B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-25

Jag har artros efter ett olycksfall i arbetet och komma; det dock redan för 24 år sedan är och komma; Jag ska nu gå vidare och quest;

Advertisement

Hej!

Jag hade ett olycksfall i arbetet under 1992. Här hälbenet bryts på flera ställen och skadade ankeln. Nu med mig artros var i denna vandring festgestellt.Mir det är helt klart att konsekvenserna av olyckan är. Endast BG ser på samma sätt?

Som skrivet, är olyckan redan 24år her.Damals jag var student och hade ett tillfälligt jobb med minimiinkomst. Om BG som erkänner nu, kan men dessa intäkter kan inte användas, eller hur? Det borde tillämpa min nuvarande inkomst. Min åsikt .....

Dessutom: Det var en bilolycka där jag var inte att skylla. Så BG hantera sedan till motstående försäkring.

Mina frågor:

Hur gör jag BG klart att detta är följderna av olyckan?

Vad inkomster nu kommer att förverkligas?

Finns det något som en preskriptions i BG?

Ända Tack och hälsningar Marcus

answers

Hej!

bäst exakt olyckan och plocka ut namnet på att BG och sedan konsultera en läkare passage. Detta skriver sedan en rapport för BG. BG kontrollerar sedan om den är erkänd som en följd av en olycka.

Den är baserad på förekomsten av nya olycksförloppet (när redovisas) intäkter.

Från dagen för meddelandet tillhandahålls som ett erkännande av de BG tjänster. Endast för perioden före omregistrering finns deadlines (= fördelar för det förflutna).

Om så är nödvändigt, försäkringsbolaget som allierade ta ombord (inklusive sjukförsäkring från erkännande av artros av BG).

hälsning

RHW

Hej!

Jag tror inte att du kan i ett finansiellt forum i denna fråga, få nödvändig hjälp.

Prova den här evtl.auch eimmal eftersom du se till att likasinnade människor med liknande problem:

www.unfallopfer.de

Kanske får du mer riktade åtgärder syster Forum. Lycka till och allt gott. http://www.gesundheitsfrage.net

Hej!

Jag tror inte att artros kan vara en följd av en olycka.

Related questions

som betalar min chef fortsatte betala tillbaka till ett olycksfall i arbetet och strävan;

Hej! Jag hade ett olycksfall i arbetet och efter mycket fram och tillbaka kan jag nu höra min lön sjuklön. Min fråga nu är branschorganisationen sade att de skulle få 70% av det från knappschaft igen frågan är nu detta verkligen knappschaft eller vem

Diskbråck genom olycksfall i arbetet

Jag är 23 år gammal och har aldrig haft tillbaka klagomål. Även om jag måste fysiskt lyfta tunga föremål på arbetsplatsen, men det var aldrig ett problem. när jag ville mattan skära räta mig jag är full balansering med ryggen trycks metallbord mot en

olycksfall i arbetet tillbaka till arbetsmarknaden och sjuk igen på olycksfall i arbetet

Hej, om jag hade ett olycksfall i arbetet sedan nio veckor var sjukskriven och att återgå till arbete trots begränsning av min hand och sedan efter en vecka sjuk register igen på min hand jag får då tillbaka lön eller ytterligare olyckor pengar. Jag

olycksfall i arbetet till 400 € grund som betalar mer

Hej Jag arbetar på 400 € grund på ett bageri, hade tidigare nästan fyra veckor med ankeln bruten och en gått upp. Vem betalar min lön från dag ?? Har hittills bara std bezhalt få som jag också hade arbetat. Som det är nu, om jag inte är där ?? min ch

100 & percnt; Betald ledighet vid ett olycksfall i arbetet trozt förkortad arbetstid eller & period, dåligt väder & quest;

100% lön under arbetsolycka trozt processen kort bzw.Schlechtwetter? Vad betalas ut om jag har en olycka på jobbet kan sedan konvertera chefen det? I Entgeltfortzahlungsgesetz (EntgFG) § 4 är: "(3) Vid arbete förkortas i verksamheten och därför skull

Den som kommer für sjukvårdskostnader för olycksfall i arbetet på & quest;

Jag har nyligen hade panorerade tillbaka tunga lyft från mitt jobb. Smärtan var verkligen snabba tider efter, men nu efter några dagar jag har ganska konstant smärta. Fortsätter i sådana fall utövaren och kan behandlas mot uppvisande av försäkringsko

Olycksfall i arbetet: på väg till jobbet och exkl; Bandanriß & exkl; Kanske sjuk i 6 veckor

Hade den första vintern en slip olycka när du anger operationssalar. Bin i pension och skulle för en vanlig kontrakt eller tjänst till den 31 oktober 2011. Som det ser ut (diagnos: band ärr med fingret, lymfdränage (efter 1 1/2 veckor), första finger

Olycksfall i arbetet när de flyttar från vän till arbete och strävan;

Efter en medarbetare hade stannat med sin flickvän, gick han denna gång från det och arbetsplatsolycka med bil svårt. Om det är ett olycksfall i arbetet? Eftersom BG kunde ställa till problem om vän bor mycket längre bort än din kollega. Jag menar, d

Vem betalar från den sjätte veckan efter ett olycksfall i arbetet och strävan, att som & percnt; -Satz för praktikanter och quest; & quest;

Skadan fördel är sjuklön lagstadgad olycksfallsförsäkring bärare. Du får det när du blir invalidiserade av ett olycksfall i arbetet. För arbetstagare, sjukförsäkringsbolag betala för skadan nytta. De skall agera på uppdrag av branschorganisationer el

400 Euro jobb olycksfall i arbetet och arbetsgivare kommer inte att betala

Jag har en 400 Euro jobb som en temp. Jag arbetade på olika dagar men regelbundet 17 timmar i veckan. Hade ett olycksfall i arbetet i augusti och administrationen sade bara om jag inte är där då inte betalas, vare sig sjuk eller inte vill. Även om BG

0
Views
0
Ccomments