B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-26

Jag har ingen bokstav från studielån byrån få & comma; endast uttalandet min dotter & comma; Jag var tvungen att betala 605 € & comma; där jag ser mig själv och komma; Jag måste betala & quest;

Advertisement

Var kan jag se vad jag har att betala? Jag har själv ingen bokstav fått från studenten lån ger endast uttalandet min dotter jag var tvungen att betala 605Euro?

answers

Dottern är bara upprättandet kravet beskrivningen på att de kallade på den överordnade för betalning av detta belopp i beslutet ( "tas i intäkter").

Du kan lämna en kopia, du ens får ingen egen officiell kommunikation så vitt jag vet.

Antingen du litar på henne, eller be henne lämna meddelandet.

Related questions

Jag får flytta kostnader u & period; Renoveringskostnader som ALG två mottagare av byrån betalas & quest;

betalas omlokalisering kostnader för renovering vid flytt? ALG två mottagare. Att flytta är ändå möjligt endast om byrån godkänner. Vid detta tillfälle också kommer att klargöras om kostnaden. En ALG II får underteckna inget kontrakt mottagare, om de

Kan jag hjälpa byrån skaffar & comma; om jag måste betala extra kraft

Hjälp med förtidspension? Få låg pension. Måste göra en ytterligare betalning för el på 800 €. Kan jag använda 40% handpenning måste jag att löna sig i små omgångar med kraftleverantören, få kontoret ??? Frågan är, hur mycket den totala inkomsten. Är

Hur går det med studielån återbetalning av - och vid vilken tidpunkt jag måste betala & quest;

Hej alla, har en fråga om återbetalning studielån: När kommer du att ha pengar du fått för studieperioder som studielån lån betala tillbaka? Vilka villkor behöver för att passera ut någon erfarenheter har sedan gjorts med och kan rapportera? Hej! ca

Om studielån raderas helt & comma; om du tjänar för mycket och quest;

Snabb fråga för studielån: Jag har läst att studielån kommer att minskas om en student tjänar mer än 255 euro. Från vilken förtjänar en studielån är därför helt bort? Finns det en sådan gräns alls? En 400 € jobb är inte ett problem, men om du tjänar

När kommer betalas & quest studielån;

Min son och jag bor vid ALGII har min son ännu inte hittat en ny lärartjänst. Han besökte, om inget annat fungerar, Master School i Kaiserslautern, vilket gör det en "lära" systemelektroniken. Vad vi får i framtiden för pengarna? Min son är 22 å

Student & comma; med studielån och barnbidrag & comma; att skriva rapporter och tid;

Hej Jag har en fråga som kräver ett klargörande ganska snabbt :-) Min vän studerade (1 barn), får BAföG (685.-) och barnbidrag (150.) per månad. Nu har hon tagit ett jobb för en månad sedan, där hon tjänade en gång 2200.-. Arbetsgivaren vill att de s

Folkpension SGB XII - Under vilka omständigheter och kommatecken, bör byrån Therme Rengöring betala & quest;

Lägenheten värms upp av den termiska spa och spa tjänsten tillhandahålls av ägaren föreskrivna och orsaker. Skall kontoret spa underhåll under Kostnader för boende anta (42 i samband med § 35 SGB XII)? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent,

Finns det studerande studielån för studenter och sökande; Har en dotter och kommatecken, fadern stannar underhåll

studenter BAföG Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Vad är det? Makt det bara en high school, eller du går till en efterföljande skolgång? Om den förra: Vilken klass? High School? Yrk

Kan Unterhaltsvorschussgesetz få & comma av byrån, Om dina föräldrar inte vill betala & quest;

Hej, vad är kraven så att du får underhålls barn betalningar om sina egna föräldrar inte kan betala för underhåll / vill? Tack I "inte kan" är förmodligen en brist och det är ditt påstående även under kraften av föräldrar. andra sätt du nog inte

Min fråga är och komma, om mina föräldrar pengar från kontoret jag kan få då fortfarande ansöka om studielån och strävan;

BAföG trots harts 4 (stöd av byrån)? Kurs och klassificera det. Om dina föräldrar arbetslöshetsersättning II, eftersom de inte har något arbete eller inte tjänar tillräckligt, du får -finanziell som sett säkert BAföG ha rätt att sätta begäran i distr

2
Views
0
Ccomments