B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-08-04

Jahresende- vad ska du i pengar betyder nödvändigtvis ens medvetna & quest;

Advertisement

Jag är fortfarande ganska ny här och tacksamma för tips om vad man ska leta efter något när slutet närmar sig - registrera motbok intresse och undersöka dispens, jag vet, jag gör regelbundet i december. Men vad är slutet fortfarande användbar / viktig även när det gäller mina investeringar i banken. Jag har också VWL på bosparande och ändå betala en DekaFonds regelbundet. Jag har slutfört ett kreditkort och vissa försäkringar om den sparbank. Tack på förhand!

answers

Vad du bör tänka på i slutet skulle vara helt klart härrör från din beskrivning:

  • Passbook upplösa (nu märker) och åtminstone på ett sparkonto på en bank med räntor över 1% låg. Om det finns ett belopp som du behöver inte komplett som en katastrofreserven i ca 3 månader, kommer resten anelegt.
  • Kontrollera Deka Fondutveckling. Men är detta något? Hur stor del är gamla lager från tiden före 2009? Jag antar att detta är en av Deka medel som egentligen inte bryr sig genom höga avgifter och tunnelbana prestanda för värdetillväxt, men bara mer illa än bra på marknaderna för att simma ... ingen kajak, snarare en bit av död ved.
  • Du bör också undersöka om någon annan bank (t.ex. Sparda-Bank som en filial bank eller ING-Diba / comdirect som Internetbank) inte skulle vara bra för kontohantering och frihetsberövande för en besparing på tre siffra avgiftsbelopp. Jag antar att du får på motbok mindre intresse än kompensera avgifterna för Sparkasse i.

Det kan ske i år. Du kommer att vara en glad start på 2014 ha :-)

Vid slutet, bör man notera fortfarande att lämna några pengar på kontot, vilket lasterna i januari är i allmänhet högre än intäkterna. I januari i genomsnitt jag de största belastningar, just på grund av de många försäkringsbolag.

Related questions

Hård pengar upphöra för hem köp & quest;

Vi vill vi kaufen.Sollten vårt hårda pengar festgelget ännu för 4years till 5,65% avsluta oss egenskapen eller snarare låta ställa? Den tidiga avvecklingskostnader 1% administrativ avgift och 1/4% till banken räntan Vorschusszinsen.Längstens 900Tage.

Om du fortfarande arbetar eller tillräckligt med pengar från staten för livet & quest;

Ska vi arbetar i Tyskland ännu och så vidare med arbetsgivare, kollegor, skattekontor bry sig när en av staten (enligt den federala författningsdomstolen) nödvändig Livet behöver i Tyskland ändå måste ge? Hej - tänk om hålla vassa! Alla överföringar

Som man lägger pengar säkra och tillgängliga till & quest;

Hallo, där jag tjäna pengar på bästa, så det är föremål för intresse, är säker och alltid tillgänglig? Inte på humör för inflation och sådant. :-) Väl vad då? Måste alltid vara tillgänglig eller om du vill skydda den från inflation? Om du vill ha det

Weiss du redan samlat så mycket pengar på insamlingar för Haiti & quest;

Vem får pengarna? Om pengar är förmodligen faktiskt komma fram till folk? I Haiti finns det faktiskt just nu är inte nödvändigtvis rätts ,,, Om jag ändra mina pengar till en ansedd välgörenhet - som också har donation tätning - donation, kommer det s

Behöver jag nödvändigtvis en rättsskyddsförsäkring & quest;

Min far tror jag nödvändigtvis ta ut rättsskyddsförsäkring. Vad tror du proffs, behöver du en sådan riktigt obligatoriskt, att risken är så stor att du bör skydda dig mot det? Denna fråga kan och bör du svarar nej. Alla måste bestämma själva. Tänk, n

Investera pengar i Schweiz eller Liechtenstein & quest;

Många tyska lägga sina pengar i Schweiz eller Liechtenstein, lagligt. Jag undrar vad som kan vara orsaken till detta. Är pengarna det säkrare händer än i Tyskland eller vilka fördelar kan ge bankerna där? Om du vill investera utomlands, då skulle Sch

Dålig bank HRE och dykt pengar: Nationalisering inte en lösning & quest;

i HRE är lite "liten förändring" dykt upp :) Om man tittar på det faktum att nationalisering av banker i allmänhet inte lösa problemet banken? Vad tror du? (Obs: skulle uppstå genom nationalisering i varje bank pengar, banker skulle förmodligen

Hur gör jag bäst pengar för min fadderbarn på & quest;

Jag kommer snart att vara gudmor för barnet min bästa vän och jag vill ha en månad lite pengar läggs åt sidan så 18 kanske tillräckligt för ett körkort eller en resa som är. Det bör vara lätt att överföra kontot senare min gudson. vad skulle du föres

Överföra pengar med bara ett konto & quest;

Finns det ett sätt att skicka min motsatt pengar utan det löper genom hans konto (men bara min kommer abgebuchgt)? Jag har Western Union hör hemma i detta sammanhang. Hur fungerar det och kan jag hantera direkt via min nätbank en sak? Tack för ditt s

Pengar tillbaka med ersättning Hotel & quest;

Jag hade bokat med min flickvän en vecka i en ny 5-stjärniga hotell i Italien. Vid ankomsten, var vi i ett lika bra, men bara 4-stjärniga hotell inrymt eftersom andra hotellet påstods inte ens färdig. Kan vi kräva tillbaka pengar om andra hotellet me

1
Views
0
Ccomments