B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-11-13

Jag har PIN bankkort glömma och komma; vad ska jag göra & quest;

Advertisement

Servus, har ett litet problem. Fick mitt kreditkort lite längre inte längre används och har nu glömt PIN-koden. Nu vill jag veta om jag behöver ett nytt kort eller om du kan ge mig en ny PIN-kod om jag "bevisa" kan, att det är mitt konto (personal, etc.).

hälsningar

answers

Vilken bänk är du?

Tron att detta är möjligt i allmänhet. Har framför något längre tid ibland mitt stift glöms bort, och har tid men att få ett nytt kort, men jag tror nu skicka du helt enkelt en ny PIN-kod, är trots allt, även din adress till vilken stiftet sänds etc.

Men som sagt det är ju banken beror också på!

Fråga nu bäst på din bank efter, oftast får du ett nytt kort och nya PIN per post (i två separata bokstäver).

Jag hoppas att jag kan hjälpa dig.

ärmlös

Jag hade glömt min PIN-kod, jag var tvungen att ansöka om ett nytt kort

PS: Sparkassen EC-kort

Hej!

med oss ​​i sparbanken, är det så -

Om kortets PIN-kod glöms bort, kan du begära ett aktiverings PIN-kod.

Related questions

Kan jag med bankkort Commerzbank över Påsk på andra banker står & quest;

På grund av fusionen Commerzbank och Dresdner Bank kan ta ut pengar över påsken så tydligen. Någon som vet om jag kan stå som på HVB eller tyska bank med betalkort. Har det glömma igår, och inte heller att få pengar. Enligt Commerzbank kunder har inf

PIN bakåt skriva på Geldautomat- verkligen utlöser detta larm & quest;

Är det sant att ATM i omvänd ange PIN automatiskt tar bilder u. Är Polisen informerade? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Användaren kommer inte ha inneburit att för eventue

Karta förlorade & comma; Under tiden har alltså betalat & comma; även om min PIN-kod inte det stå & comma; Vad nu och quest;

I förra veckan, förmodligen medan shopping i en stormarknad, förlorade mitt kort. Prompt jag nu tvungen att erkänna att köptes med kortet i snabbköpet. Det behöver inte betala någon PIN-kod. då får jag pengarna från butiken igen? Varför betala ut uta

Credit PIN fungerar inte - Om efter tre period, tid låst & quest;

Jag befinner mig bara utomlands och ville stå ut med mitt VISA pengar. Men maskinen alltid säger att PIN-koden är fel. Men har angett PIN garanteras. Nu står jag här verkligen dum och vet inte vad jag kan göra. Har försökt 2 gånger, är mitt kort helt

Är det sant att magnetremsa bankkort bryter ner och komma; när magnetiska handen & quest;

Jag har en ny handväska. Den stängs med en liten magnetlås. Kan det vara så att att uppgifterna förstörs på magnetremsan på kortet? Mitt betalkort var oläslig idag! Det är rätt. Magneten raderar data på magnetremsan. I kassan i snabbköp och informati

När är PIN och när underskrift krävs vid ec-kortbetalningar och quest;

Jag är fortfarande inte ut ännu varför man måste logga gång i samma butiker för betalningar med ec-kort och nästa gång för att ange PIN-koden. Vad ligger bakom det? Jag tänkte så långt alltid ligger på enheten för verksamheten, men det är också annor

Om in fel pin bort och komma; om du tillbaka rätt ingångar & quest;

Man kan visserligen bara tre gånger för att ange sin PIN-kod på ATM fel. Spara hur ofta du har Pin in redan fel även om du har mellan ingångsstiftet igen rätt? Så räkna totalt 3 gånger skriver fel eller 3 gånger i följd ange fel? Den lagras antalet a

Bankkort AG - tillgängliga även för den tyska känsla & quest;

betalkort AG du förmodligen bara om en schweizisk AG, eller?. Kan du ansöka om kortet som en tysk och använda? Ta det någon mening? Nej, medför detta ingen mening ... eh ... är meningslös. De orimliga årsavgifter kan inte konkurrera med fri kredit på

Om betalat mer med bankkort och komma; Cash sedan tas ur cirkulation & quest;

Har läst följande rapport som ska betalas i Sverige alltid mindre med kontanter. Då är mindre kontanter i omlopp och det dras från bankerna? - Rapport: Sverige är beroende av plast Den som söker i Sverige för kontanter, vilket inte nödvändigtvis måst

Betala med bankkort & comma; Om gränsen nås & quest;

Om jag betala på ett kassan med betalkort, är det sedan kontrolleras om det finns tillräckligt med pengar på kontot eller gränsen överskrids? Jag vet att min mobiltelefon avgifter tas ut, till exempel, trots den uppnådda gränsen, så detta gäller även

0
Views
0
Ccomments