B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

leasing finans hyra separation finans och plus; hyra 2012-05-26

Kan du ge mig en fråga om en separation svar hyra och kredit & quest;

Advertisement

Min vän var utan arbete ett år sedan, och hennes föräldrar har sparkat hemifrån. Hon har i flera veckor med vänner och hennes farmor levde, kunde dock inte göra längre. Jag sedan välförtjänt och har gemensamt erbjudit sig att dra henne i en lägenhet. Nu har vi lägenheten registrerade på dem eftersom deras sociala tjänster har övertagit deposition och avgift. Talat har upptäckts som vi delar hyra / el / vatten 50/50. Efter nästan sex veckor i den period de sedan få en 40h jobb som hon har kastat tillbaka efter 2 veckor sedan inn var ganska kör och vill att kvalitet / hygien inn kvar lögner. Hon har en vecka senare antog en 20h jobb och inte ville även om jag flera gånger frågade (jag har hela tiden hyra, vatten, el, internet, mat etc betalas, etc.). Kort därefter, en del inkassobrev kom, skulle de kasta. Att betala nästan 2000 euro för olika skuld (kommer inte gå in på det, förutom att det skulle vara viktigt när det gäller den rättsliga situationen). Jag berättade för henne så erbjuds att ta ett lån, har talat med banken och har ett åtagande att få om deras lön beaktas med, annars skulle det inte förväntas med inkomster / utgifter. Lånet var i mängden 6000 euro så var säkerheten i hemmet, deras skulder, euro 1000 hade vi lånat från sin farbror och finansieras mindre inköp för hemmet. Hon har inte undertecknat kreditavtalet, men det är inomhus med deras innehåll i beräkningen. Nu har vi bröt upp ett par månader senare, jag var tvungen att flytta ut eftersom det är deras hem. Jag har 10 månader hyran betalas ensam och 8 månader krediten ALONE betalda, jag har aldrig sett en cent av två saker från henne. Även om vi har försonats en tid därefter, men det kom inte till ett rätt förhållande. Jag har på grund av en tillfällig skada förlorade mitt jobb (jag var en soldat, något över 24 dagar med skada är en orsak till uppsägning, utan föregående meddelande) och är arbetslös i 2 månader, börjar nästa vecka med mitt nya jobb. Så jag var i tid för henne att "besöka" har också ytterligare hyra betalas, ens med min bank prata så jag kan gå in negativ, så att jag och andra kan betala hyra, eftersom de ensamma inte hade råd. Nu vill hon att sparka mig ett par dagar innan jag börjar mitt nya jobb i samma stad. Mina föräldrars hus ligger bara 150 km därifrån, så jag kan hänga mig jobbet på spiken.

Nu vill jag veta, kan jag be om pengar från henne? Om så är fallet, kredit / Hyra, hur mycket? Finns det något sätt att de kan leva mig måste det eftersom det har aldrig betalat hyran? Tack på förhand

answers

Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Jag gav upp efter det tredje försöket att läsa din roman - den enda förväntade

Om man försöker att faktiskt komma i varje stad på kort sikt ett rum eller liknande, som hjälper en i övergången.

Annars kan jag tänka mig att vissa advokater som så ta en tvist mellan varandra tidigare par. Bortsett från den frekventa bristen på krav i de flesta fall inte vara bevisbara avtal och tjänster.

Jag nu vet inte om jag talar för alla kolleger, men jag ber dig att du själv begränsa frågan till det väsentliga. Nämligen vad du vill veta om oss.

Jag vet att en så lång text elle många larmrapporter och inte läses. Därför skulle det vara lämpligt, bör det hela reduceras till ett minimum, eftersom livshistoria här spelar ingen roll och bara hindrar dig kan möjligen få hjälp.

God kväll,

först mig har din situation mycket ledsen, gick riktigt dumt. läser din text hittade jag nu inga problem, oroa dig inte. Men jag måste verkligen brådskande rekommenderas att konsultera en advokat, är det ett mycket komplicerat fall, och innan någon här vad berättar fel ... skulle det vara bättre. Jag tror (bekräftas), att du har det vissa möjligheter har det att plocka tillbaka.

Bästa hälsningar och lycka till dig!

  kan jag be om pengar från henne?  Om så är fallet, kredit / Hyra, hur mycket? 

ja, redan kräver men om du får vad är mycket tveksamt.

Du gjorde misstaget, liksom många unga människor, ingenting sätta skriftligen!

"Förtroende är bra, kontroll (säkerhet), men bättre"! Du ser dig själv i ditt exempel, eftersom det körs i en nödsituation.

  Finns det något sätt att de kan leva mig där 

varför du vill göra dig den tvivelaktiga tillsammans ännu längre?

Tro mig, ser du inte dina pengar igen !!! Mach processen kort, ta de pengar som du du ändå fortsätta att betala för hyra för finansieringen av dina egna 4 väggar. Så pengarna spenderas bättre och du bor nu på tyst.

Utan dina hyresbetalningar och de kommer att ha ett problem, men är då inte längre din.

Varje människas liv hans hus smidda upplevelser. Visa detta dilemma som din livserfarenhet och göra det bästa för framtiden för det.

Advokat? Glöm det!

Related questions

Fråga skolor lokaler för Abi möte vanligtvis ut & quest;

Hej, här är den 10-åriga Abitreffen och jag har freiwilliag rapporteras att organisera. Min fråga är nu om skolor Räumlicheiten måste tillhandahålla gratis eller brukar be eller du har att hyra något gratis? Vet grekiska till någon därifrån? Det bero

Hej Jag har full invalidpension tills juli 2017 och period; Nu ville jag fråga om mig urlaubsgeld för 2016 med titeln quest;

Sedan 2010 är det fastställs att du har en proportionell rätt till semester och semesterersättning om du ausscheidest under första halvåret på grund av en pension är ur företaget. en separerande av en pension tills den andra halvan av året, vi har, o

Min fråga är bör undanhålla arge hyra eftersom jag inte i mitt hem & quest;

Hej! min fråga jag har separerat från min man, men vi fortfarande lever tillsammans har en ny lägenhet och är klar för inflyttning vid 01.01 i 2011 antar arge kostnaden och idag var flytten. Nu är det svårt situationen har eskalerat och jag är med mi

Pension Fråga: kan delen pensionärerna typ av delpension Switch & quest;

En pension Fråga: Kan del pensionärer ändra standarden på delpension? Min mamma är sedan 1.1.09 2/3 delpension, men det är för mycket för henne, skulle hon vilja arbeta mindre och har en högre andel av pension och eventuellt byta till halv-del pensio

Fråga bankirerna här bland er: när du kollade min kredit & quest;

Hur går jag med bäst på att vara möjligt kreditvärdighet bänk tid? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Super fråga: D Du kan inträffa som du vill - i slutet bara räknar din kr

Varför min här somliga & comma; när jag ställer en fråga och komma; att detta är ett läxor & quest;

Är det nämligen inte. Mina frågor är frågor som intresserar mig personligen och jag tror inte att det är OK att missbrukas bara för att jag ber ibland en fråga här! Jag ber att detta ska beaktas! Tack! Dina senaste frågorna har läxor karaktär. Svaren

Smaka en bilförsäkring fråga & comma; även om man inte har loggboken & quest;

Smaka en bilförsäkring egentligen ingen roll, även om man inte har registreringsbeviset? Eller gör det gäller försäkringar en skillnad? din fråga är inte klart för mig. Om du till synes inte har det då du förlorar honom antingen eller bilen är inte r

Credit Fråga: Kan en kreditförmedlare till en gynnsam kredit komma & quest;

Ännu en kredit fråga: vad tror du: byta kreditförmedlare - är en chans att delta i en billig kredit för att få det? Billigare än i den egna banken? Man kan definitivt gå via en mellanhand för en gynnsam lån. Dock bör man följa de beslut och råd som a

Fråga: varierar med början 2014, Hartz 4 regeluppsättning & quest;

Vet någon här Tack på förhand för info skulle vara viktigt för mig .. Endast den normala approximation till de ökade kostnaderna - mat, etc. Den exakta andelen kommer jag nu inte vet men som var här redan nämnts. Hartz IV 2014 standard fördelarna med

Fråga om arbets Krankschreibung- är minus timmar kompenserade & quest;

Chefen har kommit överens med en arbetare som han stannar hemma för att aufzubauen- minus timmar samtalstid så att han sedan "arbetsdag-skuld" har anställda med chefen. Det råder enighet om att den anställde då att lägga till. Dagar för att mins