B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

BGB make ex-fru anhöriga äktenskapslag maka underhåll 2012-11-04

Kan deras underhåll fortfarande skära & quest make eftersom nekad coitus hans ex-fru;

Advertisement

En fråga: Jag läste någonstans att det bör finnas ett stycke i det gamla BGB, som säger att det finns en Beischlafpflicht i äktenskapet. Om detta vägras av partner / från partnern kan underhållet även minskas. Är detta verkligen fungerar? Kan underhåll även förkorta senare visste jag denna bestämmelse inte, tyvärr.

answers

Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

A) I efterhand ändå nciht.

och

B) tillämpar inte längre att man kan göra anspråk på samlag, men det är bara en anledning att övertyga domaren att äktenskapet kan betraktas som brytas på grund av en sexliv bara är en del av ett äktenskap.

Menar ni att på allvar?
och hur mycket du skulle samlag eftersom valuta för pengarna?
Har du någon aning om vad det skulle kosta samlag med en prostituerad och sedan vad du måste betala varje gång skulle din ex-fru? Kanske hon får sedan ja ännu mer pengar från dig - kannste gånger räkna .....

Jag kan föreställa mig att det kan vara svårt att bevisa. fritt är verkligen bevisa motsatsen. det fanns bevis? :)

Om någon av hans ex -Woman väntar fortfarande godkännande av samlaget, då är han förmodligen mycket optimistisk.

Nej, jag tror inte att samlag förnekas hustrun kan leda till en minskning av underhåll.

Related questions

Min man betalar sin ex-fru fortfarande Underhåll & comma; kan han -Efter ÄKTENSKAP nu skära & quest;

Min nya make betalar sin ex-fru (från tidigare äktenskap) fortfarande lever. Han nu efter äktenskapet jag var en ny kvinna, han kan inte skära en del betalning för ex? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokate

Är det säkert & comma; att ex-make kan reglera underhåll särskilda kostnader & quest;

Ett par vänner till mig har tyvärr separeras. Han betalar sina räkningar, men sade att de skulle betala skatt på underhåll, så att han kan sälja det som särskilda kostnader. Gjorde han det rätt? Är det säkert att han kan sälja den och har det sedan i

Som har prioritet betala underhåll och quest; - Make eller barn & quest;

Min granne frågar mig för information. Din syster är förmodligen gift en slyngel som slösat bort alla pengar och nu är fortfarande arbetslösa. Sjuksköterskan kommer inte ekonomiskt att gå ihop och har nu bett sin rika dotter för att få hjälp, brorsdo

Min ex-fru har gift om sig och komma; Vi har tillsammans 5 barn och hon har två nya med sin make och komma; som det ser ut som med underhåll från mig & quest;

Vi älskar det här så utförligt beskrivna situationer. 1. Underhåll för barnen? ja självklart 2. Håll inte för kvinnan förmodligen. Mer kan inte sägas, eftersom varken de gamla dina barn tillsammans anges, även om ditt ex fungerar, eller på grund av d

Om ex-make med en lägre resultat efter skilsmässa har rätt till "och halv, ökat underhåll" och halv; & quest;

Jag har varit gifta i 20 år och i enlighet med viljan hos min "Ex" främmande för 2 år. Under vårt äktenskap var vi båda arbetar ständigt. Vår gemensamma son är 14 år gammal och bor med sin mamma. Hon tjänar betydligt mindre än vad jag gör. Betal

Kan dependet far förkorta underhåll arbetslösheten själva & quest;

Inte så enkelt kan vara gäldenären naturligtvis inte göra. Han måste sätta plikt att vara inkomst för omvärdering öppen. "Rätt till information - Förtydligandet av underhållande juridiska dokument tjänar anspråk borgenären om överföring av uppgifter

Underhåll för före detta make

Behöver jag mitt ex betala underhåll man med 3 barn? Han ville inte ens betala fullt underhåll för barnen. Vad är beroende ?? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Life tre ba

Kredit i år separation ökade & comma; Till stöd för underhåll och kredit quest;

God dag, bröt min make med mig under mig för vår gemensamma barn förtjänar mer vård underhåll från honom. Jag har nu fått veta att han har ökat sin slutfört före äktenskapet låneavtal strax efter separationen av nästan 25.000 €. Han offset förmodlige

Jag får i separations år barnbidrag Grant & comma, om jag inte arbetar & quest; make var den enda inkomsttagare och period;

Min make enda försörjare och jag får barnbidrag bidrag. Jag får bidraget i år av separation, när jag har inget arbete? Eller jag måste nu ansöka om Hartz V? och naturligtvis hålla din man - separation underhåll för dig och underhåll för barnet! Detta

Måste jag dela upplupen underhåll även änkepension & quest;

Jag har tagit från arvet av min make har en underhålls hävdar hans ex-fru, jag måste betala månadsvis. Nu har hon efter döden av min make begärt även en del av änkepensionen: detta kompenseras mot underhållet? Snabbare och billigare rådet om arv. Kom