B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-13

Jag går till en och period, 6 & period, 12 och går i pension period, percnt 64 &, beskattas & period, hålla det ca perioden € 850 av &; hur mycket skattenummer

Advertisement

Jag kommer att gå i pension 1.6.12. 64% beskattas. Dassind ca 850 Euro. Hur mycket skatter för mogen?

answers

Låt dig men som din arbetsgivare. Även skattekontoret ger dig gärna information. Tog du kanske som pensionärer fortfarande avskrivningsmöjligheter / skattelättnader

Jag vill du detta händer bara när ingen viktig information skulle jämna saknas i din fråga.
Men du kan själv vidta åtgärder:

www.abgabenrechner.de. Är inte svårt.

Related questions

Bond är på obestånd och period; Vad kommer Rechtsschutzvers & perioden; vet när jag köpte tidningarna & quest;

Tyvärr har en byst i depån. Är inaktuell. Nu vill jag att få några råd från en advokat. Jag skickade till min försäkring RS denna begäran. Nu vill veta när jag har fått tidningarna. Detta var 2 år sedan i nyemissionen. Varför vill veta? som önskar ev

Redovisning: förlust av Postbank och period; Hur är balansräkning perioden dt; Kontoutdrag och strävan;

Dt. Banken deltar i Postbank. Turn har rapporterat en förlust. Hur är denna förlust i balansräkningen i Dt. Kontoutdrag? Proportionellt över aktieinnehav, det vill säga x% av cirka 70.000.000 € minus? Eller inte, eftersom bidraget från x% efter princ

Barn under 18 i Utbildning & period, barnbidrag löper December perioden &; Väntar på lagändringar i 2012 & quest;

Min dotter är 21 och i utbildning i 2: a året för hälsa och sjuksköterska. Enligt den gamla lagen de wüede 2012 falla över inkomstgränsen. Nu gamla sändes till mig av barnbidraget fond som jag måste göra ett bevis på inkomst. Efter ett telefonsamtal

Jag arbetar period sedan 01 och 01 och period, 2012 i en nattskift och period; Ett driftavtal säger perioden 8 &; 50 € avgift och tid; Från 01 och period; 02 & period, 2016, bara betalar företaget 15 & percnt; & Quest;

Enligt § 6 punkt. 5 arbetstidslagen, skall arbetsgivaren bevilja nattarbetande för arbete under de nattliga timmar ett lämpligt antal betalda lediga dagar eller lägga till en lämplig markering på honom denna hänför bruttolön. Detta gäller endast om i

Vad finns i lån genom portaler och komma; som Smava & period, de eller Auxmoney & perioden, för att observera de & quest;

Att tänka på när upplåning via portaler Smava.de eller Auxmoney.de? Är det någon bekant med pengar låna från individer genom og sidor? Är detta verkligen fungerar? I vilket fall är det värt som ett "klick" snarare än en gå till banken? Sådana pl

Pension 150 period, - med tanke på Sozialamt AIDS & period; Sysselsättning och månatliga perioden; 90 period, - socialkontoret drar 66 & percnt; från & period; Höger & quest;

Min vän får från inte faktorer under kontroll av sina skäl endast en pension på 150.- Euro. Hyressubventionen och stöd för uppehälle är socialtjänsten. Den har 69 (!) Hittade en städjobb, men socialtjänst reserver 60.- a. Är detta legit? Med den komm

Bin för 5 & period, 6 & period 2013 i konkurs & perioden; Kan jag hålla kooperativa tull Aktier & quest;

Efter ny Inso-lag kooperativa aktier inte längre att ta till massa. Bin sedan 2013/05/06 i personlig konkurs och betala min plikt aktier uppgående till 355.00 euro till administratören i omgångar början. Betyder det att fortsätta eller jag kan försva

Jag är Bea & period; & comma; Est & period; 2003 & period; Min ex gift igen 2014 och period; Har versen och perioden, -Ausgleich tecknat & period; vara & quest;

Jag är en tjänsteman. År 2003 blev jag skild från min fru. Det var en leverans kompensation inställd. 2014 mitt ex och jag vill gifta igen. 2016 Jag går med pensionsåldern i pension. Min fråga: Om jag av Versorgungsaugleich redan nu abezogen av min p

Vår son är att studera och komma; k period; vi på St & perioden, förklaring och period; reklam~~POS=TRUNC kostnader~~POS=HEADCOMP

studerade Unsser son och har ingen inkomst. Kan vi på deklarationen systemet barnrelaterade kostnader absetzten- rida till universitetet. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de O

Formulär för återbetalning av utländsk & period; Källskatt på Lux & perioden; IRS & quest;

Hej, från Ebase Jag har fått en skatt kvitto på min fond vårdnadshavare. Det är bland annat noterade Banque Lux Utdelning (inkl. Fonder ISIN LU0309191491) med 18,86 euro källskatt. Fråga jag inte misstar mig, att jag tittar på 18,86 QST med denna for