B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-04-21

Kan dess ekonomi att värdera bibehållande av en valutareform försäkra & quest;

Advertisement

Hej Alla,
från titeln är min fråga eingentlich redan klart. Jag Kan frågan expandera endast något medan jag ifrågasätter om det är ett sätt att säkerställa dess ekonomi för återbetalning eller partiell ersättning för förluster i högre inflation.

Med vänliga hälsningar

Wolfgang Landmann

answers

Mot Inflationen kan du skydda dig genom fastigheten och realobligationer. Materiella tillgångar är aktier, aktiefonder, fastigheter, mycket väl utvalda slutna placeringar som passar i portföljen som, vindkraftverk, solkraftverk, fastighetsfonder, egendom och fond politik med aktiefonder (fondbaserade pensionssystem). Alla investeringar är ett skydd mot inflation och aktiefonder även konkurs fjärrkontroll. Naturligtvis i slutna investeringar extrem försiktighet. Eftersom inte alla prospekt gör vad det lovar.

Så försäkring är mig detta är inte känd. Kanske vore det möjligt med vissa intyg denna kartläggning. Men ärligt talat det är min åsikt idiotiskt. Med aktier eller fonder du har redan materiella tillgångar, som ska sträcka sig redan positiv vid en hög inflation. Om du är ekonomi alltför flyktiga, sedan klättra bättre till andra värden.

det finns högre inflation, så det finns säkert sätt av säkringar: materiella tillgångar, realobligationer, fastigheter, ....

Om det handlar om en valutareform, då Me är helt annorlunda och konsekvenserna allvarliga. Och i ett sådant fall, ser jag små häckar - som verkligen känslan av en valutareform är .... penningvärde förlorar dramatiskt värde.

Related questions

11 & period; 10 & period, 2010, Nobelpriset i ekonomi tilldelats & comma; som har en god chans & quest;

Morgon på måndag 11/10/2010 Nobelpriset i ekonomi kommer att förlora (Nobelpriset i ekonomi). Vad Kanidaten står för på listan över möjliga dignitärer, kanske till och med en tysk bland dem? Vinnarna är: Peter Diamond, Dale Mortensen och Christopher

Ekonomer med världsrykte vem tillhör dig på bästa & quest;

Vi läser om och om igen av ekonomer med världsrykte. Jag skulle vara intresserad, vem tror du uppskattningar vars åsikt du följer, som till dig vad du ska säga ....? Jag citerar andra namn: Reinhard Seltn och John Forbes Nash, som tillsammans fick No

min ekonomi bank går i konkurs -> & semi; Följ mig & quest;

när jag ser, till exempel. för en lägenhet eller ett hus köp en bank söker som hjälper mig i finansieringen, och banken betalar det nya hemmet, men sedan går i konkurs gång vilka konsekvenser eller vilken risk uppstår för mig som köpare av lägenheten

Har försäkringsskydd arbetslöshet även i korttidsarbete och strävan;

En av mina kolleger hade samma problem som mig, han påverkades av förkortad arbetstid. Han hade köpt en bil strax före uppkomsten av korttidsarbete eller ekonomi detta. Han hade tagit en försäkring som tar över avbetalning vid arbetslöshet. Hade denn

Gör en heltäckande med en ny bil alltid känner & quest;

Eller tillräckligt med partiell täckning med SB när bilen är ny värde som i 10000 Euro du om detta? Jag ser inget generellt svar. Jag skulle bero på kostnaden för en sådan försäkring och riskerna för den försäkrade. göra. Smaka på VK som 1500 euro, d

Hur gräshoppor påverkar vår ekonomi & quest;

Vilka konsekvenser gör de så kallade gräshoppor på vår ekonomi? Är dessa företag verkligen så illa som påstås? Köp bytet, kasta Huruvida varuhuskedjan Hertie, modellen järnvägs Märklin Bauer eller symaskinstillverkaren Pfaff - alltid rådde tyska före

Varför har vi ekonomi om den federala regeringen inte lyssnar på det & quest;

I våra jordbruksmetoder en massa pengar sätts in. Varför den federala regeringen inte lyssnar på det?! Nu kritiserar hur skattesänkningarna. Och jag menar har du auchs Chon före valet. Vi har "ekonomi" - officiellt Experter för bedömning av den

Jag har god ekonomi

Viktig fråga: Har jag en god ekonomi? Jag har mina ämnen under kontroll? Hur vet jag att jag behöver förbättra något eller vad jag känner att jag faktiskt kör helt ok? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

På uppdrag d period, State Institute of ekonomi som jag kan spara skatter och strävan;

Institutet för ekonomi eV i Berlin berättade att de beauftrag av staten, valt en bezügl. rådfråga din skatteavdrag. Så jag fick veta att jag inte skulle ge 100% till skattekontoret min inkomstskatt, men denna uppdelning kan i 30% av FA och 70% till s

Varför är ibland belägna MBA och ekonomer inte riktigt "och halv, gröna" & semi; & Quest;

Varför ibland MBA och ekonomer är inte helt "gröna"? På något sätt dessa två Kathegorien alltid på något sätt meningsskiljaktigheter och inte är helt grön - Varför är det? Detta beror på att de olika sichtweise. Jag är en sådan hybrid, eftersom

0
Views
0
Ccomments