B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arv fastigheter Bank Lag notarie bank & plus; egenskap 2017-10-26

Jag vill ha en delete godkännande av inteckning i Abbot & period; lll & comma; gör det utan bevis på återbetalas inteckning & quest;

Advertisement

God kväll, här är en kort beskrivning av de faktiska omständigheterna: Jag är arvtagare till en fastighet som jag vill sälja. När du öppnar fastighetsregistret har utfärdat herre i division III har en inteckning på 61.000 DM 1981 är. Jag skulle vilja ge ett godkännande annullering via en notarie, men kan inte bevisa det betalades inteckning till den långivande banken. Efter Anfrag på banken, hade heller ingen dokumentation om denna process mer.

Min Fagen: Kan banken kräver nu att jag måste betala lånet? Vad om intresset från att falla sedan 1981, skulle jag ha dessa också lösa? Finns det preskriptionstider här? Eller kan jag förvänta sig från banken de gett din uppsägning tillstånd eftersom den saknar bevis för lånet?

Tack på förhand för ditt svar

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

arvtagerska:

Inteckning är 36 år gammal. Din är förmodligen baserat på någon större efterfrågan. Den tidigare ägaren har wahrscheinich glömma borttagningen.

Rekommendation: skriv till inteckning borgenär:

"Expanded Ämne: Full adress fastigheten, mark register över Amtgsgerichts .... av ..... bälte ... blad ..., namn på tidigare ägare, inteckning DM 60 000, markregisterpost på ..... 1981:e ..

Jag ärvde landet och vill ha det veräusseren skuldfria kort. Kopia av intyg om arv är. Jag ber om beviljande av avboknings dokument för ovanstående inteckning. Om du redan har gett (för mig de inte existerar), ber jag om ett exemplar på Grundbuch moderat form. "

Det är inte uteslutet att banken en enkel fastighetsregistret folio kopia kräver som efter solanger tid Darlehns material har länge förstörts.

Bemyndigandet uppsägning kan endast utfärdas av respektive innehavare av det registrerade inteckning / lån. Med tillstånd av ägarna kan sedan begära rader III i delstaten registret. Vid fastighetsregistret. En notarie måste du inte nödvändigtvis engagera. Banken placerades sedan lånen finns med tanke på borttagningen tillstånd om alls bara på skriftlig begäran av låntagaren. Borgenärer har i allmänhet alltid att förbli intresset för eventuella framtida lån i fastighetsregistret även efter getilgter inteckning.

Related questions

Förändring av hus finansiering bank - du måste lägga till en ny inteckning & quest; Tilldelning möjligt & quest;

Är det nödvändigt att lägga till en ny inteckning, om du ändrar hem finansiering bank eller förekommer hos banker, inteckningar från? Hur är mest kostnadseffektiva? kostnadseffektiv är uppdraget till varandra. Men om den gamla posten till exempel 200

House inte byggt & exkl; hur inteckning & quest;

Hej! Vi har en prefab planerad. Finansiering är redan gjort. Nu är allt dyrt som planerat och vi överlägsna att avbryta på detta hus kontrakt! Mark redan köpt och redan gjort inteckning! Om vi ​​avbryta i huset kontrakt och inte bygga, vad som händer

Inteckning post: Kan jag minska införandet av en inteckning för mitt hus av mängden tidigare återbetalas summan & quest;

För min 1998 köpte huset hade jag tagit ett lån på 300 tusen €, vilket är sedan i landet. Samtidigt har jag återbetalat merparten av schemat. Den återstående skulden är knappt 50.000 €. Jag har utsikt att låta minska mängden registrerade och jag hävd

Min nya banken inte behöver den gamla inteckning & comma; vad som händer med den gamla inteckning & quest;

Efter ränte jag bytte banken. Eftersom den nya banken har redan en grundläggande mitt fel som täcker fristående kredit, har det avstått från överföringen av den gamla inteckning. Min gamla Bank påtar sig ingen förvaltare administration av hypotekslån

Hur beslag meddelande om kvarstad av en inteckning & quest;

Kan jag har också ett beslag meddelande med ett beslag av inteckning posh och hur fungerar den? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Jag kunde hitta det är inte riktig

Hur fungerar en omvänd inteckning & quest;

Kan någon förklara exakt vad det är och hur det fungerar för mig? Tack! Omvänd inteckning eller omvänd lån har funnits i över 20 länder. Det står "omvänd inteckning". Här är huset nästan "dissaving" som med ett lån / inteckning, bara v

Kan en privatperson ansöka om säkerhet inteckning & quest;

Hej, även om jag har läst igenom säkra inteckning i wikipedia, räkna men ärligt talat inte. Vem kan så vad registrera sig på en tomt? Kan ett arv som är säkrade genom en säkerhets inteckning av den avlidne? En juridisk definition av säkerheten inteck

Inteckning eller inteckning & quest;

Me tillhör GmbH lånar mig privata pengar för att köpa en fastighet. Min GmbH bör få som säkerhet en inteckning. Notarie "coy": Detta var "juridiskt utmanande". Så förmodligen dyrare. Ska jag därför att registrera inteckning, även om ja

Kommer modernisering lån utan inteckning & quest;

Vilka möjligheter finns Guenstig att få ett lån utan att modernisera avgifter mark för sin egen egendom. Är detta överhuvudtaget är möjligt utan säkerhet? Möjligt, ja, men varför betala mer än nödvändigt? Om inga mark avgifter beviljas, det finns all

Är det vettigt att installera en byggnad lån inteckning & quest;

Jag ser ingen fördel. Det sparar bara och kan löna sig fram till dess förskottet lånet skalade ingenting. Skattesatserna är i själva verket för närvarande redan så låga och du kan välja långa begå gånger. Om avtalet besparingar hade sin dag som en de