B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-30

Jag har 14 dagar semester representation i vår gren Frankrike gör & comma; vilken ersättning jag kan ringa och quest;

Advertisement

Hej, jag 14 nätter representation i vårt franska dotterbolag för min arbetsgivare. Han meddelade ersättning för kostnader enligt följande: flyg, hyrbil, boende. Dessutom kommer jag att samla alla verifikationer, som skulle rapportera tillbaka till mig. Fråga: han väljer äng inte bekostnad platt för det här landet? Jag är, trots allt, två fulla helger (torsdag till torsdag) ofrivilligt där. Lasse som en ensamstående mamma min 10-åriga dotter hemma i vården av en granne. Är det enbart mina förhandlingsförmåga eller om det finns en rättslig grund för schablonavgifter? Ens nämna att jag inte gå frivilligt men saken var nästan väntat. Tack på förhand för ditt svar.

answers

Vad säger din anställning eller finns det ett företagsavtal om ersättning för resekostnader, som refereras i ditt kontrakt?

I grund och botten är det arbetsgivarna är fria att använda en mängd olika modeller för ersättning för resekostnader - inklusive standard avdrag av innehållet, det vill säga att ersätta eventuella resekostnader. I vilket fall som helst, enligt definitionen i inkomstskattelagen avdrag används som reklam kostnader för att vara avdragsgilla erkänna Minder bidrag, utan att också överväga fler bidrag än beskattningsbara löner.

För dig förnuft skulle vara

- Flyg bokas och betalas av arbetsgivaren. Dessa belopp du inte ska behöva sträcka ut.

- Om du inte behöver helgerna för ankomst och avgång och benötigenn skulle då en avgång på måndag morgon (söndag kväll tidigast) och en returflygning på fredag ​​kväll skulle vara bra, så att du är helgerna hemma.

- Boende, resekostnader (med egen bil), biluthyrning, parkeringsavgifter, telefonavgifter etc. skulle återbetalas.

- Kostnader för uppehälle kan genom konventionella förpackningar för Frankrike (eller, om regleras separat, för denna stad) kommer att återbetalas.

- En Reisekostenvorschuß över en betydande del av de förväntade utgifterna skulle gälla.

Naturligtvis, du samla alla kvitton, eftersom dessa lämnas med bekostnad rapport.

Eftersom barnomsorg dotter natten är också arbetsrelaterade, bör du även kompensera för de extra kostnaderna för barnomsorg från 17:00 till 07:00 eller möjligen tala på helgerna.

I din beskrivning, inser jag inget ovanligt. Däremot behöver du inte tycks ofta ha uppdrag ...

Kostnader schablon?

Ett vanligt misstag, eftersom skatte "kostnadsposter", som arbetsgivarna vill följa, eftersom de inte kan återbetalas till den anställde skattefria, är ersättning för catering mer kostnad, inte kostnader catering! Således, ligger tyngdpunkten på mer kostnader jämfört med den inhemska försök att spara ja.

Erbjudandet din arbetsgivare går därför utanför skattesystemet när du betalat din lokala hela ansträngning. Detta kan dock leda till finansiella problem, eftersom åtminstone den schablonbelopp överskjutande beloppet är föremål för löneskatt. Kanske är det så omedveten, men kanske faller i en skatterevision på.

Skötsel av granne

När det gäller ersättningen bör tala med arbetsgivare och granne på grund av ersättningen på mini-jobb basis (€ 450 för 14 dagar). Men glöm inte grannen i Minijob centrumet att registrera elektroniskt.

Hur vet vi varför han inte ta utgiftskonto i landet. Han kanske inte visste, kanske han tror att hans kontroll dem bättre, kanske han vill spara pengar. Du måste fråga honom.

Related questions

52 arbetstimmar per månads- tre dagar semester-hur mycket mer arbetstid gör & quest; Tidrapporter & quest;

Hej, jag är återigen en ny fråga eftersom jag missförstått med den sista frågan. Har en mini jobb började med 36 dagar årlig ledighet 6-dagarsvecka och 52 timmar per månad, jag måste jobba. Att jag skriver tidrapporter eftersom jag arbetar på olika s

Har deltidsstyrkorna bara 15 dagar semester och sol, år eller till och med 30 dagar som heltid & quest;

Deltidsanställd / dagar / år? Antalet dagar som du har semester beror jag tror på de dagar du arbetar. Om man arbetar tre dagar och en har 15 dagar semester. Så det här är inte bara efter en timme, vilket man gör, men om du arbetar 3.4 eller 5 dagar

Chefen är ingen semester och komma; men ger också sina anställda en övertids konto komma; kan han & quest;

t.ex. 25 dagar semester skulle exempelvis 130 övertid. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Inget kan han inte. ledigheten rätten måste betalas i semesterdagar. Detta ändrar bara i ett

hur många dagars semester jag måste ta och hur mycket kan jag ta ut & quest;

hur mycket semester jag kan därför ha betalat, jag har hela semestern verkligen vara på semester? Semester är där för att koppla av. Det har begått lagstiftaren. Vem vill ta världen eller timeout på balkongen för att tjäna pengar i den vackraste tide

Jag tänker på 01 & period; 10 & period, 2016 & comma; efter 45 års arbete med 63 år i pension och komma; hur många dagar semester är AT & quest mig;

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Antingen nio tolftedelar av ordinarie ledighet eller 20 dagar, beroende på vilket som är längre. Men vissa arbetsgivare ger inte korsa för att ge f

Under våra 8-dagars semester började en hantverkare-faktura med möjlighet inom 5 dagar med rabatt betalas & comma; vad kan vi göra & quest;

Jag skulle göra betalningen omedelbart med kassarabatt! 5 dagar är riklig kort! Hantverkaren är redan rapportera när det är emot det. När du anger "betalas vid 3% rabatt inom 8 dagar" börjar rabattperioden fram till mottagandet av fakturan från

Kort arbete torsdag u & comma; Fredag ​​Jag MUS sedan ta fem dagar semester

Jag Wolte MO SOM, u, ons semester företaget jag har fått höra det är inte jag uppbåda ta 5days semester eftersom torsdag och fredag ​​på kort tid arbete. Det finns verkligen något för det eftersom även tiden för Tor + Fri betalas av arbetsförmedlinge

Finns det en KV för 30 dagars semester av mina barn som bor i Filippinerna

Mina barn 48 och 54 år jag tyska medborgarskap, men sedan 2 år bor i Filippinerna. Kom och besök mig för en månad nu. Kan sjukförsäkring under denna tid jag har för dem, och i så fall var? Ja, i de flesta sjukförsäkringsbolag. Detta är en kortsiktig

Jag bokat online förra veckan en flygning och betala via autogiro & comma; nu har passerat 6 dagar och det inte har någon debet inträffade & comma; vad gör & quest;

Det har bara varit borta några dagar. Om du inte vill ha att flyga den här veckan, kan du vänta till lugn. När SEPA uppdrag du har gjort din plikt. Hej, med mig var den längsta hittills 2 veckor. Men du kan vara säker på att du har dina papper och ha

Kan semester betalas & comma; Om du inte vill ta honom & quest;

Hej. Jag har en fråga nämligen huruvida det är juridiskt ok om jag låter mig betala min semester i stället för att ta honom. Min chef har närmat mig (och andra), och frågade om någon skulle vara villig att inte ta sin semester för detta år utan att f

1
Views
0
Ccomments