B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-01

Jag hänvisar Pension & comma; min fru en mini pension och period; Jag har betalat klass 3 & comma skatter, min fru utan & comma; eftersom endast 150 & comma, 00 pensionsperioden; Varför efterskottsbetalning & quest;

Advertisement

Vänligen akut hjälp !! Jag hänvisar Pension och beskattas i klassen. 3 Min Fau får en mini-pension (150, oo € per månad / 1.708.98 per år). Eftersom det kan uppskattas till 64%, men skulle vara skattefria i detta belopp var särbeskattning rekommenderas inte. Varför ?? Min inkomst beskattades korrekt, pension om de hade investerat i klass 5 fortfarande skattefria. I den gemensamma bedömningen har jag kraftigt betala extra (ca 400, oo €). Varken styrprogram eller Elster verkligen inte myndigheten är ett korrekt svar. Snälla hjälp, eftersom oppositionen har löpt ut snart brådskande

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Naturligtvis din skatteklass 3 och ersättningar till din fru är verkligen beaktas när du.

Därför bara en liten extra betalning på inkomster din fru.

Related questions

Far pension har högre pensionsålder faktor & comma; eftersom han glömde pension & comma; ska han stämma efterskottsbetalning & quest;

Min fars pension har nu visat sig med en högre pensionsålder faktor, han får ungefär 18% mer, eftersom han glömde pension och har nu gjort en ansökan om pension fram till 68 år. Nu har vi hört att pensionen faktiskt bör informera sina försäkringstaga

Jag hänvisar Pension & period; Hur mycket kan jag tjäna detta & quest;

Om du hänvisar Pension, så därför var officiellt, kan du (såvitt inte medel för en icke-aktiv tjänst, utan om normal pension), så mycket att tjäna, hur du vill. För förtidspensioner tillåts tjäna 400 euro per månad, i åldern 65 år och obegränsad. För

Snart får livförsäkring ut och komma; är avsedd för pension & comma; vilken investering råda dig & quest;

Hej människor, snart jag få min livförsäkring ut vem som är ansvarig för min pension, eftersom de juridiska, jag har bara några euro där. Det finns 100.000 euro som jag får. Vad en investering du skulle rekommendera? Kan jag annuitize det, men då kap

Hur mycket pengar skulle behöva betala min mor & comma; För att få barnbidrag & quest; Och vid start pension & quest;

Ändå efterfrågan: hur mycket pengar skulle behöva betala min mor i pension för att få sina barns nytta? Hon har 2 barn (född 1963 och 1964). Och när skulle då börja sin pension? När mödrarna bättre pension kommer tidigt den 1 juli? De skulle vara gla

Tidig utbetalning av pension eller & period; Pensionsförmåner för politiker och strävan;

Jag har hört att Mr Zumwinkel, tidigare postföreståndaregeneral, få sina pensioner betala i förtid i en klumpsumma har. Kan Althaus, också? Och vad kommer den beskattningsbara? Något som chefslöner? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompet

är 63 och redan 15 år gått i pension erwerbsunfähigkei & period; Kan jag gå i livränta utan abscläge

Jag hänvisar i 15 år pension för Erwebsunfähigkeit. Är 63 år och vill gå i pension. Är detta möjligt utan rabatter? Eftersom du redan hänvisar pension, är denna fråga överflödig. Om du kan konvertera pension, förblir det åtminstone på samma nivå som

Jag var i Tyskland & comma; eftersom du berätta och komma; Jag vill ha en applikation för att hjälpa mödrar göra och LPAR i Bonn, barn 1969 & plus; född 1972 och rpar; & comma; där jag måste göra & quest;

Mödrar Hjälp? du menar säkert mödrarna pension, eller hur? Men mödrar pension är ingen egen pension, bara de i ne det ökar statlig pension eftersom perioder av barnomsorg för dem som är födda före 1992 barn nu mer krediteras. Applikationen du sätter

Vad är avkastningen & comma; när min fru för 3 år för pensions högre frivilliga avgifter som betalats & quest;

Jag vill betala för min fru ytterligare 3 år frivilliga pensionsavgifter, så att (det vill säga i 3 år) kan få en liten pension med 65 år. Nu tror vi att vi ekonomiskt råd högre avgifter, om det är vettigt att betala en högre pensionsavgift för 3 sak

Morfar har nya fru & comma; Granny är sur och komma; vill Underhåll & comma; men har mer pension när han & comma; hur fungerar det ut & quest;

Min morfar har en ny fru, är Oma - förståeligt - mycket sura, vill hävda underhåll från honom. Men hon har mer pension som - hur ska gå ut? Min farfar har fler tillgångar, men det har bara mer betalt till pensionsförsäkringen. Om hon har mer inkomste

Min fru skulle vilja betala frivilliga bidrag till pension & comma; Finns det ett minimibidrag & quest;

Min fru saknas fortfarande 3 år för fullföljandet av väntetiden, "pension 65". Du vill betala detta år, det finns ett minimibidrag eller i vilken utsträckning bidrag borde vara? Minimiavgiften är 2008 euro 79,60 per månad. http://kuerzer.de/CoBf