B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-30

Jag hänvisar grundtrygghet och förväntar sig en avkastning på skulder och period; Kan över äng i ett sparkonto

Advertisement

Jag hänvisar grundtrygghet. Någon är skyldig mig pengar under många år. Kan han få det i 50 eurokursen på mitt sparkonto? Gränsen undantag finns inte uppnås.
tack
Marion.

answers

Genom återbetalning av skulder du kan tjäna intäkter och dessa är i allmänhet krediteras grundtrygghet, det finns ingen inkomst från arbete, det finns ingen ersättning här. Pengarna kommer att krediteras enligt inflödet, dvs i månaden där du får det, kommer det att dras av från din ansökan.

Tiderna har googlade lite, Solande den Vermögensfreigranzen respekteras, kan behålla pengarna.

Related questions

Hur mycket pengar kan du attrahera och behålla och komma; när man hänvisar grundtrygghet & quest;

Vi måste attrahera och behålla mycket pengar genom att hänvisa grundtrygghet? I princip kan du vinna så mycket pengar som möjligt, men naturligtvis grundtrygghets kontoret förväntar sig att detta resultat som inkomst. Han är då inte tillgänglig få gr

Som jag förväntar sig en inflation på min pension och omsorg innan & quest;

Jag måste också ta hänsyn till Infaltionsrate i pension men om jag väljer en modell. Hur gör jag det? identifiera behov på dagens bas. Anta att du behöver sedan vid närmare eftertanke avgick 3000 € före skatt. Då de med inflationstakten du Weche geno

Hur då förväntar sig tyska Pension & quest;

Ett medfött handikapp får från DRV, men aldrig hört 20 år har arbetat skrivna och därmed cirka 700, -EUR pension. För mig är det så, jag 55Jahre också inaktiveras från födseln, men antas lite jobb gjort (de flesta gånger 2 år) totalt 78 månader i 198

Jag hänvisar grundtrygghet nu vill deportera mig att hyressubventionen & comma; kan jag undvika detta & quest;

Jag hänvisar i grunden försäkran, är gravt handikappade 60% med KZ g. Jag fick från socialkontoret ett brev i det följande var "... för det är vorraussichtlich rätt till bostadsbidrag, som kan överstiga 65,61 € grundtrygghets de för närvarande bevilj

Är det sant att DZT & period; med statsobligationer minus företagskonton w & period; en förväntar sig att inflationen vi & quest;

Hittills gillade jag obligationer Gernkogel min son säger, bus, eftersom ränteeffekten efter inflationen sedan faktiskt fizzles själva ser som alltför väl och köpet är då nästan meningslöst? Det är rätt. Köpet är endast användbar om priset på obligat

Jag hänvisar grundtrygghet & comma; var Revisorer & period; Håll måste ändå kontrollera dokument och period; har inga

Jag var revisor och ändå måste hålla konfidentiella skatte filer. Involvera Jetz grundtrygghet och har ingen betydelse förmåga. Det går inte att ta några kostnader. Som har några råd? Sorgligt att få utbildning i situationen, det måste dålig hänt. Vo

När kan vi som pensionärer förväntar sig en skatteåterbäring & quest;

Jag läste i tidningen att pensionärer i år i många fall, kan förvänta sig en skatteåterbäring? Är det korrekt och i vilket fall räknar med att detta? T.ex. en passiv inkomst på vilken har avdragen skatt under året. Eventuellt även i fastigheter. Jag

Hartz IV -'d för att flytta till platt utseende och komma; Job Center förväntar sig att som en semester - är det ok & quest;

Bin i Hartz IV och vill flytta. Kommer den nya platsen leta efter lägenhet, Job Center berättar att detta var semester - Jag hittar inte, vad tror du det är ok? Eftersom de ger mig bara tre veckor, jag behöver mer, jag får i frånvaro av arbetslöshets

När BBBank inteckning det finns ingen administrativ avgift och komma; förväntar sig en högre ränta & quest;

När BBBank inteckning det finns ingen administrativ avgift, räknar automatiskt en högre ränta på lånet? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Bara för info: avgifter för att beh

Kan göra flera olika jobb I en deltid student eller inte längre förväntar sig & quest;

Hej! Jag börjar på måndag en deltid. Jag kommer helt måste finansiera sig själva, att jag inte kommer att få en student lån. Min plan är enligt följande: en deltidstjänst med högst 20 till 25 timmar per vecka en deltidsjobb möjligen även en aktivitet