B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-19

Jag vill ha en byggmästare eller arkitekt mitt land ge för byggandet av ett hyreshus tillgänglig för att vinstdelning - går något liknande & quest;

Advertisement

Jag lägger min egendom, bygger fastighetsutvecklare och intäkter delas. Gör en sådan sak och hur det heter?

answers

Jag stöder uppfattningen oberoende betyder bara. Det är viktigt att du låter bra du råd så att i tveksamma fall ingen tvist uppstår mellan dig UDN utvecklarna.

Det måste vara ensamma förhindrar inte landa överlåtelseskatt tas ut två gånger.

Så var försiktig.

Skulle det inte vara bättre att du får en eller två lägenheter i anläggningen och vermietetest detta? Juridiskt mycket lättare att hantera i min mening.

Självklart går. Men avtal om att inte vara ett verk av amatör advokater. Nämligen, det ska observeras mycket. Som till exempel, beräknar vinst? Du kan vara säker på att utvecklarna kommer att förväntas att vinna genom krafter låga utan sofistikerade avtal.

Dessutom bör du också rådfråga skatterådgivare för försäkran om att du inte kommer att handla skatt som medföretagare.

I en särskild fara måste också uppmärksamma er: Vad händer om utvecklarna tid för slutförande av projektet går i konkurs. Då har du en hand förlorat ditt land och å andra sidan mot en i många fall värdelösa fordringar i konkurs tabellen.

Är du villig att bära en del av risken ??

Om inte en långsiktigt hyresavtal för 99 år.

Related questions

Jag vill återvända till mitt land, men vad betyder det för mig & quest;

Hej, jag är från Österrike, fick min fru att veta i Tyskland och gifte sig med henne. Eftersom jag nu aldrig till 3,5 år, chansen att arbeta, och det är ingen mening att stanna i norra Tyskland för mig eftersom det inte tillfredsställa mig, jag vill

Kan jag använda mitt bankkort och på enheter av utländska banker aufladen- om så & comma; till vilket pris & quest;

Kan jag ladda mitt bankkort vid utländska maskiner också, eller snarare inte, vilket är då mycket dyrt? Ja du kan. Om du gör detta med en bank som är i ditt nätverk, kostar till exempel Cash Group det oftast ingenting. Är det en utländsk institution

Har jag mitt barn och LPAR; 18 & period; År & rpar; hemma bostad och komma; betala det underhållsbidrag & quest;

Behöver jag det fortfarande är bosatt mitt barn hemma som barn pengar att betala? En mycket tydlig NO eftersom barnbidrag är tillgänglig för föräldrar och kan endast avledas till barnet när den dras ut från hemmet, från föräldrar får inget underhåll

När jag slutade mitt jobb utomlands och komma tillbaka till Dt & comma; Jag har rätt så till ALG & quest;

Just nu bor jag i England. I november kommer jag att presentera mitt jobb och sedan komma för en månad till Tyskland. Efter att jag kommer att ta ett jobb utomlands igen. Har jag rätt sedan till arbetslöshetsersättning för en månad? (Eller det finns

Kommer barnet gynnas på mitt konto kommer & comma; men har ingen kontakt med min mamma och tid, Vad gör & quest;

Hej människor! hoppas det kan någon hjälpa mig här. Har redan sökt på familjen fonden begärt att mitt barn stöd skall betalas in på mitt konto. som var som i slutet av november / början av december förra året och har fortfarande inte hört talas om de

03-3 och perioden ;; Hej Jag var 2 månatliga avbetalningar i efterskott med mitt kreditkort konto period, och Newline, gräns var 3500 € hade vid 15 & € 300 period hänvisat & quest;

men jag visste inte att de har blockerat mitt konto nu kommer jag inte ens en del av pengarna, men var bara 205 € i efterskott. Vad kan jag göra för att låsa upp min omedelbara ???? Eller jag kan inte göra något ??? På telefon fick jag höra att det h

Hur kan jag komma åt mitt konto kvarstad skydd ett högre belopp än grundbeloppet för en period, 078 & comma, - € Protect & quest;

Jag har lämnat in konkursansökan, som nu har också inletts. Likvida lovade mitt konto och min inkomst på varje kvarstaden. Eftersom jag har en icke-seizable delen av fäst tabellen ovan det skyddade beloppet av 1078, - €, det överskjutande beloppet av

Mitt hus kredit går nästa år från och komma; Jag kan redan gynnsam ränta säker & quest;

Intresset under byggtiden är just extem låg eftersom jag undrar hur jag kan säkra goda förutsättningar för bostadslån till nu, upphör nästa år. Har någon ett tips? Ja nu aktivt! Det kan vara i ditt fall ännu ingen framåt DL mer, men körs på Standby r

är mitt liv försäkring vid BBF i fara och komma; påstås är en försäkring i svårigheter & quest;

Jag har hört att BBV har brottas med finanskrisen. Är det för då livförsäkringar kund hos BBV i en knipa om du vill spara pengar? Hon är inte den enda misshandlade som går upp till alliansen! Och den som tror att han har misstagit en mjuk kudde för h

Om mitt barn från skola till utbildning fungerar och komma; då finns det rätt till barnbidrag & quest;

Om ditt barn inte har slutfört 25 år, kommer barnbidrag även köpas för en övergångsperiod på fyra månader. Sedan måste träningen börja, dock. Om barnet har rapporterats utan anställning med arbetsförmedlingen eller ett jämförbart arbetslöshetsersättn