B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-22

Jag har 30 år som betalats under en kapital livförsäkring & comma; försäkringsagent råder me & comma; att avsluta & comma; ska jag göra & quest;

Advertisement

Jag har 30 år betalat en kapital livförsäkring. Detta är 2017 löpt ut. En försäkringsagent har jag enheter nu i förtid avsluta? Det hade att göra med den Dax. Vem vet därifrån?

answers

Hej!

Jag tycker att detta utrett "... det har något att göra med DAX ..." också mycket opålitlig.

Min nästa svar / fråga skulle ha varit:

- Vad? Varför? Vilka är fördelarna med uppsägning?

En kapitalförsäkring, livförsäkring investerade besparingar del av ditt bidrag (bidrag nummer Kostnadsriskbidrag = besparingar bidrag) i (konservativa) massan. Detta investeras av investeringar reglering endast i liten utsträckning i Dax relevanta papper, till en mycket större del i obligationer och ränteplaceringar.

Om du vill använda långsiktiga Renditechanchen på aktiemarknaden, bör du välja en fond politik eller fond gemangete obligation / beslutat. Att du har men tydligen 30 år sedan inte tidigare.

Det kan vara för dig - under förutsättning att din LV en kapitalförsäkring, livförsäkring är - nu är det följande huvudsakliga nackdelar / risker genom att meddela:

- Förlust av mycket högre fakturering / garanterad ränta (nu 1,25%)

- Förlust av säkringen; Nästan varje Cape bild. LV har även en död förmån.

- Lägre kapacitet dränering; Den Zinszeszinseffekt är under de senaste åren den högsta ( "I slutet av spela musik")

- Förlust av den slutliga vinstandelen; Detta betalas på förfallodagen

- Risk Reinvestment; Var vill / Du bör nu hitta en jämförbar hög avkastning investeringen med liknande låg risk?

rekommendation:

Jag rekommenderar dig att kontakta agenten igen och mig särskilt att förklara hans uppfattning, de risker som är kopplade till en fortsättning av avtalet fram till slutet av ordet själv.

Låt räkna ut vad som är aktuellt återköpsvärde och det förutsagda flödesvärdet. Endast skillnaden är din risikiertes kapital, det vill säga vad man kan förlora.

Då skulle jag be honom om ett placeringsalternativ för återstoden av mandattiden, som inte har dessa risker, men samma avkastning medför.

Om du har ytterligare frågor, kontakta mig personligen i mitt budskap till.

Sen när en försäkringsagent kan säga en livförsäkring? Det du vill men bara sätta på en ny investering, som det blir en rejäl provision. Så bäst att fullfölja kontraktet med ytterligare ett år, annars möjligen mindre slutliga vinstandelar kommer att krediteras.

Detta är 2017 löpt ut.

Är du från framtiden? 2017 har vi ännu inte.

En försäkringsagent har jag enheter nu i förtid avsluta?

Ta till exakt vad?

Det hade att göra med den Dax.

Om han vill återinvestera pengarna? Och hur mycket viktigare fråga: Vill du återinvestera pengarna? Hur gammal är du? Du betalar mer bidrag i avtalet? Detta är inte ett företag pensionsplan?

Jag skulle inte tillkännager eftersom det är vanligtvis förknippas med stora förluster. Det stängs en livförsäkring, om du vill betala i detta längre.

Din ekonomiska representanter vill, som han tjänade provision insättning dessa pengar i ett finansiellt system.

Först av allt, om du sagt upp kontraktet är ett år innan du förlorar definitivt mer pengar än du kan-förutom lotterivinst. Du förlorar de sista bonus som i slutändan gör ingen mening och det verkar vara tillräckligt liten på grund av den nuvarande räntenivån. Vi vet allt detta ingenting om vad det är nu exakt på ett kontrakt, oavsett om det är en klassisk investering eller investera i fonder (det senare skulle vara ett uttalande "DAX" fit) hittills är svårt att gissa vad du nu äntligen måste göra. Men definitivt skulle jag inte säga upp avtalet.

Då skall din Herre beräkna gånger vad och vad som kommer ut vid utgången av kontanter i ett tidigt uppsägning!

Att han ska ge dig autentiska skriva!

När han talar sig ut, du vet omedelbart om du står.

Jag nästan vemute som vill att du sedan aufschwatzen något annat, vad han förtjänar.

rentin:

Följer du förslag av företrädaren, där du avbryta 30 år bidrag hållna Lebensversicherung väg att löpa ut, förlorar du den slutliga bonusen.

Han befallde du vad investeringsalternativ?

En är redan vissa tider, i händelse av förtida uppsägning Du skulle förlora pengar. Gjorde detta tvivelaktiga representanter också förklaras begripligt som bekräftas varför hans prognos kommer att inträffa så? Jag är övertygad om att inte.

En galning! Inte säga upp försäkringen har min. 3,5% diskonteringsränta och förmodligen finalspel etc.

lycka till

Det beror på vilken typ av livförsäkring som är. Och vidare, är det viktigt att kristallen av företrädaren fungerar.

Normalt är spetsen falska. Du var på era bidrag idag ett förhållande mycket god avkastning på 3,5%. Där du får på grund efter utbetalning mer?

Och den här kursen är skattefria utbetalning. Gör du något annat som en investering, får du sedan får beskattas.

Det skulle ha att göra med Dax? Hur så? Låt du förklara gånger närmare och för Guds skull, sluta i alla fall.

Detta har förmodligen att göra med det faktum att försäkrings Fritze fortfarande vill köpa en ny bil i år. Gissa vem som ska betala den ....

Related questions

kommer att spendera pengar som betalats till barnet av fadern & comma; Moderns Hartz4 kredite & quest;

Vad händer när barnet månad. Fickpengar från främmande far får på den Hartz4 mottagaren (= förälder) konto kommer att krediteras som inkomst? När det gäller vårt konto kommer angrechent årligen upp till ersättning på 50 €. Såvitt jag vet, även barnen

Jag har 8 år betalat in det spanska pensionssystemet & comma, jag hävdar & quest;

Jag har 8 år och 3 månader i den spanska pensionen eingezahlt.Seid kortlivad och jag jobba igen i Deutschland.Habe jag uppnå med den lagstadgade pensionsåldern har rätt till delpension spanska? Om du uppfyller villkoren för en spansk pensionsutbetaln

Karta förlorade & comma; Under tiden har alltså betalat & comma; även om min PIN-kod inte det stå & comma; Vad nu och quest;

I förra veckan, förmodligen medan shopping i en stormarknad, förlorade mitt kort. Prompt jag nu tvungen att erkänna att köptes med kortet i snabbköpet. Det behöver inte betala någon PIN-kod. då får jag pengarna från butiken igen? Varför betala ut uta

Jag har trådlöst i Amtell inte betalat & comma; sedan hotade inkassobyrå med lag och kallas för bearbetning 91 & comma, € 57 & comma; Jag måste betala & quest;

Insamling Nils Schubert Teoretiskt, till maximalt 15 € betala en gång till inkassoavgifter per transaktion av fordringar till 500 € Här är avgiften listan http: //www.schuldnerberatung-schickner.de/news/inkassokosten-zulassig-oder-nicht ... Ge mig me

Jag misstag betalat mycket pengar för att få & comma; Vad nu och quest;

Hej Alla, I går jag skurade mitt kontoutdrag och såg att upprepade gånger pengar överföras till mig av olika människor, nu beloppet kommer att mer än 200 € om jag räknar alla bokningar tillsammans. i användningen mestadels är Ebay och sedan en produk

Om man har betalat alla hyresskulder innan domstol datum & comma; evictionen då ineffektiva & quest;

Eller du måste betala inom en månad efter vräkning? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Om du i detta hyresvärd vräkta halsen har för första gången måste du betalas i

Min vän betalat för 4 barn Underhåll & LPAR, SB900Euro & rpar; & period, Vad händer om vi får ett barn & quest; erhöt sichSB

Min vän har från tidigare äktenskap 4 barn, en brist beräkning gav underhållande, kvarstår till honom bara 900 €! Net han tjänade 1200 €. Vad händer om vi får ett barn ????? underhållande skulle gekürtzt den andra ?? SB inte ökar. på årsbasis. minder

Detaljhandeln har mer porto som krävs än vad som faktiskt betalats & comma; Jag kan återta & quest;

Jag var nyligen med en stor Internet köpmän beställda varor Frakt 4,95 euro-men är egentligen bara en stämpel värt en sändning it-dvs har handlaren berikat sig på Porto .. Kan jag göra det? I ordervillkor är vilken grad av roliga Versandpauschale-är

Kan jag använda omsättningsskatt & comma; Jag har betalat för mäklare och notarie & comma; proportionellt anger i Advance självdeklaration & quest;

Hej Användare, köpte ett hus med ett solcellssystem i år. I samband med solcellssystem, bestämde jag mot småföretag förordningen och är därför moms. Min fråga är om jag skatten för fastighetsmäklare, notarier, etc., köpte ett hus erfoderlich kan göra

Är en livförsäkring och LPAR, ingen lön & rpar; där jag är en försäkringstagare och komma; betalats av arbetsgivaren men är & comma; SHI recept & quest;

Menade du bidrag i utbetalningsskedet? Annars, jag förstår inte din fråga. Betala för dina AG bidrag från hans privata inkomster eller hur fungerar det? Hur är det alls till AG har helt enkelt tagit över premiebetalning av din privata kontrakt från d