B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

kontanter Bankavgifter pengar & plus; utbyte avgifter och plus; liten förändring 2015-04-17

Kan banken pengar för utfärdande av kontanter efterfrågan & quest;

Advertisement

Är det normalt att en bank för utgången av valsade mynt (för en Foschungsprojekt på universitetet) tar en avgift?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Ligga kort med banken, bör det inte vara något problem att få större mängder gratis .. du gå men att flytta till en utländsk bank till räkningar i hårda kontanter, måste du räkna med avgifter ..

Hej!
att återge följande länk:

http: //www.derwesten.de/staedte/duisburg/kreditinstitute-fordern-gebuehren-fuer -...

Annars håller jag med tidigare yttranden. K.

Ansvaret för banken och är ganska vanligt. Jag betalat i förväg 50 cent per utspädd roll.

Ja, det är vanligt, men beror också på om du är kund hos banken eller inte.

Dessa är igen typiska elev frågor - från verkligheten absolut ingen aning.

Naturligtvis kan banken ta för avgifter - förklara för mig gånger anledningen till att de inte borde vara det!?

För kunder utbytet vanligtvis är gratis - för icke-kunder inte eller bara för en avgift. Så om du är med en direkt bank och sedan be att ändra på Sparkasse eller Volksbank, sedan antingen laddning eller inte.

Ja det är normalt. Och vad man söker efter med rullade mynt? Jag trodde att köpa bananer.

Related questions

Kan en Pflichtteilsberechtiger sin andel av arvet i kontanter efterfrågan & quest;

Är det sant att en Pflichtteilsberechtiger alltid har ärva ett arv fordran i kontanter jämfört med. dessa sedan eventuellt tvingas realisera de tillgångar? En viss krets av nära släktingar till den avlidne kan inte arvlös så lätt. Dessa är de barn (l

är föräldrarna pengar i underhållande av kontanter med & quest; & quest;

Hej! Vi är 2 vuxna och ett barn på 5 år! Och vi får nu i augusti den andra kind.und vara gift i juli !!! de 5 år är barn från en annan relation, inte min egen men det lever med uns.ich själv men en barn från en annan relation, för det lilla jag betal

Kan banken pengar för kontoutdrag kräver även om du kommer att ladda ner på nätet & quest;

Kan banken pengar för kontoutdrag evrlangen även om du herunterläd alltid på nätet? NEJ! Bankerna är skyldiga enligt lag att informera kunden minst en gång i månaden om betalningstransaktioner, antingen via Internet, ett uttalande skrivare eller via

Worldwide ta ut pengar gratis - detsamma gäller för Tyskland & quest;

Med kredit direkta banker som du kan ta ut i världen Fri tillgång på någon ATM pengar, som är men inom Tyskland. Betalar jag här ingen avgift om jag vill ta ut pengar från en bankomat med ditt kreditkort? Detta regleras på olika sätt. Comdirect gör z

Får jag för utfärdande av en Mietbescheinigung som hyresvärd pengar efterfrågan & quest;

Eller måste jag ringa gratis? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de . Viell hjälpa dig vidare: http://213.69.98.148/FORM/87/PFF/883.pdf Mycket bra fråga. För mitt svar skulle jag v

Hyresgästen betalar med falska pengar och komma; kan jag upprepade betalnings efterfrågan & quest;

men föremål för falska pengar, skulle jag också har en fråga. Om min hyresgäst hyran kontant genom att mig, jag föra pengar till banken för att få det betalade in på mitt konto, och är men det visat sig att en 2oo eurosedeln är fel, då kan jag från m

Lön kan mindre- banken för befintlig finansiering Ytterligare & period; Säkerhet efterfrågan & quest;

Jag måste snart plundra min motbok, eftersom min bil gått sönder och jag dessutom sedan tre Mt. mindre förtjänar. Om banken kan kräva någon mitkriegt- det då att jag tillägga. Garantier för att finansiera medföra. Tidigare hade jag motbok sedan depon

Behandlar banken pengar i bytesbalansen som investerat pengar & quest;

I dessa tider lämnar många en större mängd i bytesbalansen, eftersom ett system vid låga räntor knappast värt besväret. Detta ledde mig till följande fråga: Kan banken behandla pengar i bytesbalansen som investerat pengar, så skapar det själv (spekul

Hur mycket banken kan för anmälan om kontosaldo till den avlidne efterfrågan & quest;

Banken har meddelat mig att de nu rapportera till skattemyndigheten enligt § 33 EStG skräddarsydda kan denna avgift krävas av arvingar eller belastas av äldre konto? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu:

Har ni garantera & comma; denna undersökning begäran banken pengar tillbaka & quest;

Hej. Min vän har uppenbarligen gjort ett misstag i en internationell överföring. Pengarna är åtminstone inte når mottagaren. Jag har lite forskning och fick reda på att du kan ge i ett sådant fall, sin bank en "sökfråga". Kontrollen sedan var pe