B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-10-26

Jag gör för första gången en självdeklaration & comma; har skatteklass 1 & comma; är det korrekt och komma; I 2012 - 2015 nu kan lämna skattekontoret & quest;

Advertisement

Gör startas min deklaration. Nu har allt gjort relativt snabbt få. Ville fråga endast kortfattat att det är riktigt att jag har allt kan skicka 2012-2015? Skatte Klass 1

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Inkomstskatten fäste riktar sig främst civilstånd.

EStG § 38b löneskatt klasser

Vad är sant för dig?

Var du före 2014 redan skyldiga att lämna?

Perioden för att bedöma skattebelopp i enlighet med § 169 skattelagen i princip 4 år och börjar med en ansökan orientering med slutet av varje mätperiod.

"Tidsfristen för inlämnande av en frivillig deklaration (ansökan bedömning) uppgick till 2007 i enlighet med § 46 mall: ... §§ / underhåll / gamla URL buzer punkt 2 nr 8 EStG aF två år sedan avskaffandet av detta system i början av 2008 tillämpas den allmänna tidsfristen bedömning enligt § 169 punkt. 2 nr. 2 AO, som är fyra år. "

https://de.wikipedia.org/wiki/Einkommensteuererkl%C3%A4rung

Jag hoppas Wiki är fortfarande relevant.

Annars hjälper dig och mig vår Enno. ;-)))

Hälsning Z ....

På begäran disposition bindningstid är fyra år. Så du kan tills 2016/12/31 också en förklaring till den beskattningsperiod 2012 föreslås.

Related questions

Jag gör för första gången en självdeklaration & comma; har skatteklass 1 & comma; Hur kan jag redigera de senaste 4 åren och strävan med en skattedeklaration programvara;

Jag gör för första gången en skattedeklaration, har skatteklass 1, hur kan jag arbeta med en skattedeklaration programvara de senaste 4 åren? På WISO skattedeklaration program är endast kunna acceptera deklarationen 2015. På råd skulle jag vara glad.

Min granne & comma; 85 J & period; & comma; Pension & comma; Tjänstepension och tillgång & comma; hittills har ingen självdeklaration & comma; vad gör & quest;

Min kära gamla granne är redan 85 år, det har sin egen pension på cirka 800 euro, 400 € pension, hon också eget hus och en del mark med skog och även investeringar. Hon har gjort en pensionär självdeklaration. Men nu skattemyndigheten har skrivit, de

Jag gör för första gången en självdeklaration och LPAR, anställd & comma; lagstadgade sjukförsäkrings & rpar; & period; Får jag det tillbaka & quest av sjukförsäkringen,

Som jag förstår försäkringsbolaget får en viss procent av min inkomst. Om inkomsten är lägre (annonseringskostnader, utbildning, professionell vera lasster omlokalisering, ...) precis som bruttobeloppet, som är på lönelistan: Får jag tillbaka det öve

Lärling: Inbjudan till självdeklaration & comma; sedan tull & quest;

God dag, jag har för första gången utfärdades år 2011 en deklaration för inkomstskatt avdrag från nästa jobb. Nu har jag fått ett brev från skattemyndigheten att jag hade misslyckats med att leverera under 2012 a. Måste jag har ett förslag till eller

Självdeklaration & comma; med stöd barn && halv; semi-orphan pension

Hej, jag har tänkt i år för första gången att göra en självdeklaration, naturligtvis, i hopp om lite tillbaka för att få stänger ute. Mir är nu emellertid fråga (som jag är för närvarande fortfarande i utbildning själv) om barnbidrag & Half barnpensi

Student & comma; Självdeklaration & comma; oberoende

Måste lägga som student lämna in en deklaration om du är inblandad i en GbR (deltid, GBR själv deklarationen görs naturligtvis), intäkterna inte överstiger 8000 euro och det har inte föranletts av skattekontoret det? Snabb och billig hjälp för din sk

Om jag gör en självdeklaration & comma; då jag skickar originalen till skattekontoret & quest;

Om jag gör en självdeklaration, då skickar jag originalen till skattemyndigheten, såsom det ursprungliga uttrycket av den elektroniska deklarationen från min arbetsgivare? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade reviso

Måste jag självdeklaration & comma; om en familj och LPAR, både arbete och rpar; avgiftsbelagd hotar

Hej! Jag slutade med WISO Steuer-CD 2010, min självdeklaration. Jag arbetar 2 hela dagar (40%), min man 100%. Skatte klass III och V. Barnen måste övervakas, är Teuereste sak maten, som tyvärr kan du inte ange. Genom min långa vägen (57km, 2x / vecka

Gleitzone och självdeklaration & comma; vad den returnerar & quest;

Hej. Eftersom jag inte kan hitta en fast jobb efter mina studier har jag arbetat mamma. 400 € bas och få en liten del från arbetsförmedlingen. Eftersom jag skulle verkligen vilja bort från arbetsförmedlingen (Är inte en stat där!) Jag vill tjäna mer

Har sjunger studenten redan att göra självdeklaration & comma; när han tjänade deltidsjobb under 8000 Euro & quest;

En vänlig låt elev undrar om han redan har att göra en deklaration på skattebyrån, om han (han sjunger på begravningar, bröllop och konserter) med sina deltidsjobb tjänar mer än 8000 euro per år? Han gjorde olika uppgifter, ibland sades studenter är