B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-09-06

Jag vill byta till LED

Advertisement

Hej Jag skulle vilja byta till LED-belysning. Är det något särskilt när ska jag leta efter det? I objektet är en stor hall. Just nu är jag fortfarande här inne normala lysrör.

Tyvärr har jag inte riktigt mycket av Led idé och inte vet exakt vilken ska jag köpa nu.

Här finns en hel del val.

[...] Utgår Reklam från Support

Vilken av dessa är för den mest lämpliga av effekt? Således är hallen för mörk eller för ljus inte mega?

Dessutom skulle jag vara intresserad hur lång tid det tar att få min ca investeringskostnaden för belysning har enbart hämtas?

Jag behöver ungefär 35 till 40 sådan inomhusbelysning.

answers

Varför inte du i dina bygghandlingar enligt vilka värden den nuvarande belysning hall belysning designades. Kontrollera sedan om du den nuvarande belysningen är tillräcklig eller om du vill det ljusare. Andra kontrollen, då lysrör senast ändrades, eller vad livet redan har nått dessa lampor. kan man uppskatta belysnings är måste få LED-belysning, eftersom lysrör med åldern förlorar mycket av sitt ljusflöde. Wattal den nya belysningen är irrelevant är viktigt att strålningsmönstret kommer att få dina nya lampor, i vilken utsträckning de behöver vara optimalt placerade och kan nås som ljus färg och färgtemperatur så. att beräkna detta och i en rådgivande roll, men det finns proffs.

Lysdioderna är också mycket stora skillnader när det gäller ljusstyrkan per mA.

Vad du måste betala?

Att din profil för otillåten reklam inte Ratz - Fatz elimineras.

Jag antar att du bara vill placera otillåten reklam. I händelse av att inte gör det, på priset, belysningen, den ljusa färgen och den garanterade livslängd.

Är jag för misstänkt eller det handlar om, återigen införa en ny webbplats?

3 frågor från dig och 3 gånger Reklam: - ((

I en katt förvar 40 LED-lampor som sträcker sig från inte.

I ett filmproduktionsbolag bara inte riktigt.

Tyvärr har jag inte riktigt mycket av Led idé och inte vet exakt vilken ska jag köpa nu.

Låt informera dig om en elektrisk skicklig eller en elektriker.

Hur mycket kol som du får från företaget?

Hälsning Z ....

Related questions

Elleverantör växling - för problem vid byte av leverantörer orsakar & comma; att ingen makt har & quest;

Informera mig bara om elleverantören förändring. Mach Jag tänkte bara om problem att byta leverantörer leda till att du har ingen elektricitet - vad händer då? Kan det hända? Nej, det kan hända i alla fall. Om det finns skillnader med nya leverantöre

AOK och Barmer gör Minus & comma; leda dem i år, men ytterligare bidrag a & quest; Byt till tekniker och strävan;

Tycker du att det är troligt att AOK och Barmer, införa ett minus från 2010 år men ytterligare bidrag, trots att de har något annat "utlovade"? Tror du en ändring teknikern skulle vara meningsfullt, eftersom detta försäkringsbolaget, så vitt jag

Panne vid byte av SHI kan leda till icke-försäkring & quest;

Anta att jag ändra min lagstadgade. KV och beräkna datum samtalet felaktigt / stänga den nya försäkringen börjar för sent. Kan det hända att jag inte är försäkrad? Eftersom vi har en ansvarsförsäkring, kommer uppsägningen inte träda i kraft förrän en

Privat sjukförsäkring - Byt till lägre hastighet i försäkring & quest;

God dag. Mina föräldrar är fortfarande privat försäkrade för tillfället. Eftersom stolparna är men stiger, vet de inte om de i framtiden också har råd med. Därför är jag bara ute efter att dem för lösningar. Jag har hört att en privat sjukförsäkring

Sedlar från länderna i valutaunionen och period; Var kan jag fortfarande byta & quest;

Jag har hittat i min morföräldrar kontanter från Spanien och Italien. Jag har ingen aning om vad värdet. Var kan jag växla den gamla valutan ännu? Är det på Bundesbank? Gamla sedlar från den monetära unionen, som har ersatts med införandet av kontant

Philips god investering eller verhoben LED segment & quest;

Tror du att Philips är en bra investering eller för mycket har lagt på en mössa, som det valde, stora delar av sin produktion till LED-teknik switch? Det var det möjligen bara något snabbare än den andra UDN kommer under de kommande åren, eftersom ly

Maj ett år enligt loggboken byta till en procent kontroll i tjänstebilar & quest;

Eller ska vi, en gång valt, kvarstår som en kvittar? du kan bestämma när deklarationen, vill vilka kriterier du kvittar. Detta väcker frågan inte ens uppstår. Men det finns hårda deadlines (jag vet inte) som ska följas. Vill Så håll flexibel, måste d

Är det värt att byta bank samtals pengar & quest;

Min bank erbjuder inte mycket i sparkonto, endast 1,25%. Andra banker gör ofta bra erbjudanden som vanligtvis är begränsade. Är det värt det var sjätte månad för att byta bank? Eller är det bara stress? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Ko

Fynda i fordons Versicherungen- leder på lång sikt för alla högre premier och strävan;

Överallt det annonseras kontinuerligt att jämföra priser i fordonsområdet för att spara. Många försäkringsbolag refererar bonuspaket, som längre återanskaffningsvärdet ersättning ersättning av kostnader av mård, ingen nedgradering i Unfällen- frågar

byta leverantör och komma elektricitet; värt den nedersta raden och quest;

Är det värt att byta till en leverantör? Om jag smulor bara, jag måste gå tillbaka, eftersom efter utgången av 12 månader vanligtvis mycket olika priser gäller för nya leverantörer även efter ett år. Det leder ofta verkligen till en "strömhopp"!

0
Views
0
Ccomments