B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-18

Jag har ett nytt jobb och komma; min fru fick Hartz IV & comma; Nu är hon i Australien & comma; skatteverket har förändrat mig skatteklass av 3-1 och komma; vad gör & quest;

Advertisement

God dag! Jag antar en permanent plats i mars 2015. Min fru gjorde Harz IV och förutom udda jobb till 400 Euro bas.? Därefter vi lagt våra skatteklasser på 3/5? 3 för mig som en anställd. I augusti, min fru och våra två barn till Australien till din mamma, som har blivit allvarligt sjuk. Jag har min fru och våra två barn i skolåldern utcheckad på expediten kontor eftersom jag ville undvika problem med skolans styrelse. Denna vistelse var / är inte skjutas upp. (Beroende på hälsan hos min mamma)
Nu Finazamt har förändrat mitt skatteklass av 3-1. Det gör ca 500 € mindre nät. Inte bara att jag inte är med min familj jag kommer för ekonomiskt missgynnade. Vi anser att det som en semester på obestämd tid. Vad kan jag göra? Jag är fortfarande gift!

answers

Med din Abmelderei du har meddelat myndigheterna att du lever åtskilda. eller Din fru har fått en ny bostad utomlands. Det var både skräp som kontraproduktiv.

Enkel anmälan till skolan "Mina barn är några månader utomlands, eftersom min mamma är sjuk som går i skolan" skulle ha allt gjort.

rätta till det vid Skatteverket med en begäran om ändring av inkomstskatten konsol eller gå först till staden och registrera din familj igen.

Du har loggat fru och barn och giltst således som levande permanent åtskilda.

Våra lagar dra tydliga linjer och se en sådan situation inte det och sedan en annan. Detta innebär att du bo bekvämt i skatteklass till din fru tillbaka är.

På en semester barn inte loggas ut från skolan. Din fru har gett upp sin bostad i Tyskland. Således utgår uppdelningen taxa.

Related questions

Nytt jobb och komma; med gamla arbetsgivare inför Arbetsdomstolen & comma; vad som händer och komma; om uppsägning var olagligen & quest;

Vad händer när du avslutades -den egen uppfattning-fel, men därför accepterar ett nytt jobb i arbetsdomstolen tills rättegången. Förutsatt att uppsägningen förklaras ogiltig, måste det då omedelbart tidigare arbetsgivare nystar det avtalsrättsliga fr

jobb 400 euro - inte ha en Hartz IV & comma; men frivillig sjukförsäkring kostar mycket och komma; vad gör & quest;

Vän, 400 euro jobbers inte vill glida i Hartz IV, men frivillig sjukförsäkring är dyrt, vad kan han göra? Han kan mamma. helt enkelt inte längre fungerar. Han är med sin arbetsgivare är överens om att från 400, - Euro jobb - Euro jobb en 430. Detta k

Skall dokument till arbetsförmedlingen fortfarande föreslagna & comma; när ett nytt jobb i sikte redan är & quest;

Måste lägga ansökningar om ALG jag fortfarande, även om du mycket sannolikt snart ett nytt jobb? En vän till mig har även avslutas och nästa vecka ett möte med ett företag som har gjort henne ett erbjudande. Det fungerar så helt säker. Om de då fortf

nytt jobb nära gränsen till Schweiz och period; Bor i Schweiz WG & period; Skatter som en gräns och quest;

Jag har (förmodligen) ett nytt jobb i D, som ligger på gränsen till Schweiz. Jag har hört från vänner att det kan vara meningsfullt att leva i Schweiz och där för att betala sina skatter. Det bör vara sådan gränsarbetare system. Jag har i allmänhet v

Jag börjar ett nytt jobb med kommunal inomhuspool på och komma; men bara 30 timmar - det är dåligt för pension & quest;

Snart jag börjar ett nytt jobb den kommunala poolen, det finns bara gånger 30 timmar i veckan, vilket är dåligt för min framtida pension? Vad kan jag göra för att kompensera? Kan jag betala för att pensionsavgifter? Tack för goda råd. Hej byta jobb,

Ålder Job terminerad & comma; nytt jobb - Lohnsteuerkarte && semi; flytande övergång & quest;

Har mitt nuvarande jobb till mitten av januari avslutades eftersom jag vill ta ett nytt jobb. Nytt avtal har redan undertecknats och den nya Arbeitsverhätnis börjar 4 dagar efter utgången av den aktuella kvoten. Det nya bolaget kräver naturligtvis de

Korttidsarbete och Hartz IV - har förkortad arbetstid då sökandet av onda nytt jobb eller deltidsarbete och strävan;

Hur är det om någon är i permittering och Hartz IV. Måste denna korta arbets söka sedan det onda från att ta ett nytt jobb eller en kompletterande deltidsjobb? Eller han kan bara ta emot fördelar för honom hans företag igen tar? Nej, behöver han inge

Arbetsförmedlingen har gett mig ett nytt jobb - men jag vill arbeta utomlands och komma; Vad nu och quest;

Arbetsförmedlingen har gett mig ett nytt jobb, vilket är faktiskt bra, men jag föredrar att arbeta utomlands (var nyligen i Australien medan du arbetar, jag tyckte att super) vad händer om jag förkastar den nya platsen? Om det är den första plats som

Jag har från min bemanningsföretag - trots annullering - ett nytt jobb när de är i & comma; som nu jag beter & quest;

Tack för svaren. Min bemanningsföretag har nu ett nytt jobb för mig ... ja, mer eller mindre dåligt betalda jobb. Men vad kan du göra. Om nu löst uppsägning? Du får en för ett nytt anställningsavtal (som sedan startar ny igen) eller snarare sedan en

Nytt jobb i Schweiz

Jag var upptagen fram till slutet av augusti som en anställd i Tyskland. Från den 1 oktober Jag har ett nytt jobb i Schweiz. Kan jag göra reklam och flyttkostnader för det nya jobbet i inkomstdeklarationen 2014 hävdade? Enligt min uppfattning, att ko