B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-08

Kan BAföG nachträglcih tillämpa & quest;

Advertisement

Jag kommer att avsluta min utbildning i slutet av augusti.
Tyvärr har jag märkt nyligen att jag har bara fram till juli begärde min BAföG.
Kan jag tillämpa det retroaktivt / i efterhand ??

Jag hoppas att någon kan inte ge ett användbart råd.

answers

Påståendet av capoda, kommer det bara att betalas proportionellt, inte sant. På begäran av i slutet av augusti, retroaktivt upp från 1:08:12.
Det måste ha samma former fylls ut som den ursprungliga ansökan, bara formen "utbildning och yrkeskarriär" utelämnas.

Under dessa omständigheter, är finansieringsperioden förlängas med studielån kontor med en månad, det vill säga tar betalning för augusti fortfarande på grundval av den tidigare ansökan. En ny ansökan får inte göras.

Hela juli får du mer studielån efter din skildring.
Eftersom det är närvarande augusti saker finns program i augusti BAföG från augusti.
Den enda nackdelen att du har genom förseningen, är att du måste vänta tills meddelandet längre. Det är dock betalas retroaktivt retroaktivt från augusti.

Studielån betalas inte retroaktivt

Inte förrän ansökningsdagen skapar en potentiell student lånefordran.

Related questions

Kan BAföG retroaktivt tillämpa & quest;

Hej, jag är en student i oktober och har nu lärt sig att jag fortfarande har rätt till BAföG. Jag får poäng för missade månader eller senare BAföG och i så fall vilka former behöver jag det? Du får BAföG från den månad då ansökningsprocessen. Det låt

Vad kommer att tillämpas på BAföG som tillgång & quest;

Jag börjar studera och vill veta vad jag måste tänka på när jag ansöka om BAföG. Vad är angerechnte som en tillgång och är föremål för dessa 5200, -EUR Limit? . Enligt § 27 punkt 1 BAföG betraktas som tillgångar: all lös och fast egendom, såsom krav

Studielån till KfW via din bank att tillämpa & quest;

Det handlar om en student lån från KfW Bank. Vi har fört i erfarenhet att mycket goda förutsättningar att erbjuda. Ska vi tillämpa samma sätt som andra utvecklingslån från KfW via din egen bank? Tack Så jag vet nästan säkert att du kan ansöka om lån

Kommer jag BAföG för magisterexamen & quest;

En vän till mig har snart avslutat sin grundutbildning och har inte fått BAföG. Han överväger att göra eventuellt masterprogrammet. Men detta beror på dess ekonomiska situation. Han kände nu att erhållas BAföG endast för grundutbildningen och inte fö

Måste BAföG mottagare självdeklaration & quest;

Vad om deklarationen för studenter? Var och exakt hur de ska ange sin inkomst? Har de gillar varje arbetstagare en deklaration lämnas till skattebyrån? Och hur är det då med BAföG tjänstgörande? Där men resurser måste också anges, eller hur? Eller BA

Vid förvärv begränsning pension tillämpa & quest;

Fakta: Anställd A (45 år gammal och kontinuerligt anställd sedan 1985) är neurologiskt sjuka och är oförmögen att arbeta sedan september 2011 och är sedan mitten av oktober 2011 Patient pengar. Han försöker nu början av februari 2012, för att arbeta

Buss till 1 & sol; 3 Professional & begagnade period; Har jag en & percnt; regel tillämpas & quest;

Jag har en mycket gammal bil. Och jag använder nu professionellt 33%. Hur är det nu? Måste jag ta bilen in i affärstillgångar (partnerskap) och tillämpa regeln 1%? Ja inte! Det är skattemässigt mycket oattraktiv eftersom listpriserna bör fastställas.

Lohnsteuerkarte 2013 tillämpas & quest; & exkl;

Hej Alla, Jag kommer att ta mitt första jobb snart och har aldrig haft en skattekort .. Kommer dessa så ja men behöver snart. På internet har jag redan läst det är att nu köra allt elektroniskt .. Min fråga är om jag, och vad jag behöver exakt tilläm

Har man ha utsläppsrätter för pensionärer i deklarationen separat tillämpa & quest;

Eller som löper ut automatiskt vid skattekontoret, jag bara lägga kontrollen av Opa och är osäker. Tack för svar Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Nej, de flesta uppmärksamm

Finns det några elever utom BAföG ytterligare kampanjer & quest;

En mycket god vän till mig började sina studier för några månader sedan och får också BAföG. Tyvärr är det så litet att det nästan kan betala sin lägenhet, så att inte ens. Är det sådana fall ytterligare finansieringsmöjligheter eller han måste ta et

0
Views
0
Ccomments