B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-20

Jag får nu gravt handikappad pension & quest;

Advertisement

Hej, jag är nu 25 år. Hade 19 års ålder i en trafikolycka. Först var jag 100% inaktiv nu endast cirka 80 men fortfarande 80 Jag har redan börjat olika utbildningar, men uthållighet för en hel dag att fokusera på uppgiften ... som bara slår mig inte lätt och det fungerar inte. Kan jag hänvisa gravt handikappade pension redan? Om så vem ska jag kontakta det?
Hur var och vad kan jag få ytterligare hjälp ännu?

answers

Metoden kan i princip sätta din läkare i övergången. I Den säger att en EU-pension söks.

Ansökan måste ge pensionsförsäkringsinstitution.

Har du eftersom minimiperiod nöjd med de ofullständiga läror? Såvitt jag vet tillämpas här minst 60 månaders avgifter för att driva in en fordran.

Rätt till pension för total oförmåga har också, som var helt arbetsoförmögna före låsning perioden, och har sedan dess arbetat med helt arbetsoförmögen, om avgifter har betalats i 20 år.

http://www.rententips.de/rententips/grv/em/index.php

Jag tror inte att kan komma till dig i denna form be pension! För man behöver för en minimiförsäkringsperiod på 35 år och inte som wfwbinder skriver
5 år!

Mer information finns i:

ansöka om gravt handikappade i pension vid 60

Människor som har hälso handikapp och vill gå i pension tidigt bör överväga om det är möjligt för dem att ansöka om gravt handikappade pension. Det är fortfarande möjligt även med 60 år.

Ansökan om gravt handikappad pension är alltid möjligt om en begränsning av 50% certifierade av socialförsäkringskontoret, måste samma vara minst 35 år av premiebetalningsperiod i den lagstadgade pensionsförsäkringen.

http://www.weltfokus.de/schwerbehindertenrente-mit-60-beantragen-659.html

Related questions

Vad är inkomstbidrag för gravt handikappade pension & quest;

Jag är frilansare, 62 gravt handikappade och har redan högt pensionsinformation 2010 avser svår förtidspension utan avdrag. Nu inkomsterna mig sönder och det kommer att lämnas till mig ingenting mer än att gå i tung förtidspension. Eftersom denna pen

gravt handikappad pension

Jag är Sascha SAMP är 33 år gammal och har 80% hårt bein förändrats. Min fråga till mig handlar om en gravt handikappade pension? En hög grad av invaliditet på 80 på grund av ännu (osäker) beviljande av en allvarlig förtidspension, är detta det ändå

Min far är gravt handikappade och komma; vad som står på och strävan honom;

Min far är gammal 61Jahre är 100% gravt handikappade, med AG-märket i gravt handikappad märket. Min far avser tysk pension (ca 660 €) och österrikiska pension (ca 180 €). Min far har vårdnivå 2, som återigen är 420 € men kan ARGE inte räkna, och även

Gravt handikappad pension med 63 "och halv, utan avdrag" och halv;

Som gravt handikappade kan vara med 63 år ansöka om full pension (i stället för 65) som mängden ersättningen beräknas sedan, som om du regelbundet - skulle lämnas med 65 eller det pengar till staten av 63 ?? (Det är alltid "utan avdrag med 63 pension

Ledighet för gravt handikappade och quest;

En vän för att kunna linda fem extra på grund av svåra funktionshinder. dessa förlängdes 5 dagar på rättsliga anspråk eller genom kollektivavtal? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de F

Uppsägning av gravt handikappade effektivt & quest två månader efter godkännande av Integrationsverket,

En arbetsgivare vill avsluta en gravt funktionshindrade arbetstagare och informera byrån Integration med. Detta ger sitt samtycke. Därefter motvilliga arbetsgivare, men sedan bestämmer sig för att avsluta det och meddelar arbetarna två månader efter

Vad får jag ett företag pension & quest;

Är detta bättre än en annan? Exempelvis Riester? Det operativa säkerheten är förmodligen den mest lukrativa writing burna pension som finns i Tyskland. I grannländerna kommer de även ofta erbjuds obligatorisk. I Tyskland har detta ännu inte hållits t

När kan jag & comma; byggnader och tid, 28 & period, 2 & period; 53 & komma; gravt handikappade och komma; possilbe pension & quest;

I (w), geb.28.02.53 är gravt handikappade (70 handikapp) och har ansökan om ålderspension för gravt handikappade personer gestellt.Dieser avvisades eftersom jag fick höll 420 månader räknat endast 355 månader. För år arbetar jag bara på 400/450 € bas

Svårt handikappad sedan avdrag för pension & quest; Bin små och ryggproblem - är det nog & quest;

Min Forskare vid Argentinos sa också att jag skulle fortfarande gälla snabbt för gravt handikappade, då avdrag skulle vara min pension. Jag är mycket liten och hade sedan barndomen en ryggproblem, vilket är tillräckligt för att identifiera och skulle

du får percnt med 6 NC &; vissa pension & quest;

har 60% med tunga Hinder jag ausweis.kann få en delpension? Jag måste då att tjäna Det finns redan en pension för funktionshindrade med 50% (min morbror fick) 60 års ålder, men jag tror det var bara sant för de äldre, nu pensionsåldern höjdes även i