B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-02

Jag får LPAR i Schweiz &; med en B Ausweiss & rpar; Barn Pengar & quest; & quest; & quest; & quest;

Advertisement

Hej.

Jag bor under 7 månader i Schweiz. har en tillsvidareanställning och en vän (schweizisk medborgare). Nu är jag gravid i 9 veckor.

Hur ska jag göra nu ??? Jag får nu schweiziska medborgarskap automatiskt ???? Vem eller eller hur får jag stöd för barnet ??? eller jag få support barn trots att jag bara 7 månader nu Lebe ?? !!!

Jag hoppas att någon kan hjälpa någon här.

Jag tackar er någonsin i Vorrauss

answers

Så i princip måste du få för ditt barn, barnbidraget (barnbidrag i Schweiz). Detta får naturligtvis inte automatiskt utan måste ansöka om dig via din arbetsgivare. Som en mor har grundstätzlich först du rätt till barnbidrag.

Du kommer att få naturligtvis inte erhålla schweiziska medborgarskap automatiskt. Men om din vän accepterade faderskapet, har ditt barn rätt att få den utbytt av den schweiziska eller tyska medborgarskap. (Möjligen ens tillfälligt båda)

rent av logiken sedan skulle ha fått dig eller ditt ofödda barn barn pengar från Schweiz.
du har en fast arbeitsvertrag.

din arbetsgivare måste ansöka om. Den barnbidrag betalas med din lön / lön.

här är en sida som säkert kommer att vara till hjälp för dig (kan):

http://www.grenzgaenger.de/frage_und_antwort.htm

Related questions

Jag tänker på 10 period, 4 & period; Driven av hälsa & comma; är mer sjuk och komma; kommer att gå till arbetsförmedlingen och komma; då får jag till pension och LPAR, 1 & period, 10 och period; 16 & rpar; Alg I & quest;

Jag tänker den 10 april av sjukförsäkrings ausgesteuert.Habe det meddelas arbetsförmedlingen och har troligen även fortsättningsvis att vara en tid på 11.04.2016.werde sjuk. Jag är 65 år den 25 april, och min standard pension börjar på 1.10.2016.Dies

Kan jag berätta för min far och LPAR, Hartz 4 Receiver & rpar; Låna pengar & quest;

Min far är på Hartz 4 och har över av hans kredit eftersom han aldrig kommer ut och betala måste maechtig ränta. Nu skulle jag vilja att löna sig för honom, men han säger att det inte skulle göra det bara på grund av Hartz. 4 Är det rätt, eller jag k

Jag får LPAR med min mor &; gravt handikappade och rpar; en brådskande bill & quest;

Hej alla, Jag hoppas att någon här kan hjälpa mig lite, min mamma har nyligen på grund av allvarlig sjukdom gravt handikappade, nu du vill hjälpa och ta hand om dem. Jag behöver men för en lägenhet som inte är i 3OG eftersom de inte längre är lika br

Underhåll på Student & LPAR; 23 & rpar; med platt & plus; Inkomst U & period; € 400 & plus; Barn Pengar & quest;

God dag, en fråga ockuperade mig immoment. Jag är en student (23) med sin egen lägenhet och har en deltidsjobb som jag tjänar ca 680 € netto, dessutom får jag fortfarande ca 180 € barnbidrag. Är mina separerade föräldrar eftersom mer underhåll betald

Om du får & comma; om du bor i ett samboförhållande och komma; Barn Pengar & quest;

Hallå Jag är 21 år gammal och bor med min pojkvän i samförstånd Gemeinschaft.Daher Jag ville fråga om en då inte gör anspråk på barnbidrag? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de

Hur mycket ska ett säkerhetspaket och LPAR, försäkring och rpar; Barn gratis & quest;

Jag talar här om skydd i händelse av sjukdom. Jag har ett erbjudande som innehåller ytterligare tandvård, sjukhusvård och sjukdagpenning. Kostar 12,17 euro. Är det ett rimligt pris? Jag vet inte därifrån. Två Kreterien är viktiga här: Vad är omfattni

Hur man hanterar idrottsman och LPAR; eller andra riken & rpar; Dina pengar & quest;

ZB mycket fotbollsspelare får ja Årligen sina miljoner, avslutar pengar direkt på Dennen i banken? Vilken sorts bankkonto har meissten av Dennen? Jag menar som Lionel Messi är inte om hans 10 miljoner (plus reklamintäkter) stuva lönekonto på ett kont

Jag och min fru och LPAR, utländska studenter rpar i Hamburg &; har föräldrapenning eller & period; Barn Pengar & quest;

Hej Jag studerar för nästan 7 år i Hamburg och min fru är 5 månader sedan också komma till Tyskland för att studera, är hon nu gravid och jag är helt förvirrad eftersom jag inte vet om vi krävande eller utbildning pengar har barnbidrag. där du kan få

Annonseringskostnader LPAR som passagerare och, berufbegl & period; Study & rpar; inte tagit & quest; & exkl;

Hej! Jag har en fråga till kommunikation mitt årets inkomstdeklaration. Jag arbetar som en anställd, och fullföljer sätt deltidsstudier (vilket är nödvändigt för utövandet av mitt arbete, är en andra graden). Kollegiet på jag slutföra detta arbete-ut

Frivillig försäkra LPAR i lagstadgade arbetslöshet och, ALV och rpar; & period; Möjligheten & quest;

kan frivilligt försäkra sig i ALV - en självständig förmåga att säkra? Om så är fallet, vad är viktigt? Det är och det är en bra idé att självständighet inte fungerar, då du åter rätt till arbetslöshetsersättning I och du sedan glider inte lika med H

0
Views
0
Ccomments