B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-30

Kan byrån verkligen vänta fyra månader med efterföljande betalning & quest;

Advertisement

För närvarande speglar ökade med Hartz 4. Under månaderna april och maj, min make men 2 veckor varje sjukpenning av försäkringen get. Dessa betalningar täcker inte vår Leistungsbearf för dessa månader, så en ytterligare betalning på nästan 200 € per månad för att tillhandahållas av Beställningar. Så omkring 400 €.

Väl igår vi ringde vår kontorist och bad om betalningsdagen. Han sade, kortfattat på telefonen: "Om du märker löper ut i oktober."

Är det verkligen lagligt? Jag menar, vi för närvarande inte vet hur man betala vissa saker. Varje cent beräknas ... Jag vet inte riktigt .... För närvarande har jag 5 personer har exakt € 200 tillgängliga förrän 15 och skatt för en bil jag måste betala även proportionellt ... Det kan inte verkligen vara sant

answers

Den inträffade situationen är, minst sagt, lite knepigt .. ;-)

Detta har följande bakgrund: För det första att den nuvarande prestanda kommunikations enligt § 77 SGG har vunnit laga kraft. För det andra, din efterskottsbetalning Sans inner inte avser framtiden, men till det förflutna.

Arbetsförmedlingen kommer nästan oundvikligen, hävdar att man måste lära sig den senaste som du tror mindre betalning av KV flöden än väntat (dvs. mitten av april), måste göra omedelbar anmälan skulle beställa en omräkning kan ske. I det ögonblick du inte debiteras ur arbetsförmedlingen, eftersom du verkligen får den normala uppsättningen av regler.

Teoretiskt kan du göra en begäran om en översyn enligt § 44 SGB X. Med bearbetning men arbetsförmedlingen kan vara defakto 6 månader. Så det verkligen hjälper dig inte.

väl Bästa råd: Försök att få en personlig Besprechnungstermin med prestanda medlet. Personligen inte !!! telefon

Din behandlare har praktiskt taget ingenting att säga i ärendet. Så du är beroende av en goodwill kampanj, effektmedel. Den kan, men behöver inte motsvara ditt förslag.

Om så är nödvändigt, också hjälper ett vänligt ansikte möte på Gechäftsführer arbetsförmedlingen.

Kom också ihåg eftersom endast personer som verkligen alltid beredda att hjälpa, särskilt eftersom omräkning egentligen menar bara ett par klick och några extra kopior arbete.

Under vissa omständigheter, är villig att ge dig en extra ersättning som motsvarar det belopp som förutses efterskotts förväg utan omräkning. Om allt annat misslyckas, bör du göra detta som ett "förslag" att erbjuda SB eller GF.

Related questions

FlexStrom insolvens efterföljande betalning & quest;

Sedan sommaren förra året jag flyttade ut ur hemmet och lever för första gången i sin egen lägenhet. Elleverantörer Jag FlexStrom tas med 3 månaders förskottsbetalning. Unfortunately're nu blivit konkurs och nu utbudet överförs nu tillbaka till verkt

Hartz 4 EmpfÃĪnger i Condo & comma; Är verktyg återbetalas & quest; 6 månader full hyra betalning & quest;

Om sonen med mamman har en snygg Mitvertrag, lägenheten (om han bor ensam i det) max. 50 m² i storlek och hyran är rimlig (beslutas av kommunala organ i området), då hyran accepteras som vanligt. Bor son för dyrt, Arbetsförmedlingen under förnyad ans

Hur länge kan du vara maximalt med efterföljande betalning av kostnaden för din tid & quest;

Min fråga: Hur länge kan du vara maximalt med efterföljande betalning av kostnaden för tiden kan vara upp till verkligen i standard? Finns det en tid som anges för? Tack Jag menar, är det 30 dagar efter mottagandet av brevet redan i standard. Men än

Min hyresvärd vill betala deposition till 6 månader och komma; även om inga ersättningskraven väntas & comma; vad kan jag göra & quest;

Hej! Jag har redan lämnat in min lägenhet tidigt mitten av oktober till min hyresgäst. Överlämnandet skedde med hyresgästen som har lägenheten tagit så unrenovated (det skulle också behöva ske med minimal ommålning eftersom jag levde under fem där).

Hantverkare skickas efter 5 månader handskrivna efterföljande påstående

Hej! I juni 2012 satte oss en trädgårdsodlare med medhjälpare en trädgård vägg på. Mängden skickas räkningen uppgick till 469 euro, och avslutades, eftersom inget annat utsågs. Idag - 5 månader senare - jag finner i min brevlåda ett tvåsidigt handskr

Min nuvarande leverantör har mig först efter 20 månader en ytterligare betalning faktura -är det erlaub

Min nuvarande leverantör har mig först efter 20 månader efterskotts konto skapas -is den rechtlch? Eftersom det är en mycket stor mängd, skulle jag vilja veta om jag kan skicka till pensionen ökar detta lagförslag av byrån. Ja, det är lagligt, efters

Investera nu redan i BOC eller snarare vänta på säkerhet eller JSB Meeting & quest;

Med detta i September eller oktober höll möte för att överlåta rätten till Bougainville PNG sig på sin ö att entscheiden.Dort den Panguna är överutnyttjande av resurser, tidigare fyra största koppar, guld, silver dagbrott i världen, som i 1989 stängd

5 månader ALG1 & plus; 6 månader jobb - skattebetalning möjlig & quest;

Hej! Jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Eftersom jag var utan arbete under 2009 och har ALG1 baserad, var jag tvungen att göra en deklaration (sökord: progression). Jag har dessa in tillsammans med deklarationen av 2010, och nu undrar jag om jag har a

avleda praktik brutto 400 euro per månad kontrollera dem och quest, sjukförsäkring behövde & quest;

Mitt barn har en praktikplats där krage-kan förbli säker om mig när den tar emot 400 euro i månaden-falls Sedan mer kontroll på? Det beror på vilken typ av praktik, oavsett om det obligatoriskt för studien eller är en frivillig. Här hittar du mer inf

Måste jag betala för husförsäljning efter 6 år av spekulationer kontroll eftersom dottern mitt före detta makar fortfarande 6 månader längre bodde där & quest;

Jag bodde med min pojkvän och hans dotter 17J., En enda familj. Han tog fart, dottern förblev gratis live 6 månader. Nu loggar hon av här och tar fart. Måste jag betala skatt på spekulation sälja huset efter 6 år av kontinuerlig själv användning på g