av kostnaderna för 3 år.

Om det inte finns någon definierad hemmakontor, kommer det att bli svårt med tillhörande kostnader, för då är det inte mycket tydligt hur du använder datorn privat. Eftersom det har avtalats kan du försöka peka direkt till den aktuella klausulen.

Related questions

Kan jag lösa min dator skatt & comma; om jag gör skattedeklarationer göra & quest;

Kan jag dra av kostnaden för att köpa en dator, när jag använder datorn för att göra min deklaration elektroniskt? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Nej det är inte tillräck

Skatte intyg från skattemyndigheten & comma; Hur länge kan fortfarande ta & quest;

Hej Alla, Jag har i mitten av mars i år lämnade in min Arbeitnehmerveranlagung 2014 Efter ca 4 månader sedan Info> Jag behöver något försenings (särskilt en bekräftelse på en avslutad kurs + resekostnader ect.) Allt gott och väl Min fråga är dock hur

Får jag som anställd bolagets aktier försäljning där jag arbetar & quest;

Får jag som anställd bolagets aktier försäljning där jag arbetar? Om jag vet att stora order pågår och detta kommer att påverka aktierna positivt då det är förbjudet att köpa aktier? Nej, det är inte. Jag skulle med avd. investerarrelationer klargöra

Kan tid som de anställda lösa representation från skatt & quest;

Jag vet att arbetsgivare kan dra av representationskostnader på ett professionellt samband med kontroll, men hur är det gäller arbetstagare från exempelvis vid ett jubileum eller en farväl / Einstands en delägare? Snabb och billig hjälp för din skatt

lösa avgifter platt skatt

Hej! Jag kommer snart min självdeklaration och kommer nu att börja verktygen som jag har fått 3 dagar sedan. Först en grundläggande fråga: Beräkningen av extra kostnader skall ske från 01.07. - 30,06. varje år. När kan jag börja vilka kostnader? Nu n

Jag har utnyttjat en kortfristig anställning med beskattning och kommatecken schablon; hur fungerar det med platt skatt som anställd & quest;

Hej Forenten, 2014 genomförde jag en korttidsanställning (3 månader). Två konton brutto-net ersättning anges exakt vilken mängd skatter går (löst pris) den sista löne beskattades ett schablonbelopp. Jag förstår inte riktigt hur platt skatt fungerar?

Au Pair MÃĪdchen lösa hushålls tjänsten skatt & quest;

Föräldrarna till vänner mina barn vill lindra lite och få därför en au pair flicka i budgeten. Kan du göra kostnader hävdade hushålls service och han Vond lösa skatt? Om inte annat avtalats, 50% av kostnaderna för att göra barn är en Au Pair MÃĪdchen

lösa anklagelser om skatte Stdienkredits & quest;

Kära gemenskapen, Jag har redan genomförts i I-Net recherche, men alltid snubblar på Widerspüche så jag vill mitt fall upp i detalj nu en gång. En hjälpsam svar eller tips skulle vara mycket trevligt. 2006 avslutad yrkesutbildning genomfördes 2008 sl

Kan du lösa privat samtal skatt när man tittar längre professionellt utomlands & quest;

eftersom privata samtal rymma skatte hem om du blir professionellt dömd att arbeta med längre intervall utomlands? Åtminstone om du har familj med små barn? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu:

Kan jag lösa omlokalisering och studiekostnader som anställda och strävan;

Hej, jag har avslutat ett år sedan, en dator examen (kandidatexamen) i NRW och direkt efter det började med befälhavaren. Men efter 6 månader, kunde jag få en heltidsjobb som systemutvecklare i BW och är, för att starta arbetet flyttas. Masterprogram

0
Views
0
Ccomments