B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

PKV privat sjukförsäkring bidrag skuld privat sjukförsäkring och plus; privata sjukförsäkringar 2015-04-09

Jag flög ut ur privata sjukförsäkringar på grund bidrag skuld ut och komma; Jag kommer tillbaka inne & quest; Skuld & quest;

Advertisement

Hej, jag flög ut tyvärr på grund bidrag skulden för privata sjukförsäkringsbolag. Jag kommer nu till kassan igen, fick på radion som hör hemma i att skulden skulle kunna antas. Hade sååå glad? Kan någon ge råd vad jag behöver göra för att mig? Eller skriva till mig så att jag kan vara säker på det igen? Tack så mycket.

answers

Vi har sjukförsäkring och de måste vara försäkrade i privat sjukförsäkring eller GKV. Är du oförsäkrade och fastna, så de måste betala extra och betala en extra straffavgifter.

Sedan 2009 kan du avbryta en privat sjukförsäkring bara av en anledning, nämligen försäkringsbedrägerier. Om du inte har betalat in avgifter eller inte kan betala, så hamnar de i en basnivå. Skulden ackumuleras således ytterligare.

att få chansen igen i en PKV eller att byta till en annan Geselkschaft är avgifts efterskott lika Null.Denn vid applicering frågas om de har skulder eller som kreditbetyget är.

Och den genomsnittliga skulden på hoppet är för närvarande inget mer än en diskussion. Beslutat är ingenting.

Hej PKVSchuldner, antagandet av bidraget skulden är endast tillgänglig från den offentliga sjukförsäkring för frivilligt försäkrad om kontakten till 31.12.13 senast i kassan. Inom den privata sjukförsäkringsbolag, det finns också faciliteter för premium gäldenärer, men tyvärr inget inlägg adoption, men det är en nödsituation taxa (ny) erbjuds när betalningsföreläggande är klar på grund av skulder bidrag, det bidrag kommer att bli mycket billigare, så att bidraget skulden inte förväntas stiga. Efter återbetalning av skulder, kan du återgå till det gamla tull igen.

Hej!

När var det? Sedan 2009 får vi inte wg. Återstod avslutas.

Ifs var innan, måste du återuppta basräntan varje PKV. Tyvärr finns det ska betalas från 2,2009 straff. Men är billigare, ordning baserad än hela uppsättningen.

I samma kassan gör förmodligen inte särskilt meningsfullt, eftersom avgifts skulder är fortfarande öppen.

Den planerade skuldlättnad lag - om det kommer till stånd - reglerar då förmodligen bara skuld från 2009 och framåt.

Du behöver någon som verkligen vet.

lycka till

Barmer

Related questions

Barn privata sjukförsäkringar & comma; Mor lag - som betalar lön om sjuka barn - förälder hem & quest;

Kan någon hjälpa mig, jag är förvirrad. Är det sant att de privata sjukförsäkringsbolag inte betala för det, om en mor som är försäkrad enligt lag, på grund av sjukdom hos barnet fortfarande hemma. Arbetsgivaren också inte betalar lön utan vidare? De

Jag betalar för privata sjukförsäkringar Barn & comma; Kan jag hjälpa det också kompensera för kontroll få & quest;

Jag betala för min 2 barn privata sjukförsäkringar, kan jag också få en balans i kontrollen av dessa sjukförsäkringsavgifter? I den privata tyvärr Gints ingen familj försäkring! Från och med 2010, är ​​det sjukförsäkringsavgifter revideras skatt, kos

Min privata sjukförsäkringar har en rabattavtal med Sandoz & comma; då får jag mediciner billigare & quest;

Har den mottagna informationen, att min privata sjukförsäkringar har ingåtts med företaget "Sandoz" en rabattavtal, jag får denna Medikamnte då finns mycket billigare? Eftersom du ska bäst med din KV fråga eftersom det utan du har namngivit KV,

Privata sjukförsäkringar har percnt bidrag till 30; ökar: kostnadsoptimering & quest;

Jag är över 20 år i mitt PHI. Nu är min försäkring har bidraget för mig har ökat med 30% tidigare i år. Vad skulle du göra i ett sådant fall, för att minska kostnaderna? någon känner till problemet och lösa det? Du bör även överväga vad allt det säke

Det är nödvändigt att stanna på en nivå av intrång i den privata sjukförsäkringar & quest;

Beslutet om att byta från den lagstadgade till privata sjukförsäkringar, finner jag ganska svårt. Kan man verkligen aldrig tillbaka? Inte ens om innehålls raster och du kan inte längre har råd? Hej! den obligatoriska gränsen försäkring för anställda

Återgå till privata sjukförsäkringar att hålla öppna & quest;

Hej. Jag presenterar här en fråga om en bekant som var sjukförsäkring under sin studie någonsin på privata sjukförsäkringar av sina föräldrar. Nu när de har att arbeta anfägt har hon sjukförsäkringslagen själv. Du får troligen från sin nuvarande priv

Ska jag byta till privata sjukförsäkringar eller inte & quest;

Jag har startat mitt eget efter mina studier i mediebranschen. Nu får jag en fast anställning och kan få direkt privata försäkringar. Men jag tvivlar, eftersom jag anser att bidraget, särskilt när jag är i pension kommer att bli otroligt hög. Har du

Premiehöjningar i privata sjukförsäkringar utjämnade & quest;

Idag var att läsa att många experter räknar med att det kommer att komma i privata sjukförsäkringar under de kommande åren för att ytterligare ökningar i bidrag. Någon gång det är förmodligen dyr för vissa, så jag undrar om någonstans finns det en gr

Trätt i privata sjukförsäkringar som egenföretagare

Hej alla, Jag kan vara oberoende Serving för 2 år, har jag nu men även sjuk försäkra. FYI: Jag är en webbdesigner. Jag har redan relativt väl informerade och märkte att den till synes bästa alternativet är en privat sjukförsäkring själv. Annars KSK f

den privata sjukförsäkringar för blivande trainee & Worth LPAR, undervisning och rpar; & quest;

Min syster vill från höst för att studera för att bli en lärare och hon var nu berättade från flera sidor, skulle de komma undan med bättre än undervisning utmanare när försäkrade privat. Men jag har redan ofta hört att du snabbt kan falla i privata

0
Views
0
Ccomments