B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-14

Job Center Amtsärtzliche utredning som betalar Hausartzattest

Advertisement

Har allvarligare sjukdom stroke Herzinfarktusw.muß Amtsartzt Jag kan bara utföra lätt arbete enligt certifikat min Hausartztest. Men min fråga är vem som betalar 35 euro för den inledande läkarintyg?

answers

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Normalt sätt skickar arbetsförmedlingen - om den är tveksam om din förmåga att arbeta - att studera läkaren av arbetsförmedlingen. För detta är de resulterande resekostnader ersättas. Kostnaden för rapporten betalar också arbetsförmedlingen. Du har här normalt bara en sekretess release och fylla i ett hälsoformulär, hämtar sedan läkaren av din husläkare en rapport som kommer att betalas ut till arbetsförmedlingen.

Jo självklart dig - din husläkare skrev dig en tjänst certifikat och för att han kommer att ha kol eftersom din sjukförsäkring behöver inte betala, och en medicinsk tjänsteman efter en Gebührenordnug alltid betalas av kunden, och det är oftast en offentlig myndighet eller offentlig institution.

För officiella ändamål, finns det läkaren. Eftersom certifikaten är oftast gratis. Hus Läkarintyg är en privat angelägenhet och bör betalas av patienten.

Related questions

som betalar Alg I om det redan har betalats ut till Job Center & quest;

Hej! fakta är följande. Min son på 15/09/2012 Alg.I beantragt.Die beräkning tog mycket lång tid sedan han först måste gå mot sin arbetsgivare i domstol. Den första Alg. Jag kom på 30/11/2012 med retroaktiv verkan för 4 dagarna i november. Resten beta

Job Center vill att skolmaterial inte betalar och period;

Min familj får arbetslöshetsersättning II. "Två gånger om året, i början av varje halva av läsåret, från augusti 2011, en extra summa pengar betalas ut. Den 1 augusti i mängden 70 euro och den 1 februari i mängden 30 euro." Min bror och jag går

Spezi har senare ansökan om Hartz IV svettig & comma; Job Center kommer endast tillgänglig för de sökande betalar & comma; ok & quest;

Min Spezi har sin efterföljande ansökan i Hartz IV (arbetslöshetsersättning II) totalt glömde han fick därför inga pengar september och oktober. Nu gjorde han begäran flera dagar sedan, men arbetsförmedlingen vill betala endast tillgänglig för de sök

Håll Job Center dagis vård och hyra rena isotoper & quest; & quest; & quest;

Hej, jag har s stora problem där jag inte längre ser på .. Jag är av 4 barn där besökande Allenerziehende mor till två dagis hela dagen ,, Nu har arbetsförmedlingen mig mitt tjänster gestopt från 2012/04/01 och det betyder att plantskolan för mina ba

2-tiden lön per månad och exkl; Jag förstår varför problem med Job Center & exkl;

Min fråga är jag har arbetat i Schweiz! Nu har jag blivit arbetslös! Jag får denna månad två gånger efterges innehåll! En gång på 5,10 och 31,10! En gång för vorhingen månad och denna månad. Det är samma arbetsgivare! Jag förstår varför problem med J

Riester Hartz IV - skulle jag eller ska jag inte & quest; Job Center råder & comma; Bank råd från - och du & quest;

Hej här vad du tycker om Riester i termer av Hartz IV, jag privat pension eller inte? Job Center (eftersom jag har fått en fin Bearbeiterin) rådde mig att använda utsläppsrätterna för mig och 2 barn, banken avråds mig, som är säkert alldeles för lite

Job Center kommer inte exkl när hyra Support &;

Kära gemenskapen, Jag har följande problem med arbetsförmedlingen. Slutet av september Jag avslutas vid deltidsarbete inte tillbaka sökningen till slutet av oktober utan framgång. Som väntat kom från att anställa ett brev hyran inte har betalats. Jag

Återbetalning till Job Center efter pensioneringen

En vän Hartz4 få tid där deras pensionsansökan sprang. För ett år sedan var det pensionen beviljas retroaktivt. Pensions efterskott var hennes helt efterges utan att koppla kravet arbetsförmedlingen. Nu ett år har gått och arbetsförmedlingen har inte

Job Center och Credit

Jag är arbetslös och jag hänvisar Alg sedan april i år. Tyvärr är det inte tillräckligt, så jag har gjort en begäran om ytterligare stöd i augusti. Ville starta en pedikyr kurs för att få ett jobb igen nästa år till oktober. Tyvärr, då min mor är sju

Job Center uppmuntrar mig bil har överfört pengar och komma; trots P-konto pengar beslagtogs & comma; Vad gör jag nu & quest;

Arbetsförmedlingen hade omkring mig pengar för ett bilköp, men även om jag har en P-konto, pengar greps (fortfarande har gamla skulder), vad jag gör egentligen? Hade bilen akut behov för att starta arbete, där jag inte hinkomme med buss eller tåg. Ta

5
Views
0
Ccomments