B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-07

Jag kan hur många timmar maximalt för att heltidsarbete dessutom arbeta & quest;

Advertisement

Kan jag delta i en bisyssla när jag har en heltidsarbete? Hur länge kan jag arbeta vid sidan och det är meriterande gräns?

answers

Införandet av en sekundär aktivitet kräver i allmänhet ett förhandsgodkännande av din AG i huvudsyssla, men en inkomstgräns är inte där.

Du kan med heltidsarbete och den sekundära aktivitet längs den dagliga arbetstiden för åtta timmar non überschreiten.Sie kan förlängas upp till tio timmar om inom sex månader eller 24 veckor i genomsnitt åtta timmars arbetsdag inte överskrids.
Arbetsdagar är alla kalenderdagar som inte är söndagar och helgdagar.
Så om du har en 40-timmars vecka i heltid, kan du dessutom arbeta deltid åtta timmar i veckan.
En mindre omfattning upp till ett belopp av 400 euro / månad utan avdrag och utan Lohnsteuerkarte möglich.Weitere informationen
kan hittas här: www.minijob-zentrale.de

Din heltid arbetsgivare måste informera dig naturligtvis deltidsjobb.

Det beror på om AG tillstånd. Inkomstgränser kan inte hända.

Related questions

På grund av ekonomiska skev mer än den normala 40 timmars arbete & quest;

Hej, kan jag arbeta så mycket som jag vill ha eller behöver? Med mig pågår några större storlek frågor under de kommande månaderna, vilket jag tyvärr inte kan undvikas, men med min nuvarande lön också inte kan lyfta. Är det fortfarande möjligt att ta

När nätterna börjar med en dagmamma utöver vecko timmar i rörelsekostnader bidrag ingår i beräkningen & quest;

Jag childminder och har ett barn under 17 timmar (utan nätter) en vecka och 2 nätter zusäzlich. är 2 nätter fortfarande 17 std extra förväntas dr driftsutgifter klump? Jag ger vid beräkningen av bert gnuggade fråga filt 17 std för beräkning av, eller

Hur många timmar och sol, vecka en student arbete och strävan jag får;

God dag kära gemenskap. Jag studerar i den 11: e terminen, är 27 år gammal och arbetar också. Jag tänker inte BAföG / bostadsbidrag eller andra Jag har haft en årlig brutto cirka € 12.000 förra året och har mestadels arbetat varje månad till 100-120S

Jag är en ensamstående förälder och komma; Far hänvisar Harz IV & comma; kan jag hans underhåll i form av barnomsorg timmar får & comma; i stället för underhåll & quest;

Hur kan detta åtgärdas? Snabbare och billigare rådet om familjerätten. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Hej observatorium, denna typ av "substitut underhåll" Jag vet ingenting! How do you reglera barnomsorg famil

Vad & comma; om inte hans Minus timmar verkställande fram till slutet av månaden & quest;

Ibland uppstår bara minus timmar. Hur länge har du tid att göra det tillbaka till ikapp? Finns det en deadline? Och du får mindre lön när vid månadens slut har på kontot till ett par timmar? Det kan inte sägas i förväg. Om att du kan gå i slutet av m

Är det att status reserver en elev om du har en mini-jobb och affärsloggar och jag har på min antal timmar i veckan och sol, åttonde månaden & quest;

Om du vill behålla din studerande, måste du vara uppmärksam på definitivt dina timmar som du inte längre räknas som en elev eftersom du arbetar för mycket. då skulle behöva testa hälsa, vård eller arbetslöshetsersättning ännu. Sökord korttidsanställn

Inom hur många timmar kan du ringa upp en Transfer & quest;

Inom hur många timmar kan du ringa tillbaka en remiss? Inte för att du redan borde äga att kontrollera i förväg om du har rätt data osv .. Faktiskt, inte. Du kan försöka ringa på din bank - men lycka du inte troligt. Eftersom pengarna mottagaren måst

Vilket antal timmar jag som en arbetstagare får arbeta i veckan & quest;

Med huvudsyssla och olika bisyssla? Finns det mer än 40 timmar i veckan? Nåväl, det finns grupper i Tyskland som har en 41 timmar i veckan. Arbetarskyddslagen reglerar (så vitt jag vet) bara att du inte kan arbeta mer än 10 timmar per dag utan att de

Kan jag som student mer än 20 timmars arbete & quest;

Efter grund: 31 år gammal masterstudent KK Post 180 Euro För närvarande arbetar jag i en FA som student. Arbetar 15 timmar per vecka. Nu en handledning i college jag erbjöds, högst 10 timmar (45 minuter). Jag skulle vilja göra båda, eftersom övertaga

Vill du 400 euro jobb tar & comma; Om du måste köra 25 km och komma; 2 timmar per dag och tid; Arbete & quest; Överdriven resekostnader & quest;

Behöver råd, jag kunde få en 400-euro jobb, men behöver är 25 km bort, skulle det fortfarande 2 timmar om dagen för arbetet. Vad tror du - är överdrivna resekostnader för jobbet? Vad ska jag göra? Bin hemmafru och söker bara vilket sätt. Hej Soraia o