B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-01-11

Kan begära längre föräldrapenning läggas fram senare eftersom Alleinerziehend & quest;

Advertisement

Ursprungligen inte en enda förälder, så begäran om föräldrapenning nurauf 12 Mt. gestellt- nu en ensamstående förälder efter 8 månader, kan programmet ändra det ännu, så att man får 14 i stället för 12 betalningar?

answers

Hej stämpla!

Som en mamma jag vet att föräldra begäran bidraget en tid kan ändras utan anledning, dessutom finns också så kallade svåra fall. Möjligen ditt fall kan vara en av dem. Eftersom du måste meddela ändringar i originaldata, antar jag att du måste anmäla en förändring i familjesituationen också. Speciellt om din partner skulle ha föräldraledighet och detta nu förvar skulle dras tillbaka.

Många hälsningar.

Related questions

Negativt för arbetslöshetsersättning om du inte längre att lägga märke till på jobbet & quest;

En vän till mig blir det, han blir arbetslös. På huvudet han är bara naturligt inte exakt tala väl och kommer därför helt enkelt inte kommer att fungera. Har han därför inte ta risker? Är det inte på något sätt så att man bör ändå fortsätta efter avs

Kan jag använda föräldrapenning betalning fram till slutet av Muschu perioden och sedan lämna för att tillämpa & quest;

Eftersom jag förväntar vårt första barn i slutet av maj 2010 så att mammaledigheten upphör därmed slutet av juli 2010, kan jag tävla enligt ett uttalande från min arbetsgivare efter detta min semester. Då skulle föräldraledigheten börjar i slutet av

Hur man beräknar exakt mina påståenden om föräldraledighet & comma; Föräldrapenning eller & period; Föräldrar Money Plus & quest;

Hello finanzfrage.net laget, som föräldrar gynnas kontor kan endast ge allmän information, vi står inför problemet nu vår tid anspråk för min 2: a barn dag beräkna exakt. Mush-pengar dela semester på 2.child och är överens om att mina antaganden? Föl

faktiska arbetet kostat dubbelt så mycket som att lägga fram ett förslag

Jag har fått en uppskattning för ett drag och beslutade på denna grundval för ett företag. Nu hade jag några lådor mer än beräknat (36 m3 i stället för 20 m3). Lastbilen används nog, tog det bara lite längre. Jag förväntade något högre kostnad, men k

Är inte fullt avdragsgilla och strävan efter saknas hyresrelaterade kostnader; Vilka bevis måste läggas fram & quest;

Hello forum community efter att jag redan läst tillsammans här under en längre tid, skulle jag vilja lägga till ett privat problem i dag och hoppas att även få svar. I min självdeklaration för 2010, jag har formen "låta" fylld. Där har jag (sann

Är Certifiering Fastighetsskatt obligatorisk och det måste läggas fram för hyresgästerna och strävan; r

Har min hyresvärd ge mig på begäran av leasing slutsats energicertifikatet? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de "För om du inte insistera på säljaren eller hyresvärden inte nödvä

Hur gör det med förbehåll för progressivitet när föräldrapenning i skatteklass 3 & sol; 5 & quest;

Jag försöker ta reda på hur hög skattebetalningen kan vara i följande fall: - Min fru skulle Elterngeld Plus för 2 år avser (~ 370 € månad) - Min fru skulle 450 € baserat arbete utöver 1x en vecka - Min fru skulle flytta till skatteklass 5 (för närva

Ville köpa i 5-6 år, en ny bil som jag lägga mina pengar bäst på & quest;

Hej! Har en Klassic pension från "Alliance eftersom jag ville göra något säkert för min pension :-) eftersom jag betalar varje månad 60 euro per tycker att det är okej? Och dagtraktamente konto på DBK I penning park skapade också. Nu till min fråga,

Skatteskulder och komma; när man inte längre lever som en tysk i Tyskland & quest;

Min vän från skattekontoret att få ett par veckor, inbjudan att lämna in skattedeklarationer under de senaste 5 åren, annars kommer de att uppskattas. Skatte undersökning var redan aktiv. Problemet var att min vän bodde tillfälligt utomlands och har

Föräldrapenning far Bonus månad och ALG1 & quest;

Hej! Jag hänvisar till 16,1 föräldrapenning. Nu är min man har avslagits 15.11. Vi har två bonus månader föräldrapenning begärs av 16,11 till 16,1. (Förmodligen ca 520 / månad.) ALG1 vara ca 800 / mån. Ska vi avbryta ALG1 eller hur den beräknas, om d