B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

arbete krävande kollegor förtjänar sofistikerad & plus; merit 2012-01-20

Jag måste hitta en rätt till hur mycket mina kollegor tjänar & quest;

Advertisement

Är jag lagligt att lära en rätt för mycket att tjäna mig i Verdiensthierachie sortera mina kollegor?

answers

Om kollektivavtal föreligger och dina kollegor betalas i efterhand, kanske du kan hitta det. Men om det är så ????? Ett påstående det emellertid inte.

Eftersom du har ingen rätt att få denna information.

Och även om du kände till innehållet, så ska du läka långt klassificera om du inte gör det, arbetsbeskrivning och de senaste recensionerna och "lön historia" av kollegor och de formella kvalifikationer och märken på certifikaten kände till deras bas så att innehållet anges.

Kan inte tänka mig att du har det, ett påstående, bara de pengar du gör i Tyskland men fortfarande en stor gåta för mig. Du kan be kollegor, men jag tror inte att du får ärliga svar. Troligtvis beror på att även en blick i kollektivavtalet eller (i förekommande fall) för att hjälpa till i arbetsbeskrivningen.

Inget krav du kanske. Varför tror du att det bara. Att du går utan att något.

Lagligt du har integritet bara ingen rätt att få denna information!

Det skulle vara nytt för mig. Den del av sekretesspolicyn.

Det enda sättet att ta reda på är att be kollegor. Vanligt, är det inte i Tyskland, att ställa denna fråga eller att svara på alla.

Related questions

Rätt till underhåll trots affären i äktenskapet & quest;

En kollega till mig skulle vara att skiljas från sin man, officiellt frånskild och har ännu inte gjort det eftersom de är rädda för deras affär att förlora sin rätt till underhåll. Om detta är verkligen så eller gör det i händelse av separation som d

Finns det en rätt att byta varor som köpts für & quest;

Hittills har butiker där jag brukar köpa kläder, föremålen måste återkallas utan invändningar, om jag ville byta dem. Men igår de ville ge mig en kupong och inga pengar tillbaka. Så jag inte håller med. Inte har rätt att lösa in pengar tillbaka? Börs

Särskild rätt genom en sammanslagning av DAK - BKK & quest;

Hej! intresserade mig om jag som medlem i BKK har en särskild rätt uppsägning från sammanslagningen? I brevet finns ingenting i denna kategori. Orsak: Jag hade en gång medvetet valde mig skiljer sig från DAK. ...... Hej Katthy, ta en titt här: http:

Fastigheter till salu: Var kan jag hitta de bästa priserna för 10 år fast obligation & quest;

Credit: Eller är det bättre att binda till 15 eller 20 år? Använd sökfunktionen med "Volltilger liten pil". Jag uttryckte mig flera gånger på denna och ange grafer. För närvarande har vi ett 60-års Bauzinstief. Hur är chanserna och riskerna med

Var man kan hitta information om Förluster utmätningar i närheten av det & quest;

Jag har läst att du kan göra i utmätningar ibland stora fynd när det gäller att köpa en fastighet. Men var man kan hitta information om datum? I sitt samhälle, eller någon annanstans? Nästa tingsrätt. Här en kalender med tidsfrister för utmätningar:

Utlands - har rätt till en specifik per diem kurs & quest;

Om det finns ett uppdrag i en utländsk arbetstagare rätt till en viss per diem hastighet, dvs på en nivå som täcker matkostnader, etc.? Denna fråga bör i princip regleras i resepolicy av arbetsgivaren. Finns det inte, då arbetsgivaren ska ersätta kos

Har du rätt till arbetslöshetsersättning omedelbart efter examen och quest;

En god vän till mig stoppas nu snart sina studier och är redan ganska lång tid att applicera på. Tyvärr har han för närvarande finns ingenting. Hur är det, när han avslutade sina studier och har inte hittat ett jobb? Hade han då omedelbart rätt till

Särskild rätt och komma; om sjukförsäkringsbolag ökar bidraget & quest;

Hej! är det sant att jag har en särskild rätt, om min sjukförsäkring ökar bidraget? hi, om det är en allmän sjukförsäkring, som kommer att lägga ett extra bidrag, har man en särskild rätt. Uppsägning Du måste också motivera det. Om du däremot har ett

Ägaren har avstått uppsägning rätt - detta kommer att hållas för försäljning & quest;

När ägaren uttryckligen avstår från hyresavtalet på sin uppsägningsrätt, då detta gäller även vid försäljning av huset? Köparen av ett hus tar alla kontrakt som är kopplade ,. Så hyresavtalet att gälla den avslutades. men: Hyresvärden har även undvar

Har långivaren rätt att uppsägning endast vållad insolvens låntagaren & quest;

En entreprenör kommer till allvarliga ekonomiska problem. Han fruktar nu bsonders till ett lån som han hade fått från en långivare på en avsevärd höjd, detta. Men utan någon säkerhet Nu långivaren är mycket nervös och vill lånet i förtid avsluta, men