B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-17

Kan du bara dölja arbetslöshet CV & quest;

Advertisement

Jag var för några år sedan utan arbete i sex månader. Nu, även om jag måste hitta ett annat jobb, men ser mig ur intresse parallellt med något annat i ordning. När jag skriver mitt CV, kan jag slå ut helt enkelt att jag var arbetslös? Jag fick rådet att eftersom en motsvarande Eintarg skulle göra någon nytta. Ska jag bara för den aktuella perioden skriva någonting, eller "time-out" eller något liknande? Tack för dina synpunkter.

answers

När personalkontoret läser programmet noga, då det är så eller så uppmärksamma bristen på anställningstid. Troligtvis kommer de att sedan be och då måste man också nämna arbetslöshet.
Jag tror att vara arbetslös är ingen skam i det kan varje gång hända. Om du är också bra på att förklara burken (orsaker till arbetslöshet har) så är detta inte en negativ post i ditt CV.

Eftersom det inte finns några svårigheter. Man kan hela "söker arbete" samtal (låter bättre än arbetslösa), "yrkesutbildning" vid denna tid (låter inte tomgång) eller "sabbatsår" (är en medveten paus) eller professionell omorientering, etc. Jag har många gånger så beskrivits och aldrig upplevt dumma frågor eller tysta avslag bekommen.Auf något fall, annars intrasslad att snabbt och agerar opålitliga om de exakta uppgifterna sedan på jobbet referenser.

Jag håller @Schutzengelchen zu.Eine gap gör bra nciht UDN ut inte låter lika bra.

Dear all ärlighet, är inte ett problem, bara för att i denna dag och ålder, många människor är arbetslösa, vilket ändå är riktigt bra, helt enkelt eftersom förhållandena är det.

Vad du kan naturligtvis också göra: Skriv inte: Jag har mellan 1.1.2000 och 31.1.2004 och sedan igen från 1,7. till ... arbete, men arbetsgivare 2000-2004 2004-2009 soundso arbetsgivare så och så ..
Men självklart kan du skriva att kräva inte dölja arbetslöshet.

"Simple" Du kan absolut inte förneka eftersom personal människor är inte dumma.

Oberoende av ett anställningsavtal skulle vara ogiltigt, som baserades på ofullständig information medvetet - att AG du enkelt kan sätta tillbaka på luften, och han skulle ta reda på.

Om du har en långvarig sjukdom eller arbetslöshet, en stor tomrum i livslopp, ger dem den sanna medkänsla, men inget jobb. Förklara lång tids sjukdom, eller arbetslöshet, med en time-out eller frivilligt arbete.

När jag skriver mitt CV, kan jag slå ut helt enkelt att jag var arbetslös?

Jag skulle inte rekommendera. I några år arbetslöshet 5.000.000 finns det ingen skam i en tid av tillhörighet.

Jag fick rådet att eftersom en motsvarande Eintarg skulle göra någon nytta.

Hatade det gör något när man måste ge on demand arbetslöshet.

Ska jag bara för den aktuella perioden skriva någonting, eller "time-out" eller något liknande?

Kanske kan du välja "time out" med en professionell omorientering eller ytterligare förklara?

Jag har dolt tidpunkten för arbetslösheten med följande formulering:
Auszeit till omskolning stöd
det låter bra och uttrycker, jag har till och med försökt vad man ska ändra, det som alltid låter bättre än något annat

Related questions

Har allmän sjukförsäkring över arbetslöshet infromiert & quest;

Ska vi sätta i fråga om arbetslöshet, de obligatoriska försäkringar därav? Eller gör byrån för arbete för en? Lönen så slutligen stolparna, eller hur? Tack för all användbar information. Exakt rätt, sjukförsäkrings av myndigheten själv informiert.Bei

Hur kan du skydda ditt bostadslån med arbetslöshet och quest;

Jag har hört att om du får en konstruktion lån, kan en del skydda sig mot att ange arbetslöshet. Hur exakt gör det och vad de innehåller klausuler. Vad kostar det extra? Detta kan säkra en inteckning mot arbetslöshet är att få endast ett fåtal banker

Är kreditförsäkring mot arbetslöshet användbar & quest;

Jag lät mig bara göra internet ett erbjudande om ett litet lån. Inklusive alla kostnader är också en betalning skydd försäkring i händelse av dödsfall och arbetslöshet. Ganska dyra. Tar du denna försäkring är viktigt eller är det bättre att göra utan

PHI - kan förändras i arbetslöshet grundavgiften & quest;

Om du blir arbetslös, kan du sedan växla för att spara kostnader i en basnivå av PHI. Finns det begränsningar? Nu, arbetslöshet och referens ALG I de kommer försäkring i GKV (om du är under 55). Shi kostnader betalas av BA. Med 12 månader kvar i SHI

Är en försäkring mot arbetslöshet användbar & quest;

Jag kan göra mig ett erbjudande på en finansieras fordon. Bland annat kan du köpa en försäkring i händelse av att man är arbetslös. Är något meningsfullt? Jag tror att om jag blir arbetslös är min nya bil, av vilka den första jag skulle skilja mig, a

Finns det en försäkring mot arbetslöshet och quest;

Numera kan du men alla teckningsoption. Finns det försäkringsbolag som fortsätter att betala lön om du blir arbetslös? Ja, är butiken nu glaubbich ARGE ... alla privata försäkringsbolag har detta nonsens försäkring (kostnad prestanda disproportion) t

Arbetslöshetsersättning Efter studier och strävan, och strävan, och strävan; Tidpunkten för anmälan av arbetslöshet och quest; & quest; & quest;

Hej! Jag är på väg att avsluta mina studier (diplom) i juni. Har jag rätt till arbetslöshetsersättning då? Kommer förmodligen att behöva 2 eller 3 månader att hitta ett lämpligt jobb för mig. Jag är 26 år gammal och gjorde min samhällstjänst innan ex

Om en förlorad arbetsför försäkring att gardera sig mot arbetslöshet lämplig & quest;

Betalar ersättning för förlorad försäkring om du förlorar ditt jobb eller om du inte kan arbeta på grund av sjukdom? Förlusten av resultat försäkring - även känd som dagliga förmåner försäkring - garantier vid sjukdom från finansiella åtaganden och l

Underhåll minskas på grund av arbetslöshet och quest;

Min ex-make har vår gemensamma dotterbolag som tidigare betalats (13 år) regelbundet € 314. Sedan 9 november Han är arbetslös och är något under 1500 € gränsen, men betalas ändå att december 314 €. Nu skriver han att han vill betala endast € 217, eft

Vad ålderspension är säker med arbetslöshet och quest;

Vilken typ av pension är säker från en påtvingad Aufbrauchung vid arbetslöshet? När det gäller arbetslöshetsersättning du kommer aldrig att bli tillfrågad om din pension, inte intresserar arbetsbyrån också om du har en livförsäkring 100.000 euro elle