B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-02-25

Jag får Riester ersättning & comma; när föräldrarna ansöka om barnbidrag och quest;

Advertisement

Jag är för närvarande fortfarande i utbildning och vill eventuellt underteckna ett Riester kontrakt. Men nu är det så att mina föräldrar ansöka om barnbidrag för mig för deras Riester kontrakt. Skulle jag verkligen fortfarande få ersättning?

answers

varför inte?

  • Du måste göra anspråk för sina egna bidrag
  • Dina föräldrar för deras bidrag och faktiskt för dig som barn, eftersom du fortfarande i utbildning.

Detta har ingenting att göra med varandra. Om du gör en Riester kontrakt och 4% totala bidraget, enligt den senaste årliga bruttoinkomst eller ström i ditt fall einzahlst får du full ersättning.
Totalt bidrag = egenvärde + bidrag

Den har ingenting att göra med den andra! För var och en av Riester berättigande också äger ersättning finns! HG DerMakler

Related questions

Hur snabbt får man ersättning & comma; om betalkort fungerar inte längre och quest;

Mitt betalkort fungerar inte längre, jag har funnit att i kväll, på ATM. Hur snabbt får man ersättning? De som redan var maj. Jag vill försvinna inom några dagar. Tack för informationen, kommer naturligtvis, samma morgon, den bankkontakt. Detta komme

Hur mycket kan du tjäna mest & comma; För att ansöka om barnbidrag bidraget & quest;

Eftersom du förmodligen har du besväret till vänster, har jag skickat dig till din andra fråga, öppen, och en närmare titt du med problemet. Eller du letar efter en konsult som kommer att göra det åt dig. Detta kan inte besvaras generellt. Du kan ock

Riester ersättning son - möjligt med frivilliga ekologiska året utomlands & quest;

Kan min son får en Riester ersättning? Med ett frivilligt ekologiskt år utomlands? Eller han skulle behöva tjäna i Tyskland i år för att få ersättning? Den Riester bidraget är verkligen knuten till en tysk arbetsgivare. Är han anställd utomlands på n

Kan jag ansöka om barnbidrag igen & quest;

Min son är nästan 21. Han avslutade sin utbildning. Efteråt var det ett halvt års arbete och sedan fick en säsong i Österrike på ett hotell. Efter 4 månader återvände han hem och var arbetslös igen. Hans anspråk var sedan 5 månader (128,00 euro) seda

Jag får 880 sjukpension & comma; kan jag ansöka om bostadsbidrag & comma; eftersom jag har 2 barn

Jag får 880.- € Erwerbsminderungsrente.Kann jag ansöka om bostadsbidrag eftersom jag har 2 barn som går i skolan. Detta är i grunden på lägenhetens storlek. Jag skulle ibland gäller priser och vänta vad som händer. En orsak till avslag måste skriva i

Vi är en 5-Pers och period; & -Household period; Jag får nu bara föräldrapenning & comma; kan jag ansöka om ALG-2 & quest;

Efter födelsen av vår tredje barn saknas på grund av eliminering av min inkomst 350 € hushållsbudgeten. Min make nettolön är inte särskilt hög och upphöjda kostnaderna med baby börda hushållsbudgeten enormt. Kan jag fortfarande gäller trots föräldrap

Finns det en tullfri ersättning & comma; om man tittar framhäver USA Kläder quest;

Känt mig vill ge mig kläder från Amerika, där som en tullfri ersättning om de tar mig från de amerikanska kläder? Föredrar att inte innebära att hon får problem med tullen. 430 Euro. Do not bring lika kvitton, så att inte börja uppskatta. nciht När d

Mycket rika föräldrar få Baby & comma; kan vara ansöka om barnbidrag W & sol, spara barnbidrag & quest;

Vänner till mig, har en baby, det finns mycket rika föräldrar (förvisso stora medelinkomsttagare) kan det faktiskt spara begäran om barnbidrag, eftersom barn skatt kreditkonton för mer i skatt - eller hur det är precis tack. Kommer någon falsk inform

Kan konsortiet förväntar & comma; Jag avbryta min pension & comma; när jag ansöka om Hartz 4 & quest;

Hade en diskussion i dag i Freundeskreis- en vän till mig har nu att hon har skilts från människa u. DZT. De 3: e barn föder ansöka om Hartz. 4 Hon fruktar för sin Rentenversicherung- hon vill att detta meddelande nr. Jag antar att det nu verkligen k

Vänner inte förstår och komma; varför jag gör Riester kontrakt & comma; Hur kan jag säga vilken pension & quest;

Har mina vänner nyligen berättade att jag i år fortfarande vill göra en Riester kontrakt, fann det mycket roligt att jag tror med 21 år till senare pension. Jag menar, det är ok, men hur kan jag förklara hur viktigt pension som? Finns det specifik in