B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-24

Jag har rätt till en högre pension & quest;

Advertisement

Jag har skickats av den anställde försäkring pension 1997 vid den tiden var redan gravt handikappade, vilket innebär ålderspension för gravt handikappade?
Är högre än den normala pensionsåldern?
Tack för svar

answers

Alla pensioner är i stort sett samma. Men en del kan tidigare hävdat, känne dig när minskning med 0,3% per månad föregående pension, och när du har en "cut" eftersom du inte längre fungerar i dagarna av den tidigare pension, och så höja pensionen ,
Förutom ålderspensionen för gravt handikappade, finns det ålderspensionen för kvinnor, för långsiktig försäkrade, särskilt på lång sikt försäkrade, efter arbetslöshet eller delpension, som skiljer sig delvis åldern tidigast möjliga användning och användning utan rabatt

högre osäker. snarare är nog sannolikheten att du får ett visst belopp dras av från pensionen. ju tidigare du går till pension, kommer 0,3% dras beroende på födelse födelseår per månad.
Som nu 60 års ålder hade avslutats, skulle få 10,8% mindre.

http://www.rententips.de/rententips/grv/ar/03.php

Related questions

Rätt till sjukpension i pension & quest;

Hej och god dag här. Jag får från en branschorganisation för ca 25 år en permanent pension för att minska tjäna kapacitet på 20%. Jag har alltid varit anställd på heltid - men tyvärr inte i min utbildade yrke. Sedan så långsamt, är pensionsåldern kom

Pension debatt: Längre arbetstid till 67 eller fler lika högre pension & quest;

Innebär ett längre arbetsliv samtidigt en högre pension? Eller kommer pensionen fortfarande vara låg även med längre arbetsliv? Med pension från 70 hoppades att pensionerna på låg nivå för att kunna hålla jämna steg och inte fortsätta att sänka ännu!

Har 20 år partner & comma; de skulle i isolering ha rätt till underhåll eller pension & quest;

Jag hbin i över 20 år med min partner tillsammans som skulle vara fallet med en separation (rent teoretiskt) skulle ha eller att vi balansera rätt till underhåll av min pension? Jag har mycket mer inkomster än de. Snabbare och billigare rådet om fami

Jag får 695 euro pension och min fru tjänar 1850 euro netto - Jag har rätt att öka min pension & quest;

"... I goda tider och dåliga ..." Wow - stora - grattis! Par mer än 2500 euro - det är (för många) himmelriket på jorden. Du kan faktiskt gånger för att se om du kan få bostadsbidrag - Jag tror att det är inte, men du kan göra dig ännu en gång k

Jag har 7 barn och komma; byggnader och period; 1957 - 1968 & comma; får jag hoppas att högre barnbidrag & quest; När mer pension & quest;

God kväll här. Jag har 7 barn utbildade, som är födda från 1957 till 1968. Får jag ser fram emot högre barnbidrag? Hur mycket mer hyra skulle vara - och från det? Skulle bli mycket glad, eftersom jag har bara 280 pensions euro, kunde så många barn in

Vad pensionärer klagar rätta om dålig pension & quest; Den antika & comma; eller yngre pensionärer & quest;

Jag har med mig alltid många pensionärer till gäst på pensionärer Stammtisch. Alla klagar deras dåliga på något sätt pension. Det som intresserar mig personligen gånger? alla tjafsa om rätt? Eller vad pensions årgångarna verkligen fick det dåligt? Tr

Om East pensionärer eh && num; 039 & semi; högre pensioner har & comma; varför de får mer pension ökning & quest;

Vad skulle intressera mig, har jag ofta läst att öst pensionärer högre pensioner än West-pensionärer. Men hur man ska förklara att East pensionerna få en bättre pension öka det då? Om de dubbla gynnar? Dessa är två olika saker. Så länge den genomsnit

Val närmar & comma; om CDU förlorar & comma; planerar SPD, högre pension för äldre mödrar & quest;

Valet tillbaka närmare vad om CDU förlorar, SPD planerar också högre pensioner för äldre mödrar eller vi dit tomhänt? Jag tycker att det är väldigt orättvist att jag får bara ett år Barn pension för mina barn, som var alla födda före 1992 och barn fr

Måste betala barnbidrag mindre i Riester Pension & quest;

Jag har hört att du har mindre än betala pension i Riester om man har rätt till barnbidrag. Stämmer det? Man bör betala 4 procent av föregående års intäkter AV DESSA måste man dra av ersättningar (egna och barnbidrag), så att du betalar mindre en. De

Varför kvinnor får lägre pension & quest;

Kvinnorna får i allmänhet en lägre pension, som beror i själva verket endast med lägre inkomster, få kvinnorna? Eller inte ens det faktum att kvinnor har en längre livslängd, och därmed dra nytta av pension längre? Så snabbt pensionär jag inte kan ge

0
Views
0
Ccomments