B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-14

Jag vill ha en bil bort & comma; någon har en standardkontrakt för mig & quest;

Advertisement

answers

En donation är redan lagligt ansich av donationen och acceptans av mottagaren. Du vill förmodligen att åtgärda eventuella fakta, så ska du ringa tider, kanske det sedan för att hjälpa.

Jag skulle en standardköpeavtal ta (det finns de pappers butikerna förtryckta eller på nätet från bilklubbar, inklusive https://www.ks-auxilia.de/automobilclub/Service/Vorlagen och Mustervertraege.htm) specificera och inköp än en euro.
Det kommer då också saker regleras att köparen (mottagare) är ansvarig för omregistrering, försäkring osv ..
Han ska sedan genomföra omregistrering inom den angivna tiden, så att du inte får e-post från olika polischef och kommuner med böter ;-)

Ta nu en standardköpeavtal av ADAC eller så och ställa in en NULL i "Pris" A!

Related questions

Har bilnycklarna i vår bil förlorade & comma; som måste betala för det och quest;

Jag arbetar i ett barnhem med 6 barn (7-13 J) och mig bilnycklarna har förlorat vår bil. Hur fick han komma undan är unklar.Unser tjänsten rummet är inte abschließbar.Die kostnaderna för viktiga uppgår till ca 100 € .Min chef kräver att jag aufkomme

El & fjlig, ähriger min bil skadad & comma; kan jag hoppas att skada ersättning & quest;

Denna skurk har sparkat mig med sin fotboll (läder!) En riktigt fin buckla i bilen. Kan jag hoppas att skadan ska betalas för mig på det? Hos barn gibts i ansvar alltid problemet med bevis, om föräldrarna hade tagit hand om eller inte. Bin alla bland

Finansierade bil havere & comma; är Bank tillmötesgående Mässor & period; Slutbetalning av lånet & quest;

Min kompis körde hans bil går att skrota u. Vilket är fortfarande finansieras med en vacker summa. Det var inte fullt försäkrad. Naturligtvis gjorde han inte om att vilja fortsätta betala lånet nu måste han göra nu tillbaka pengar för nästa bil. Förv

Skulle vilja bil finans & comma; Nettolön 1000 euro och komma; förlänger kredit priser & quest; Vad tror du & quest;

Jag skulle vilja att finansiera en bil, är min nettolön 1000 euro, tror du att nog för avbetalning? Jag bor hemma, måste ge någonting, även jag fortfarande tips från Cafe. Konkret erbjudande Jag har ännu inte ville bara tills du ber personal att tänk

När du köper en bil lurade & comma; vad ska jag göra & quest; & exkl; & quest; Hjälp och exkl; & exkl; & exkl;

Hej! Jag köpte en bil för några dagar sedan, ursprungligen stod på displayen i "nya TÜV" nu veta av säljaren (privat), hade han en motorcykelolycka och därför kunde inte göra något mer HU. Försäkrade men att bilen kommer till mig i alla fall av

Fordonsregistrering och komma; om en andra bil försäkrad & comma; båda bilar är dyra och strävan i olycka;

Vi behöver en andra bil. Egentligen ville vi försäkra min fru, men det är inte obetydligt dyrare än om jag som en andra bil försäkra andra bilen om mig. Vilka är nackdelarna, har en olycka en negativ effekt på både bilförsäkring från när en andra bil

Har min gamla bil avregistreras & comma; ändrar bilförsäkring försäkring nytt bil från & quest;

Jag har min gamla bil nu inloggad (2 bilar är mig i det långa loppet, men för dyrt). Ander bilförsäkring nu huvud försäkring på min nya bil (E-Smart) från? Eftersom det hittills det körs som en andra bil, som är dyrare än den normala auto försäkring.

Företag bil: 0 & comma, 03 & percnt; monetära fördel & comma; även om du kör bara tre dagar till kontoret och strävan;

Jag kör bara tre dagar till kontoret. De andra två dagar jag har hemmakontor. Måste jag fortfarande beskattas tjänstebil 0,03% för åkattraktioner som penning eller mindre, eftersom färre resor? Tre resor per vecka gör cirka 12 resor per månad. Regeln

Kommer nya bil köp & comma; Sparkasse skulle erbjuda 4 & comma, 99 & percnt; billån och komma; Autohaus också & comma; men 3 J & period; & comma; & Comma; vad gör & quest;

Hej här, jag vill köpa mig en ny bil på kredit. Min Sparbank erbjuder billån på 4,99% per år eff. April är endast giltigt till 10.31.14 erbjudandet, skulle också vara bra, att jag då kunde förhandla med bilhandlare rabatt. Återförsäljaravtalet själv

Spontan bil köper & comma; vad händer om tid när övertagandet olycka u göra; ingen egen försäkring tillgänglig & quest;

Min Spezi har spontant köpte en bil från tidningen. Han kan plocka upp vid 07:00 i morgon. Eftersom han ännu inte har lagt sig med försäkringsbolaget, hur den beter sig när en olycka händer med bilen på vägen hem? Molnigt, betalar då troligen först f

0
Views
0
Ccomments