B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-11

Kan arbetsgivaren formeln "och halv, fulla belåtenhet" och halv; nedgång i Arbeitszeugnis & quest;

Advertisement

Min arbetsgivare vägrar att min Arbeitszeugnis formeln "till full belåtenhet" att skriva, eftersom han tror att det skulle vara dåligt tyska. Det är men nu gånger standardformeln för betyget 1. Han kan formuleringen än någonsin vägra?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Du har faktiskt absolut ingen säga i skrivandet av vittnesmål. Han har varit rätt. Ändå är det så i många vittnesmål. Esgibt alternativ. http://www.code-knacker.de/zeugnisbenotung.htm

Juridiskt sett kan det inte, och så att det är dålig tyska, är han också rätt. ändå Jag förstår din oro för denna formel har verkligen etablerat sig trots de falska superlativ. Om han vägrar att använda denna formulering, måste han välja en liknande, som uttrycker samma ton.

Det medan det är inte en mycket bra tyska, men tyvärr i denna form används som en toppnot. Därför måste han använda det just.

Här domar befinns:

http://www.arbeitszeugnis.de/faq.php#22

Om du är en union, då säger jag det och gå emot det tidigare. som du gör en advokat som känner till super

Related questions

Arbeitszeugnis till vår fulla belåtenhet - är detta en bra rapport från chefen eller inte & quest;

Arbeitszeugnis till vår fulla belåtenhet - så det har formulerats min gamla chef. Det är min första vittnesmål - är nu ok eller inte? Jag arbetade där i 2 år, och ungefär 1000 övertid (obetald). På något sätt tror jag, det kan visa sig lite "ivrig&qu

Om arbetsgivaren kan dra halv Semestrande & period;

Hos oss på jobbet, en affisch hängde ut, säger att alla anställda halv semesterdag dras när den anställde har glömt att frimärken. Är det i detta tillåtet att införa så? I vår verksamhet, har vi inga verk. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompete

Hur mycket ett företag är värt & quest; Är formeln "och halv, årliga intäkter med 3" och halv;

som ovan Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Det finns redan mycket sanning har kommenterat. Nätverket ger en relativt enkel affärsvärde räknare, med vilken man åtmin

Om "och halv, Full scanning" och halv; bara en affärsidé & quest;

Vad skulle det kosta ungefär, alla flygplatser i världen med "Full scanning" utrusta? Vad sägs om den kostnads-nytto Relation? Är den flygtrafiken med införandet av "Full scanning" säker från terrorism? Vilka företag skulle på tjäna in

Har arbetsgivaren måste betala mig den privata BahnCard när jag professionellt använda & quest;

Om jag har min arbetsgivare redan sparat så mycket pengar genom att utnyttja min privata BahnCard på uppdrag som överstiger anskaffningskostnaden för järnvägs kortet, kan jag be då att detta min dåvarande full ersättning? Nej - inte existerar detta p

Har min systerdotter på jobbet efter mammaledigheten har rätt till en halv dag peka och quest;

Min icke-versa efter föräldraledigheten snart tillbaka till arbetet, de kan göra efter mammaledigheten har rätt till en halv dag kroppen ansvarig? För en halv dag det skulle kunna fungera, men mer går med det lilla barnet är inte lätt. Snabbare och b

Fadern ger House & comma; är på kvinna som kör & comma; vi har gemensam egendom och komma; tillhör && num; 039 och halv; s dessutom me & quest;

Fadern ger oss ett hus, det skrivs till min fru, hon kommer att vara ensam i fastighetsregistret. Men vi har äktenskaplig gemenskap egendom, huset då hör också till halv mig? Där notarie var bara min fru, far och säljaren av fastigheten. Tack. Ägare,

Har arbetsgivaren taxi pay & comma; om professionellt är en mycket lång tid & quest;

Vi har ett möte med en kväll händelse där jag deltar. När det är över, ingen kollektivtrafik rida mer och enheten är också dåligt. Om du har slutligen som en anställd rätt att arbetsgivaren betalar eller ska betala själv för taxi? Snabbare och billig

För full för att flyga - du förlorar flygningen & quest;

Ibland är det människor som är alltför berusade, inte tillåtet att gå som en passagerare ombord på ett flygplan. Kan sedan boka på en flygning när de är nyktra eller har alla pengar för flygningen sedan ner i avloppet? som kommer att anlända på bilje

Andel av studieavgifter av frånvaro från arbetet av arbetsgivaren emot och period; Hur ska jag betala skatt på det & quest;

Hej alla! Jag arbetar som ingenjör och examen från samma tid på distans. Eftersom det är ett privat universitet i England är terminsavgifterna mycket höga (€ 13.000 för 2 år). Jag har pengar i 2014 anges som affärskostnader och få tillbaka en del. Ja