B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-23

Källskatt och förluster: hur detta kommer att hanteras & quest; Vad händer med de förluster av 2008 & quest;

Advertisement
  • Hur är förluster från växter behandlas med 2008? Jag har hört att detta kommer att gälla den dag.
  • Förluster på investeringar 2008 som kommer att realiseras under 2009, räknat bland de gamla eller nya förluster (utgångsdatum ja / nej)?
  • du måste bekräftas för växter från 2009 förluster från skatteverket eller förlänger ett intyg om banken? Jag tänker på att byta bank: ja Jag vill att förluster beaktas av den nya banken och redovisas direkt mot resultatet.
  • Finns det några förluster platt skatt även ett utgångsdatum? Eller kör "teoretiska" oändlighet?

answers

Denna fråga är något oklart. Vad Verkustvorträge av utrustning har du? Så om från Spekulaton värdepapper har 2008 förluster de att kompensera vinster från försäljning andra värdepapper. Sedan, om förluster förblir dessa förluster förfaller om du inte kan bära tillbaka på ett år.

Förluster från 2008 kanst inse nciht 2009 eftersom förluster alltid realiseras från dessa spekulativa transaktioner fram till tidpunkten för försäljningen.

För vinster och förluster för byte bank rika bankkontot.

Det blir ingen framtid upphörande. Varken i vinsten, även vid förlust.

Related questions

Förlust från 2008 & comma; som motkonto 2010 på laddning & quest;

Jag har gjort 2008 förlustavdrag från aktier, fonder och lånecertifikat. Så vitt jag vet inte sedan kännetecknas av dessa arter. Nu har jag i 2010 vinsten från en hävstång ETF Fund LYX0AD och vinster på X-Trade (XTB.de). fråga: Kan jag ladda min förl

Källskatt & sol; Förlust Krukor & sol; Andra Depot användbar & quest;

Hej! i min depå till en förlust pott har samlat andra. (Förluster i 2012 från Knock-Out s) Vill nu skapa en sparplan. Är det vettigt att köpa fonder med en årlig kapitalisering eller fondfördelning. Dessutom skulle jag vilja ta min årliga lavar bespa

Hur är strävan med förluster på 2008 specifikt balanserad och vinster från aktieförvärv i 2009;

Vinst vid försäljning av aktier efter införandet av platt skatt kan kompensera (under en övergångsperiod) förluster från föregående period. Antogs 2008 förluster på 1000s realiserades. Eftersom Halbeinkünfteverfahren resultaten i en underskottsavdrag

Vad exakt innebär det för investeraren om en fastighetsfond hanteras & quest;

Allt oftare jag läser att flera fastighetsfonder hanteras. Vilka konsekvenser gör detta just för investeraren? Jag tror att det låter väldigt total förlust. att värdena kommer att säljas i fonden och likviditet skapas. Konsekvensen är vanligtvis förl

Källskatt i Schweiz: vilket system av befintliga depåer & quest;

Jag har läst att skattetvist med Schweiz är ett avtal i sikte. Förmodligen Schweiz anonym dra i nya depåer snart en platt skatt, så det blir inga anspråk från Tyskland. Men vad händer med befintliga depåer? som är en del av förhandlingarna mellan Tys

Källskatt betalats & comma; om du ärva aktier Depot & quest;

God dag, Jag har blivit ombedd av en vän att ställa följande fråga. Han ärvde från sin faster bland annat en aktieportfölj, och eftersom han planerar ett större inköp, vill han också kan omedelbart sälja. Om han hade då källskatt tas ut på vinsten? T

Källskatt på räntor på lån relation & sol; Dispens & quest;

När jag från en släkting (långivare) tar emot ett lån (låntagare) och för att betala intresse för honom, dessa är föremål för inkomstskatt. Måste jag som en låntagare som en bank innehålla och uppdrag källskatt från den ränta som betalas? Finns det i

Källskatt: Jag har min bank avslöja min religion & quest;

Jag måste verkligen säga på grund av Abgeltungsssteuer min bank, vilken religion jag har? Ingen kan tvinga dig, men om DU sedan glömma registreringen i inkomstdeklarationen (inte behöver skriva, är verkligen av platt skatt inte), kan det vara åtminst

Hur länge kan föräldrar faktiskt investera pengar av sina barn och hantera & quest;

Hur länge kan föräldrar faktiskt investera och förvalta pengar för sina barn? Eller med andra ord, från när barnen kan hantera sina pengar själva eller ens bestämma vad som händer med deras pengar? Barn är fullt kompetenta med 18 Fram till dess, förä

Källskatt & comma; mycket effektiva skattetrycket kommer till mig & quest;

Nu när 2009 slutlig källskatt kommer du alltid höra olika saker. Nu åt sidan tider för alla detaljer, med vilken typ av skattebördan ska jag förväntar i slutet? Det finns 25%, till solon med 5,5% av 25%, dvs. 1,375% och eventuellt Krichensteuer att i