B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar Pension sparkonton DDR pengar & plus; Passbook 2017-09-11

Jag har en DDR Passbook & comma, vad som redan har konverterats till DM & period, Var kan jag ta ut & quest;

Advertisement

Har ett pensionssparande konto i DDR, som redan wurde.Wo in mot DM jag kan nu återkalla Gelöd i euro genom stämpel och underskrift?
Snälla hjälp ....

answers

Jag läsa följande artikel till:

Gamla bankböcker hittades - utbetalning möjligt i många fall!

Titta här:

http: //news.toptarif.de/alte-sparbuecher-gefunden-auszahlung-in-vielen-faellen-m ...

Om motbok har skrivits till DM, då måste man få betalt pengar en bra chans. Finns det fortfarande banken? Smält banken vid behov denna information skulle vara bra. Annars skulle jag kalla gånger till den tyska Bundesbank. De kan säkert bidra till att ytterligare.

Hej benny, kommer du vara säker på besparingarna löna sig, eftersom den omräkningskurs av DM i Euro är väl känd. Gå först till banken där du har Passbook, det fungerar inte där, skulle jag gå till närmaste Landeszentralbank.

Var kan jag ta ut Gelöd i euro nu?

Med 99,991% sannolikhet av den bank som har utfärdat motbok. Så roligt kassan Leipzig, Dresden, Östberlin eller vad de små städerna kallas det. Vi Solln du skicka över ne håll?

Vid varje bank Jag vill ha min (åtminstone Banl har ändrat det till DM

Related questions

Contin metod för Passbook & comma; måste jag beställa mina pengar rädsla och komma; när någon lämnar på Bank & quest;

Jag förlorade en motbok. Banken sade att det var nödvändigt med en villkorad process. Efter får jag då en ny bok. Men vad händer om vi nu har någon skrivning. Hade han hävdar sedan på pengarna? Eller på någon av de pengar som en belöning? Snabb och b

Efter en längre tids sjukskrivning skulle ARGE & comma; att ansökan om sjukpenning jag in dokument & comma; även om jag förtjänar ingen sjuklön och period; Vad ska jag göra nu & quest;

är hartz4 mottagare och en mindre jobb. var sjukskriven under 6 veckor. trots att jag var redan på det pekade jag förtjänar ingen sjukpenning, skulle det onda som jag kommer utlovats eller förkastas bevis om Begärd sjukdom gynna. Hej! med sjukförsäkr

ogift par & comma; 2 barn och komma; nu och separation period; Vårdnad och umgänge med barnen & quest;

en mycket nära mig stående par (inte gift) separerar. Den smutskastning börjar. Det finns 2 barn (7 och 4). Om fadern har vårdnaden, i andra inte. Mamman vill för undan honom (gemensam) frihetsberöva barn. Det är fortfarande vanligt i sitt hem. Kan e

Återbetalning till Social Office & comma, om föräldrarna gått bort och sköterskan fortfarande period i hemmet d &; Föräldrar bor & quest;

Kan socialkontoret eller mig min man förbinder sig att återbetala om föräldrarna Berl.Testam. skulle ha dött, men min syster fortfarande, utan att betala hyra bor hemma hos föräldrarna? Vi har 2 döttrar. Föräldrarna har (full erwerbst mor. Barn) seda

uppmuntrande Money Passbook skjul inget intresse och förstörde Pengar & comma; Investeringsrådgivaren rekommenderar en investering i blandfonder och komma; är detta en bra idé & quest;

Jag vill ha en investering, flytande i lugna vatten, men avkastningen som 4-6 procent avkastning. Så jag gick till investeringsrådgivaren. Efter en risk inspelning och så andra problem med mål etc han har kommit till slutsatsen att blandfonder skulle

Jag får en Kpitalentschädigung av ddr gånger & comma; vem vet hur lång tid det tar tills det levererade

Jag var en kompensation effekt som tilldelas från DDR gånger, eftersom feiheitsentzug! Hur lång tid tar det nu för mig detta kommer att tilldelas! Jag hittade den här länken för dig. Följaktligen regionala råden i de enskilda staterna är ansvariga fö

Nephew gifter & comma; vill ha honom € 1000 Smart & comma; inte i kontanter & comma; Passbook & comma; Guldmynt gissa vad du & quest;

Hej, gifte mig med min brorson snart, jag vill ge honom till bröllopet Fastighetsskatt 1000 €, inte som pengar men jag tänkte på Passbook eller guldmynt. Det bör ha ett värde av 1000 euro, för att göra bra pengar, men jag vill inte ge kontant summan.

Vilka är argumenten för en passbook & comma; när du får samtalet pengar mer intresse och strävan;

Jag undrar bara varför du faktiskt fortfarande ska öppna ett sparkonto. Vilka är orsakerna till ett sparkonto? Varför finns det motbok som någonsin även om dagtraktamente intresse mycket mer än föra motbok? Jag är också av den uppfattningen att Passb

Att bygga polis från DDR gånger & comma; Vara wg & period; Hastighetsändringsförhållandet & comma; vad är vettigt & quest;

Mina föräldrar fick ett brev från Alliansen, de är ändå 31,10. avgöra om de kan omvandla sin byggnad försäkringsavtal (3000 Euro SB) eller .... bra, eller hur? Vad är vettigt att komma överens eller snarare avbryta. Varför gamla kontrakt lätt ändras

Har släktskap från Dresden en gammal frimärken från DDR ärvt & comma; har värdet & quest;

Har en relation (som jag knappt visste) några gamla frimärken från DDR ärvt, kan ha ett värde? Eller bara nostalgi? Detta är naturligtvis mycket svårt att beantowrten. Om det finns en blå Mauritius är en miljonär. Om det är bara om en sak skulle jag